|
|
|
FAQ
• Search • Members • Login
|
|
It is currently 22 Apr 2026, 19:28
|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 2 posts ] |
|
BeIn Sports a ales PACE pentru receptoarele sale
| Author |
Message |
|
antenutze
|
 BeIn Sports a ales PACE pentru receptoarele sale
Fabricantul de receptoare satelit PACE a fost selectionat de catre reprezentantii BeIn Sports pentru a isi echipa abonatii pe piata Orientului Mijlociu si al Africii de Nord, cu receptoare de noua generatie avand in vedere masurile anti-pirataj inaintea CM de fotbal 2014. Noutatea in materie este "Home Media Serverul" DMS7000NBS, un terminal foarte avansat, echipat cu un hard de 1To si tunere diferite, pt inregistrari multiple HD. Totodata receptorul HD DZS3000NBS care deasemeni va fi distribuit abonatilor va avea un acces rapid la continuturile serviciilor BeIn Sports. sursa: telesatellite.com
P.S. arabii stiu foarte bine ca tot ce se poate face cu mana omului, se poate si desface, poate si de aici implementarea acestor masuri anuntate cu mare pompa in ajunul CMului, deoarece sunt foarte constienti ca orice masura va avea si o contra-masura, totul ramane doar o chestiune de timp... si atata timp cat TF1 transmite majoritatea meciurilor importante, nu va fi nicio problema pt cei care iubesc fotbalul. personal nu cred ca vor avea parte de PACE pt mult timp
ca o mica paranteza, BeIn Sports are la ora actuala (dupa cum anunta ei) 1.7 milioane de abonati si la fiecare meci (mai important, banuiesc) au in jur de 660.000 de telespectatori, numarul abonatilor dar si al telespectatorilor se asteapta sa creasca odata cu CM 2014.
|
| 18 Mar 2014, 21:07 |
|
 |
|
mihaip
Joined: 23 Jun 2009, 10:32 Posts: 158027 Location: On the barrel ...
|
 Re: BeIn Sports a ales PACE pentru receptoarele sale
Nu l-am sters de la PROMO !!! doar l-am mutat in topicul despre BeIN si CM de fotbal !
_________________ Ex computer guru !
|
| 19 Mar 2014, 12:05 |
|
 |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 2 posts ] |
|