HOME DOWNLOADS TOOLS HOW TO'S SOFTCAM.KEY FORUM LINKS
It is currently 09 May 2021, 13:00


Search found 16 matches
Search these results:

 Search 
Author Message

 Forum: Amiko A3   Topic: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi

Posted: 19 Jan 2015, 16:18 

Replies: 2030
Views: 1176987


@mihaip, How to reload the accumalor? If it's what @mihocoman, I tried that after what follows in this description. I used an iphone charger. It brings between 600 and 700 mA. Then I opened the RCU back and I tested its voltage. It's around 4. something. Then I replaced the back and I clicked on the...

 Forum: Amiko A3   Topic: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi

Posted: 19 Jan 2015, 13:40 

Replies: 2030
Views: 1176987


Hi,
My A3 Remote may have run out of juice. I can no longer power it on.

Any clue?

THanks

 Forum: Amiko A3   Topic: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi

Posted: 15 Jan 2015, 02:56 

Replies: 2030
Views: 1176987


@mmasic
I'm using OScam ver : 0.05.03
and OscamService v:1.24

 Forum: Amiko A3   Topic: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi

Posted: 12 Jan 2015, 22:00 

Replies: 2030
Views: 1176987


@mihaip
Yes online upgrade went smoothly to the stable 2.067 and beta 2.068. The only problem was that I lost every time I upgraded I got many channels scrambled as mentioned earlier so I'm still with 2.061 version.

 Forum: Amiko A3   Topic: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi

Posted: 12 Jan 2015, 00:21 

Replies: 2030
Views: 1176987


Sorry,
I was not able to edit the post

I changed to

<version>2.0.61</version>
<stb_model>11000a00</stb_model>
<plantform>1100</plantform>
<customer>0a</customer>
<description>cis authorized ONLY!</description>

 Forum: Amiko A3   Topic: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi

Posted: 12 Jan 2015, 00:16 

Replies: 2030
Views: 1176987


@mihaip I updated .spark2_id from I got the same error STBID Mistmach. I even updated the file spark2_sys_info.xml in the same directory /system/ FROM <version>2.0.61</version> <stb_model>11000b00</stb_model> <plantform>1100</plantform> <customer>0b</customer> <description>girussia authorized ONLY!<...

 Forum: Amiko A3   Topic: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi

Posted: 11 Jan 2015, 02:27 

Replies: 2030
Views: 1176987


Hi,
Thank you mihaip for posting the crossepg.
The spark 2 I have is branded GI so I got an STBID mismatch error.
Anyway to install it?

Thanks

 Forum: Amiko A3   Topic: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi

Posted: 22 Dec 2014, 20:56 

Replies: 2030
Views: 1176987


Thank you very much dear mihaip for your hard work.

Say Hi to Romania from Morocco!

 Forum: Amiko A3   Topic: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi

Posted: 21 Dec 2014, 18:47 

Replies: 2030
Views: 1176987


@mihaip, 1- No I was not talking about 12441.00 specifically. 2- Is there a way to get the default android settings working to be able to do many things? For example I wanna get google search working. Its voice search let me use 4 languages I can talk. Because of "Google is not available in you...

 Forum: Amiko A3   Topic: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi

Posted: 21 Dec 2014, 02:47 

Replies: 2030
Views: 1176987


The HD Channels which were not working after the upgrade have different levels of signal. Most of the time it's over 50% around 70%. Now even the HD channels with less than 30% are working perfectly. Till now every channel I tried in Astra 19.2 is working.

 Forum: Amiko A3   Topic: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi

Posted: 20 Dec 2014, 02:29 

Replies: 2030
Views: 1176987


Thank you dear mihaip,
I got a solution for the problem. I went back from 2.0.67 to 2.0.61. I did a reset from settings. Everything is working now. If I upgrade to 2.0.67 or 2.0.68 beta, I lose many HD encrypted channels.

 Forum: Amiko A3   Topic: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi

Posted: 18 Dec 2014, 02:59 

Replies: 2030
Views: 1176987


@mihaip it's not about signal quality. It's above 50% for every channel I have listed. I'm talking about the Oscam not able to decrypt many HD channels using a CCcam server. An enigma2 can decrypt every channel using that same CCcam server while being used with CCcam EMU. I may have misunderstood wh...

 Forum: Amiko A3   Topic: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi

Posted: 16 Dec 2014, 23:43 

Replies: 2030
Views: 1176987


Thank you dear mihaip NOT working: EUROSPORT HD, CANAL + HD ARTE HD, CANAL + CINEMA HD, CANAL+ SPORT HD, OCS CITY HD, OCS CHOC HD, Working : CINE FX HD, ACTION HD, TF1 HD BeIn Sports 1 (both SD and HD) BeIn SPorts 2 (both SD and HD) All of those liste were tested just 3 minutes after on an enigma2 p...

 Forum: Amiko A3   Topic: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi

Posted: 16 Dec 2014, 02:45 

Replies: 2030
Views: 1176987


Hi dear mihaip, Hi everybody, I have a problem with many HD channels scrambled using OSCAM (CCcam Server) and the latest stable version 2.0.67. I have no problem when using an enigma2 STB. The signal is weak around 30 . I'm not sure but I think I had a better signal using 2.0.61. Here attached the l...

 Forum: Amiko A3   Topic: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi

Posted: 14 Dec 2014, 18:56 

Replies: 2030
Views: 1176987


Thank you dear mihaip for all.

I'll be waiting new updates.


mihaip wrote:
@sympathy --- nothing to do from menu !!! PID values are OK ! but from
an unknown reason audio bitrate is ... zero ! I'll ask what can be done ...
the situation is the same for all channels in the transponder ( 12402 ) !

 Forum: Amiko A3   Topic: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi

Posted: 13 Dec 2014, 20:30 

Replies: 2030
Views: 1176987


Hi dear A3 community,
Thank you all.
A special thank you to dev team.

I installed the latest beta release. It feels quicker and more responsive.
I've had and still have an issue with some channels missing audio whatever what I do. eg : France 3, France 5 on Astra 19.2 E

Any clue?

Thanks
Sort by:  
Page 1 of 1 [ Search found 16 matches ]



Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.