HOME DOWNLOADS TOOLS HOW TO'S SOFTCAM.KEY FORUM LINKS
It is currently Wed Aug 27, 2014 2:52 pm




Post new topic Reply to topic  [ 18 posts ] 
 segítség kérése 
Author Message

Joined: Wed Feb 10, 2010 7:39 pm
Posts: 6
Post segítség kérése
Sziasztok!

Szeretnék segítséget kérni, hogy egy teljesen új 7300v pvr CI2CX-hez honnan tudok sw-t letölteni, ill. mi a frissítés folyamata.
Bocsi a buta kérdésért, de sosem csináltam még ilyet.
Köszönöm előre is a segítséget.

Üdv,
Gábor


Wed Feb 10, 2010 9:41 pm
Profile Send private message

Joined: Wed Jul 15, 2009 8:39 am
Posts: 4
Location: Románia
Post Optibox Extra CX PVR Ready
Sziasztok.
Letőltöttem az új .ird verziót a vevőhöz. 1.18.19. Telepítése után nem működik az USB-ről való feltőltés illetve letőltés. Tudja valaki mi lehet a hiba? Hibás a soft?


Thu Feb 11, 2010 7:43 am
Profile Send private message YIM

Joined: Mon Nov 23, 2009 1:22 pm
Posts: 61
Post Re: segítség kérése
szerintem a firmware frissitesnel vagy mukodik minden, vagy semmi..
de lehet, hogy nemelyik firmware ezeknel az Optiboxoknal atviheto masikra tipusra is, mint arra, amelyikre eredetileg keszult..

http://www.sat-support.org

-> bal oldali menu

-> OptiboX SW

-> Optibox Extra CX PVR

Optibox.CX PVR Ready.Extra.v1.18.19.rar

biztos ezt jatszottad at?? ha nem, akkor tedd ra ezt..
ha ez van rajta, akkor mukodnie kene..
esetleg nezd meg a menu-ben az USB beallitasoknal, hogy mire van allitva (rear, front, auto)..
vagy kapcsold ki hatul a belterit, aztan vissza..
netan az USB kulcs hibas??


Thu Feb 11, 2010 8:42 am
Profile Send private message

Joined: Wed Jul 15, 2009 8:39 am
Posts: 4
Location: Románia
Post Re: segítség kérése
Koszonom a segitseget. En tevedtem a letoltesnel, az Optibox.CX PVR Ready.Extra.v1.18.19_mcas.rar-t toltottem le.
Vegul is mi a kulombseg a ketto kozott?
Koszonom.


Thu Feb 11, 2010 6:55 pm
Profile Send private message YIM

Joined: Mon Nov 23, 2009 1:22 pm
Posts: 61
Post Re: segítség kérése
olvasd el ezt

viewtopic.php?f=24&t=2042

foleg a vegefele..


Thu Feb 11, 2010 7:00 pm
Profile Send private message

Joined: Wed Jul 15, 2009 8:39 am
Posts: 4
Location: Románia
Post Re: segítség kérése
Köszönöm, most eléggé "megvilágosodott" előttem a dolog. Amúgy igazából kaptam választ olyan dolgokra is, amiket esetleg ezután kérdeztem volna. :D
Hát, erre jó a fórum. Igazán csak az a gond, hogy a témák csoportosítása egy kicsit sántít, legalábbis számomra. Én a PVR HDMI témánál nem is kerestem volna, magyarázatokat.
Nos, mégegyszer köszönöm a segítséget.


Fri Feb 12, 2010 7:31 am
Profile Send private message YIM

Joined: Tue Jun 15, 2010 7:22 pm
Posts: 1
Post Re: segítség kérése
Hello!
Segitseget szeretnek kerni Tolletek :mrgreen:

Hozzajutottam egy 4100C belterihez 2010 februarjaban.
Tokeletesen mukodott majusig, azota kodolt lett par tv csatorna (Film+, Cool TV, RTl..)

Ebben kernem segitsegeteket, mikent tudnam mukodesre birni ujra a kodolt csatornakat.

Belterim adatai:
Model ID: 3329C
S/W Verzio: 1.3.11EMU
H/W Verzio: 1.0.00
Loader Verzio: M3329C 1.0.3
Tolso frissites: Jan.27.2010

Otleteiteket varom, elore is koszonom!


Tue Jun 15, 2010 7:29 pm
Profile Send private message

Joined: Wed May 26, 2010 4:44 pm
Posts: 1
Post Re: segítség kérése
Sziasztok, nekünk is hasonló probléma merült fel.
Nem megy az RTL klub, Film+, Cool, sőt már az M1 is kódolt!!
Mit lehet, vagy kell tenni!



Köszi, sziasztok: Zsike


Wed Jun 16, 2010 5:26 am
Profile Send private message

Joined: Wed May 13, 2009 5:53 pm
Posts: 38
Post Re: segítség kérése
sajnos, egyelore nincs mit tenni, mig nem jelennek meg nagra3 emulatoros szoftok a belterihez, l ,amire bizony meg kell varni jocskan.... :x


Wed Jun 16, 2010 9:00 am
Profile Send private message

Joined: Wed May 13, 2009 1:07 pm
Posts: 7
Post Re: segítség kérése
Csak bírjátok kivárni :D


Fri Jun 18, 2010 11:59 am
Profile Send private message

Joined: Wed Jun 09, 2010 6:57 pm
Posts: 1
Post Re: segítség kérése
Sziasztok!

Van egy opticum x402p hd beltérim okosítva, kérdésem lenne hogy a softcam.key-t hogy tudom átkonvertálni vagy feltölteni rá?
most csak a 9339-es kóddal manálisan tudok felvinni.

Köszönöm


Fri Jun 18, 2010 3:42 pm
Profile Send private message

Joined: Fri Mar 19, 2010 7:39 pm
Posts: 27
Post FW: v1.18.46
.


Last edited by sign_az on Mon Jul 05, 2010 12:06 pm, edited 1 time in total.



Wed Jun 30, 2010 6:08 am
Profile Send private message

Joined: Sun Apr 26, 2009 2:23 pm
Posts: 24
Post Re: FW: v1.18.46
sign_az wrote:
Lehet, h banális kérdést teszek fel kezdő létemre,
de az új verzióhoz kellene egy kis segítség: a kulcstáblában található

Caid: Provider: Type:

adatokat honnan lehet levenni, azaz hol lelhető fel?

Előre is kösz a válaszokat


Tényleg muszáj volt ehhez új topic-ot nyitni?

_________________
és neje, Fortisszima Fingusz!


Thu Jul 01, 2010 7:16 am
Profile Send private message

Joined: Tue Apr 27, 2010 1:58 pm
Posts: 68
Post Help PLS!!!
Hali lenne egy, probelamam.Van 2 antennam es 3 antenna fejem.1 az intelsatra a 2. a Hotbirdre, es a 3. az Astrara.Minden jol ment 4 -es diseqc-el egyszer csak az intelsattol nem kaptam jelet.Elobb azt hittem elmozdult az antenna, de a masik belterim(iker fej van az intelsaton)volt jel normalis jelszint volt.Ma le vettem a diseqc t, es le kotottem az astrat.Akkor helyre jott es megy de ha felrakom akkor nem megy az intelsat, nem kap jelet.Tonkre ment volna a diseqc?Vagy el van allitodva?Hogyan kell resetelni?Valaki aki ert hozza pls help!!!


Mon Sep 06, 2010 3:44 pm
Profile Send private message

Joined: Sat Jun 26, 2010 11:18 am
Posts: 13
Post Re: Help PLS!!!
Ice_Man22 wrote:
Hali lenne egy, probelamam.Van 2 antennam es 3 antenna fejem.1 az intelsatra a 2. a Hotbirdre, es a 3. az Astrara.Minden jol ment 4 -es diseqc-el egyszer csak az intelsattol nem kaptam jelet.Elobb azt hittem elmozdult az antenna, de a masik belterim(iker fej van az intelsaton)volt jel normalis jelszint volt.Ma le vettem a diseqc t, es le kotottem az astrat.Akkor helyre jott es megy de ha felrakom akkor nem megy az intelsat, nem kap jelet.Tonkre ment volna a diseqc?Vagy el van allitodva?Hogyan kell resetelni?Valaki aki ert hozza pls help!!!


Mivel csak 3 bemeneted van elég az 1.0 verziónak megfelelő beállítás.
A lényeg az, hogy ne keverjed a fejek sorrendjét.
Az antenna beállításnál csak az 1.0 verzió sort kell a megfelelő műhold beállításnál a megfelelő LNB fej sorrendjének megfelelő számot beállítani.

Ha a diseqc 1-es bemenete az intelsat fej madzagját fogadja, akkor a intelsat beállításánál a diseqc beállítása 1.0 sor = 1 (1.1 sor =ki).
Ha a diseqc 2-es bemenete a hotbird fej madzagját fogadja, akkor a hotbird beállításánál a diseqc beállítása 1.0 sor = 2 (1.1 sor ki).
itakdase.

Tanácsos a műholdak csatornáit előzőleg diseqc nélkül, direkt fejkapcsolattal beállítani.
Az egyes műholdaknak a beltéri egységben olyan transponder beállításai is lehetnek, amelyek már nem élnek, vagy az adott helyen nem foghatók.
Emiatt a diseqc beállításkor olyan transpondert kell kiválasztani, amelyiken egészen biztosan jön valami. Másképp azt gondolhatod, hogy az egész műholdat nem látod.
A legegyszerűb kiválasztási mód:

1. Az adott műhold diseqc beállításához, egy a direkt fejes kapcsolat esetén látott adott műholdhoz tartozó csatorna kiválasztása.
2 . menü - antenna beállítás - automatikusan a kiválasztott csatorna műholdja és transzpondere látszódik.
3. a diseqc beállítása a már leírtaknak megfelelően.


Last edited by technikai on Mon Oct 04, 2010 9:00 pm, edited 1 time in total.



Mon Oct 04, 2010 8:51 pm
Profile Send private message

Joined: Tue Apr 27, 2010 1:58 pm
Posts: 68
Post Re: Help PLS!!!
Kossz szepen a segitseget.Nah en akkor nagyon ossze kevertem, mert kerestem az amos 2 ot a 4 fok nyugaton es azota nem megy.Akkor az lessz, hogy resetelem a belterit. es ujra be allitom a csatikat es a fentebb leirtak alapjan megcsinalni.


Mon Oct 04, 2010 8:55 pm
Profile Send private message

Joined: Wed Jan 20, 2010 10:27 am
Posts: 1
Post Re: segítség kérése
Sziasztok!
Lehet,hogy rossz helyen kérek segítséget,mégis megpróbálom...
Nekem Vantage 7100 HD beltérim van és ezzel szeretném a
Cardsharing áldásait élvezni.Lehetséges ez,vagy felejtsem el
és vegyek egy "normális"beltérit?Ha lehetséges,akkor nagyon
aprólékos eligazítást kérek,mert ez nekem full kínai!
Várom valaki(k)segítő válaszát!


Fri Oct 29, 2010 3:03 pm
Profile Send private message

Joined: Thu Apr 23, 2009 1:02 pm
Posts: 392
Post Re: segítség kérése
DonJoker wrote:
Sziasztok!
Lehet,hogy rossz helyen kérek segítséget,mégis megpróbálom...
Nekem Vantage 7100 HD beltérim van és ezzel szeretném a
Cardsharing áldásait élvezni.Lehetséges ez,vagy felejtsem el
és vegyek egy "normális"beltérit?Ha lehetséges,akkor nagyon
aprólékos eligazítást kérek,mert ez nekem full kínai!
Várom valaki(k)segítő válaszát!


http://www.netboard.hu/viewtopic.php?topic=14842
sok sikert...


Sat Oct 30, 2010 6:41 am
Profile Send private message
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 18 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.