HOME DOWNLOADS TOOLS HOW TO'S SOFTCAM.KEY FORUM LINKS
It is currently 05 Jul 2020, 12:52




Post new topic Reply to topic  [ 1158 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 58  Next
 Alma Digital 
Author Message

Joined: 14 Aug 2012, 23:26
Posts: 5
Post Re: Alma Digital
De fiecare data cand fac upgrade de fw trebuie sa rescanez si sa rearanjez programele ? Cand am selectat la upgrade "main code" la precedentul fw n-a mai pornit.


14 Aug 2012, 23:35
Profile Send private message
Online
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 62259
Location: On the barrel ...
Post Re: Alma Digital
Asta nu se intampla pe actuala versiune ! in mod normal selectia ta trebuie
sa fie "main code" ... acum doua sau trei versiuni am avut si eu un incident
similar ! si din pacate nu am reusit sa-i trasez originile dar ... ca sa nu ai
surprize ...eu recomand ca de fiecare data sa scrii imaginea pe un stick
proaspat formatat ...ca nu cumva sa ai un incident in timpul citirii ei !
Pe ultimele doua versiuni mie mi-a mers operatia fara surprize !!!

_________________
Ex computer guru !


15 Aug 2012, 08:57
Profile Send private message

Joined: 18 Jun 2012, 20:04
Posts: 45
Post Re: Alma Digital
ultimul soft chiar are google maps ? Ca eu am avut receiverul trimis odata la garantie si mi-au zis ca daca mai fac vreodata update si se strica nu mil mai pot repara .


15 Aug 2012, 23:20
Profile Send private message
Online
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 62259
Location: On the barrel ...
Post Re: Alma Digital
Ei ... chiar asa ? ori ai inteles tu gresit ... ori cei de la care l-ai luat ...
Eu zic sa faci upgrade linistit ! daca crapa ? crapa ! trebuie sa ti-l schimbe ...
asa spune legea ! asa este datoria lor ! esti un consumator onest si esti
protejat de lege !!! Tine cont de recomandarile de mai sus ... si fa upgrade !

_________________
Ex computer guru !


16 Aug 2012, 06:42
Profile Send private message

Joined: 18 Jun 2012, 20:04
Posts: 45
Post Re: Alma Digital
gata am facut si eu ii mult mai bine cu veriunea mea noua :d nu stiti cum se poate schimba softul prin jtag ? sau mai bine zis exista jtag pentru alma s2200 ?


16 Aug 2012, 16:59
Profile Send private message
Online
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 62259
Location: On the barrel ...
Post Re: Alma Digital
... ideal ar fi ... sa nu fie cazul ! nu stiu sa fie ...

_________________
Ex computer guru !


16 Aug 2012, 17:18
Profile Send private message

Joined: 18 Jun 2012, 20:04
Posts: 45
Post Re: Alma Digital
intreb pentru ca am 2 receivere le-am luat cu 40 lei le-a cazut curentul in timpul updatelui si nu mai scrie nimic pe ele si nu se mai resofteaza nici prin serial...


17 Aug 2012, 16:20
Profile Send private message
Online
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 62259
Location: On the barrel ...
Post 
Nu stiu despre existenta unui JTAG ... s-ar putea sa fie dar eu nu stiu !
problema este oricum mai complexa ...asta pentru ca si daca ai avea ...ai
mai avea nevoie de programul de control si mai ales de un Bootloader in
formatul special necesar incarcarii ! pe reteaua de dealeri ... nu exista !

_________________
Ex computer guru !


17 Aug 2012, 20:42
Profile Send private message

Joined: 18 Jun 2012, 20:04
Posts: 45
Post Re: Alma Digital
Aseara mi sa oprit receiverul practic a inghetat imaginea l-am restartat si si-a revenit dupa 5 minute s-a blocat din nou l-am restartat din nou din spate dar nu s-a mai deschis si pe afisorul receiverului scria numarul programului, iar dupa un alt restart a disparut si acesta. Se mai poate face ceva ?


18 Aug 2012, 09:05
Profile Send private message
Online
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 62259
Location: On the barrel ...
Post Re: Alma Digital
Pai eu zic ca pana s-a stabilizat ! cred ca este vorba de un defect de FLASH !
si in mod evident este cazul sa-l trimiti la garantie ! ar mai putea fi si un
defect de sursa dar oricum ...tot acolo se rezolva !

_________________
Ex computer guru !


18 Aug 2012, 09:25
Profile Send private message

Joined: 30 May 2012, 22:44
Posts: 4
Post Re: Alma Digital
a testat cineva alma 2250hd?


18 Aug 2012, 20:38
Profile Send private message
Online
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 62259
Location: On the barrel ...
Post Re: Alma Digital
Am facut azi un test sumar cu un Alma S2250 !!! este o jucarie nostima ,
mica ... numai buna de ascuns in spatele unui televizor !

Image

Receptorul vine insotit de urmatoarele accesorii :

- telecomanda comuna Alma
- alimentator 12v/0.8A
- senzor telecomanda

Senzorul se conecteaza la receptor si se plaseaza intr-un loc vizibil telecomenzii.
Meniurile sint identice lui Alma S2200 !!! asa ca nu vom povesti lucruri deja stiute !

Image

Receptorul poate fi folosit in egala masura stationar dar si ca receptor de rulota
alimentat la cei 12v auto !
Tot ceea ce stim despre Alma S2200 ...se aplica intocmai !

_________________
Ex computer guru !


22 Aug 2012, 21:04
Profile Send private message

Joined: 03 Aug 2012, 10:09
Posts: 1
Post Re: Alma Digital
salutare, sunt mai novice in ale sharingului si rog putin ajutor.
conserva = S2300
sw = 1.18B9
card = dth conax mioritic, abonam full, hd
ant = 1.5 parabola, motor, etc.
atat partea de key, cat si de share sunt functionale. partea de key nu ma intereseaza.

ce pasi trebuie sa urmez pt a face sharing-ul functional? (inca nu l-am conectat la net, dar nu vad sa fie probleme in operatiunea asta).

p.s. conserva merge chiar bine, nu se incinge. singura chestie enervanta e aparitia de mai multe ori a aceluias canalel hd in lista...


23 Aug 2012, 12:29
Profile Send private message
Online
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 62259
Location: On the barrel ...
Post Re: Alma Digital
S-o luam incet ...

- multiplicarea aceluiasi canal HD pe Thor este un fenomen cunoscut si
nu tine de acest receptor sau acest satelit ...se intampla si pe Astra
- sharingul presupune sa primesti o linie de la un server specializat !
server sa zicem de tip CCcam ...instalezi FW cu EMU ... alegi tip CCCAM...
Editezi ( RED ) ... introduci : url,port,user,password ...si gata !

_________________
Ex computer guru !


23 Aug 2012, 13:29
Profile Send private message

Joined: 23 Apr 2009, 13:01
Posts: 8
Location: yes
Post Re: Alma Digital
alma s2200: nu reusesc sa dau inainte/inapoi pe un clip de pe youtube. se poate face asta? si daca da, cum? multumesc!


23 Aug 2012, 14:13
Profile Send private message
Online
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 62259
Location: On the barrel ...
Post Re: Alma Digital
Asta nu se poate face ! clipul ruleaza in regim de download cu buffering !
ce s-a afiisat ...este bun afisat ! ai putea face asta doar daca clipul s-ar
stoca integral undeva ... nu este cazul !

_________________
Ex computer guru !


23 Aug 2012, 17:08
Profile Send private message

Joined: 23 Apr 2009, 13:01
Posts: 8
Location: yes
Post Re: Alma Digital
totusi, pe youtube se poate
http://www.youtube.com/watch?v=HIdDBNIpL_A#t=31m08s
sau
http://www.youtube.com/watch?v=HIdDBNIpL_A#t=2h45m22s
nu cred sa fie greu de implementat in firmware


23 Aug 2012, 18:07
Profile Send private message
Online
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 62259
Location: On the barrel ...
Post Re: Alma Digital
Nu este implementat asa pe nici un receptor ! din motivul mai sus mentionat ... nu ai unde sa stochezi clipul !

_________________
Ex computer guru !


23 Aug 2012, 21:49
Profile Send private message

Joined: 23 Apr 2009, 13:01
Posts: 8
Location: yes
Post Re: Alma Digital
tocmai asta e ideea. nu ai nevoie de stocare. youtube accepta pornirea clipului de la un anumit timp.


23 Aug 2012, 21:53
Profile Send private message

Joined: 24 Aug 2012, 12:17
Posts: 1
Post Re: Alma Digital
Alma HD channellist for Astra 19.2E with FAV List

FAV LIST:
* FTA HD
* FTA SD
* ÖSTERREICH
* NEWS
* CARTOONS
* MUSIC
* CSAT FRANCE
* CANAL DIGITAAL NL
* SKY DEUTSHLAND

This channellist is based on last 1.19B3 version for ALMA S-2200 and all working emu keys (till date) are integrated.

==How to install==
Unrar downloaded file, copy 1.19B3.abs file on usb memory and connect to receiver,
press MENU on remote, go to Tools>Upgrade by USB>
#Upgrade Mode <Allcode>
#Upgrade File <1.19B3.abs>
#Mark Start and press OK/LIST on remote and wait till is finished.

24/8/2012
- Added RT News HD, RT Spanish HD and ASTRA 3D demo to FTA HD.
- Added CARTOONS folder to FAV List.
- CSAT FRANCE folder sorted, now first 18 channels works with emu.
- Small changes and fixes.

by Ninja


Attachments:
1.19B3.rar [4.41 MiB]
Downloaded 232 times
24 Aug 2012, 12:50
Profile Send private message
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1158 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 58  Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.