HOME DOWNLOADS TOOLS HOW TO'S SOFTCAM.KEY FORUM LINKS
It is currently 02 Dec 2020, 19:14




Post new topic Reply to topic  [ 1158 posts ]  Go to page Previous  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58  Next
 Alma Digital 
Author Message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 70676
Location: On the barrel ...
Post Re: Alma Digital
Alma a trecut printr-o schimbare de tehnologie .... atat soft cat si hard !
eu zic ca ramane un receptor bun ... bun la banii lui !!!

_________________
Ex computer guru !


03 Apr 2014, 18:41
Profile Send private message

Joined: 10 Aug 2013, 13:44
Posts: 22
Post Re: Alma Digital
Alma 2230

Nu am satelitii 23,5;28,2 memorati in receptor.Eu antena o rotesc cu montura polara,neavand acesti sateliti(mai sunt 2 si in vest care ma intereseaza)nu ii pot gasi si memora.
De unde sa gasesc un settings cu cat mai multi sateliti.Cum sa procedez sa-i pot introduce in receptor?
Va multumesc.


04 Apr 2014, 00:40
Profile Send private message

Joined: 06 Aug 2012, 08:47
Posts: 35
Location: Romania
Post Re: Alma Digital
Multumesc parerea,stima!


04 Apr 2014, 01:20
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 70676
Location: On the barrel ...
Post Re: Alma Digital
Sateliitii sunt in lista ! ca sa stii dupa nume unde se gasesc ... te uiti si tu la
www.lyngsat.com ... Astra 2A-2E ( 28.2e ) si Astra 3B ( 23.5e ) ...

_________________
Ex computer guru !


04 Apr 2014, 06:32
Profile Send private message

Joined: 10 Aug 2013, 13:44
Posts: 22
Post Re: Alma Digital
Rezolvat partial.

Eu aveam satelti in lista,problema mea era ca nu puteam fara transponderi
sa caut cu montura un post tv pe un oarecare satelit,nu era,ce bagam in memoria pozitionerului ?

Am fost la cineva care avea antena pe rotire,am pus pe satelit cate un transponder,am dat 'Autoscann",a gasit tot ce era activ la acel moment.

Eu ma gandeam ca exista vreo posibilitate ca prin introducerea unui fisier sa
se poata schimba acea lista a satelitilor,poate chiar cu sateliti noi aparuti.


05 Apr 2014, 00:49
Profile Send private message

Joined: 15 Aug 2012, 15:58
Posts: 51
Post Re: Alma Digital
vad ca e cea mai populata pagina de pe forum si tocmai am schimbat alma cu un media art1 si mam gindit ca aici cineva ma poate ajuta cu......mihaip...sau cine ma poate ajuta ...aun receptor mediaart1 si lucra cu oscam....OSCAM 1.20-sunplus si am si eu o rugaminte cine ma poate ajuta cu o configurare pt oscam ..mentionez ca nu am card local primesc o linie de la cineva si vreau sa o pun in mai multe dormitoare va rog sa ma ajutati cu niste informatii


19 Apr 2014, 17:24
Profile Send private message

Joined: 25 May 2009, 14:52
Posts: 137
Post Re: Alma Digital
(pt media art 1)Poate te ajuta asta: Go to ipaddress:8888 user myusername, password mypassword.
There is all your Oscam settings..
Other way:
Go to settings, installation and press 2222. You then come in the menu Smartcard with extra options..


19 Apr 2014, 21:05
Profile Send private message

Joined: 04 Jun 2009, 12:55
Posts: 3
Post Re: Alma Digital
As dori sa pun un adaptor wireless la un Alma 2200...ce model sa iau si de unde?
Multumesc anticipat pentru sfaturi....


03 May 2014, 18:33
Profile Send private message

Joined: 24 Dec 2010, 23:55
Posts: 1
Post Re: Alma Digital
http://www.digitalsatelit.ro/amiko-wln-880-wifi-adapter.html


03 May 2014, 22:40
Profile Send private message

Joined: 04 Jun 2009, 12:55
Posts: 3
Post Re: Alma Digital
ok..multumesc...si mai am o intrebare ...cum fac sa sheruiesc un card de focus pe doua receptoare Alma 2200...musai se leaga prin ruter sau merg legate intre ele pri lan sau rs 232?


05 May 2014, 00:55
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 70676
Location: On the barrel ...
Post Re: Alma Digital
@liviu --- prin router cazul comod si evoluat ! daca-l ai ... foloseste-l !

_________________
Ex computer guru !


05 May 2014, 05:51
Profile Send private message

Joined: 04 Jun 2009, 12:55
Posts: 3
Post Re: Alma Digital
in regula...multumesc Mihai!


05 May 2014, 10:36
Profile Send private message

Joined: 09 May 2014, 11:06
Posts: 1
Post Re: Alma Digital
Am o nelamurire, receptorul Alma CHD-2220 face lumina in reteaua RCS&RDS? iar softul Alma_HD2220_1.5.43_emu este compatibil si pentru versiunea de cablu si pentru versiunea de satelit ?


09 May 2014, 11:26
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 70676
Location: On the barrel ...
Post Re: Alma Digital
Asa se pare !


Attachments:

_________________
Ex computer guru !
09 May 2014, 13:21
Profile Send private message

Joined: 18 Dec 2012, 02:00
Posts: 6
Post Re: Alma Digital
Salut. De un timp nu ma pot conecta la internet cu Alma 2200 HD.
Inainte era conectat prin cablu utp la un router smart box de la romtelecom si mergea mult si bine. Acum imi apare Ip problem. Stie cineva cum pot remedia problema? Va multumesc!


10 May 2014, 22:30
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 70676
Location: On the barrel ...
Post Re: Alma Digital
Pai sunt cel putin trei probleme posibile ...
1) s-ar putea sa se fi resetat routerul de la RTC si pe intrarea unde este
conectat Alma sa nu mai ofere conexiune la Internet ... inverseaza-l cu PC-ul
si vezi
2) daca l-ai fortat sa ia un IP fix ... ai putea avea conflict cu un altul deja alocat
3) o defectiune fizica ... portul de pe Alma sau chiar cablul

_________________
Ex computer guru !


11 May 2014, 06:38
Profile Send private message

Joined: 18 Dec 2012, 02:00
Posts: 6
Post Re: Alma Digital
Va multumesc pentru raspuns s-a rezolvat prin inversarea cablului la router. Mai rãmâne sa setez cumva routerul sa meraga din nou pe portul respectiv. Aveti idee cum?


11 May 2014, 11:38
Profile Send private message

Joined: 18 Dec 2012, 02:00
Posts: 6
Post Re: Alma Digital
Intre timp am reusit, in meniul routerului am debifat Lan 3 si Lan 4. E ok acum va multumesc.


11 May 2014, 14:59
Profile Send private message

Joined: 01 Feb 2014, 20:18
Posts: 56
Post Re: Alma Digital
Salut Mihai, ai testat cumva o versiune de fw pentru S2200 care sa aiba client mgcamd sau oscam ?
Momentan sunt la 17b8, f stabila dar nu are decat 2 clienti: cccam si Newcamd...


21 May 2014, 08:33
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 70676
Location: On the barrel ...
Post Re: Alma Digital
La Alma clientii de tip "CCcam" si "MgCamd" ... sunt specifici Alma ... fixati
in cod ! ... nu pot fi inlocuiti ... ce se vede asta aveti ! ... eu cred ca o versiune
la fel de buna este 1.20B2 ... laudata de toata lumea ca fiind extrem de stabila !
Mie mi s-a parut un receptor care si-a meritat banii ... n-a promis mai mult
decat a oferit si problemele nerezolvate ... n-au fost multe si nici esentiale !

_________________
Ex computer guru !


21 May 2014, 10:07
Profile Send private message
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1158 posts ]  Go to page Previous  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58  Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.