HOME DOWNLOADS TOOLS HOW TO'S SOFTCAM.KEY FORUM LINKS
It is currently 31 Oct 2020, 13:35




Post new topic Reply to topic  [ 1158 posts ]  Go to page Previous  1 ... 54, 55, 56, 57, 58  Next
 Alma Digital 
Author Message

Joined: 02 Jul 2014, 09:07
Posts: 10
Post Re: Alma Digital
Multumesc de info.


01 Aug 2014, 08:24
Profile Send private message

Joined: 05 Aug 2014, 13:53
Posts: 1
Post Re: Alma Digital
buna,am facut up la firmware Alma_C2200_v1.21B1 si acum restarteaza aparatul apare chestia aia cu 57r7 si tot se restarteaza mereu,am cumparat un cablu Cablu null modem si va rog daca pune cineva Firmware si programul cu care a reusit sa il faca sa porneasca din nou.ms f


05 Aug 2014, 14:10
Profile Send private message

Joined: 26 Apr 2014, 19:14
Posts: 4
Post Re: Alma Digital
buna , uite aici versiuni emu / mcas http://www.sat-universe.com/showthread.php?t=239554 ; si daca ai un stick usb , iti faci singur update cu alta versiune direct de pe stick ; nu te mai complica cu cablu , e mult mai simplu asa


13 Aug 2014, 18:31
Profile Send private message

Joined: 23 Oct 2014, 11:27
Posts: 1
Post Re: Alma C2200 recording
Salut tuturor.
Am un Alma C2200 pe FW 1.21.B1, al carui PVR inregistreaza corect pe formatul TS. Dar pentru un program mai mare de o jumatate de ora, face mai multe fisiere, ajungand chiar la 6, toate de circa 1,2 GB, pentru o ora si jumatate de recording. Stie cineva cum se poate seta sau modifica ceva, pentru a capata un singur fisier de 3-4 GB?
Subliniez ca mai am un ORTON XC403p care inregistreaza de minune, cu fisiere de 3-4 GB fara probleme. De ce Alma (si stiu ca si Synaps 3000 si 3100) prezinta aceasta hiba?
Cu multumiri anticipate, Demus


24 Oct 2014, 18:54
Profile Send private message

Joined: 10 Aug 2013, 13:44
Posts: 22
Post Alma-Focussat-Alma
Se da:
O antena offset de 80 cm,LNB cu doua iesiri.
Un receptor Alma 2230.
Un card activat Focussat.

Daca as mai cumpara un receptor Alma,l-as putea conecta
la receptorul existent,as vrea sa vad acelasi card Focussat cu ambele receptoare?
Distanta intre receptoare ar fi de 3m,alta camera,gaura in perete.


29 Oct 2014, 14:39
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 68801
Location: On the barrel ...
Post Re: Alma-Focussat-Alma
Se poate ! daca sunt legate in retea si daca postezi la locul potrivit !!! :D

_________________
Ex computer guru !


29 Oct 2014, 15:15
Profile Send private message

Joined: 10 Aug 2013, 13:44
Posts: 22
Post Re: Alma-Focussat-Alma
Scuze,mutati-l dvs.unde credeti ca trebuie.

Exista vreo posibilitate de a conecta doua Alma cu null-modem si a
receptiona cardul Focussat si in al doilea receptor ?


29 Oct 2014, 17:28
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 68801
Location: On the barrel ...
Post Re: Alma-Focussat-Alma
Din cate stiu eu NU ! ... asta poti sa vezi singur daca intri in meniul de sharing ...
Eu nu mai am Alma , l-am facut cadou , asa ca nu te pot ghida prin meniuri ...

_________________
Ex computer guru !


29 Oct 2014, 19:29
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 68801
Location: On the barrel ...
Post Re: Alma Digital
Cu scuzele de rigoare ... am spus o prostie ! prietenul Attila m-a adus la
realitate !!! exista doua solutii ...pe Alma 2230 ...

- cablu ethernet crossover ( Homecamd , Newcamd )
- cablu serial cross ( null-modem )

Atentie nu pe orice Alma !!! doar 2230 ... singurul care are in meniu si sharing
serial ! al doilea receptor putand fi un Amiko ... suna si cere referinte la
Digital Satelit ( Attila )

_________________
Ex computer guru !


01 Nov 2014, 22:18
Profile Send private message

Joined: 20 Feb 2014, 21:46
Posts: 10
Post Re: Alma Digital
Exista vreo posibilitate sa convertesc ini -urile cu canelele de pe sateliti ( luate de pe kingofsat ) intr-un format ce sa il pot importa in alma s2200 ?


08 Nov 2014, 12:09
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 68801
Location: On the barrel ...
Post Re: Alma Digital
... ca sa fiu rau ... da exista dar n-o poti face tu !!! :lol:
Raspunsul adevarat ... NU ... conversia este complicata si cere un program
dedicat ...deloc simplu de construit ! program de care nu s-a ocupat nimeni !

_________________
Ex computer guru !


08 Nov 2014, 12:20
Profile Send private message

Joined: 20 Feb 2014, 21:46
Posts: 10
Post Re: Alma Digital
Ok, cum trebuie dat search pe satelit ca sa fiu sigur ca gaseste toate canalele?
De exemplu pe anumite transpondere nu a dat search si nu a indexat vreun canal.
Ce trebuie ales la Network search si scan mode ?

Caut pe 19 / 13 E si 1 W


08 Nov 2014, 12:29
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 68801
Location: On the barrel ...
Post Re: Alma Digital
In mod normal ... Auto+Network ! aste se foloseste pe receptoarele care nu au
Blind scan !

_________________
Ex computer guru !


08 Nov 2014, 14:52
Profile Send private message
User avatar

Joined: 18 Jan 2013, 14:02
Posts: 676
Location: West
Post Re: Alma Digital
si totusi optiunea Network se gaseste si la unele receptoare cu Blind Scan (daca este scrisa in soft, exista...)
treaba cu Blind Scan este f relativa deoarce depinde de Passul de cautare care la unele receptoare se poate chiar regla de la 1 la 5 Mhz de ex. la altele este pre-reglat la un Pass de 3 sau chiar 5 si atunci nu prea serveste la mare lucru, ca sa nu mai spun ca te trezesti cu o lista plina de deseuri de frecvente pe care nu le folosesti dar iti umple memoria aparatului degeaba.
ca sa fii sigur ca ai toate frecventele pe care le doresti parerea mea este ca trebuiesc bagate manual pe cele pe care le doresti si apoi scanat pe ele, deoarece receptoarele vin cu un anumit numar de TPuri preinregistrate dar cum acestea se schimba in continuu la un moment dat lista acestora devine neadecvata.
dar la capitolul asta Mihai poate spune mai multe...


08 Nov 2014, 16:07
Profile Send private message WWW
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 68801
Location: On the barrel ...
Post Re: Alma Digital
In general eu ma refer la receptoarele care au tunnere cu functie programata
"blind scan" ... ele gasesc tot !!! ... fac o trecere si rezulta lista de frecvente ...
la a doua trecere scaneaza lista ! tehnica de incrementare si testare daca este
ceva acolo ... este o gainarie care dureza un secol si da chixuri !

_________________
Ex computer guru !


08 Nov 2014, 16:43
Profile Send private message
Post Re: Alma Digital
C Line To aLLShaRe BY GhosT

CUM sE Procedeaza !

1.Dati un simplu copy pe linia pe care o detineti Si paste intruna din casute exemplu=cline1
2.Apasti butonul Load si linia dmv o sa apara in Panelul principal.
3.Controlati-va linia daca e corecta dupa care apasati butonul Save iar masina va genera
un fisier compatibil cu aparatul dmv.Nu ramane decat sa il iNtroduceti in aparat folosind
memorY Stick-Ul!


How To !

1.Copy Your entire line and paste that in a window example =cline 1.

2 PreSS Button Load and this line is gonna appear again in pricipal panel.

3 Make sure if that line is corecT And after press Save Button and machine is gonna generate
a file compatible to Your receiveR.Now using a memory stick just simple send to your
receiver !!


Compatil Cu !! COMPATIBLE WHITH !!

All Alma HD

GM WizaRD

Ferguson Ariva 52E, 102mini, 102E, 150Combo, 152Combo, 202E, 250Combo, 252Combo
103, 203


Attachments:
Alma allshare.rar [28.07 KiB]
Downloaded 502 times
22 Nov 2014, 22:05

Joined: 22 Jan 2014, 09:25
Posts: 5
Post Re: Alma Digital
Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu un ghid de setare retea si cccam pentru Alma HD 2220.

I-am trimis un recetor unei rude la tara si nu se descurca cu setarile.

Multumesc anticipat!


21 Dec 2014, 01:55
Profile Send private message
Post Re: Alma Digital
Ce se intimpla cu cardul de freesat conax caid 0b02 ca nu face update lunar ? Am incercat pe Alma 2130 ,2210 si pe 2220 atit cu soft multicas cat si emu dar pe nici care nu face update la cardul freesat... cardul e citit corect dupa update. A reusit cineva update la freesat cu card conax si eventual cu ce firmware ??


02 Jan 2015, 13:40

Joined: 09 Feb 2013, 21:16
Posts: 22
Post Re: Alma Digital
salutare.am gasit acest soft pe un site specializat, cica ar fi ultima versiune. poate testa cineva ? momentan am ramas fara stick si nu pot testa


Attachments:
File comment: soft
S2200_20150113_V1.22B1_emu.zip [4.36 MiB]
Downloaded 491 times
13 Jan 2015, 20:13
Profile Send private message

Joined: 04 Sep 2013, 15:36
Posts: 2
Post Re: Alma Digital
Este posibil ca fisierul .emu sa ruleze de pe memory stick la Alma 2100 hd?
Daca inlaturam memory stick-ul sa se revina automat la softul original.
Pentru asa ceva este necesar un program special instalat in receptor?


16 Jun 2015, 03:02
Profile Send private message
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1158 posts ]  Go to page Previous  1 ... 54, 55, 56, 57, 58  Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.