HOME DOWNLOADS TOOLS HOW TO'S SOFTCAM.KEY FORUM LINKS
It is currently 27 Jan 2021, 09:39




Post new topic Reply to topic  [ 2027 posts ]  Go to page Previous  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 102  Next
 Amiko A3 - utilizare de zi cu zi 
Author Message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 74216
Location: On the barrel ...
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
Daca nu cumva televizorul nu suporta modul video ... si esti undeva in meniul
de initializare ... vezi ca telecomanda trebuie pornita !!! ... daca nu ...atunci ...
cred ca trebuie trimis inapoi !

_________________
Ex computer guru !


07 Nov 2015, 19:55
Profile Send private message

Joined: 02 Sep 2015, 07:59
Posts: 11
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
Yamaha amplifier tested light cable
Not dd signal.
It might be ok hdmi?
Many people are not going to ask anyone.
The A3 SPDIF bitstream option?
The amplifier has only indicates pcm.
Kodi dd okay signal.
I'm sorry.


08 Nov 2015, 08:09
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 74216
Location: On the barrel ...
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
@Tatra --- I think we have here a misunderstanding !!!
Our test was on a satellite channel : ARTE HD on Astra 19.2e 11494-22000-H
... pressing "menu" you will find the channel is transmitted in DD ... connecting
the amplifier with optical cable it indicates ... DD active !!! that's all !

If your test was made on Kodi ... this is not relevant !!! the movie stored on a
server is the result of a "ripping" process ... witch compress video and audio as
well and nobody give a warranty on DD compliance or that the original audio
stream was not converted into Stereo ... for space reasons ! Also Kodi must be
integrated into Spark architecture ... we don't know if this is perfect ... Kodi isn't
Spark's job !!! so take it as it is ... Kodi enquire Android about audio capabilities ...
and act as consequence ! Kodi cannot control Spark's Android !!!
To see the level of integration between Spark and Kodi ... go to Kodi menu :
MENU-SYSTEM-Settings-System-Audio Output ... you can see the available options !
changing Spark audio output options you will see the influence in Kodi menu !

Image

Anyway ... please test DD in exactly the same conditions as we done ...
and report the results ! Spark was designed primarily as satellite receiver ...
so his Android was set to meet those requirements !

_________________
Ex computer guru !


08 Nov 2015, 09:43
Profile Send private message

Joined: 02 Sep 2015, 07:59
Posts: 11
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
Thank you, but it was already clear.
Trial broadcaster Sky Deutschland has no Dolby at least 30.
Unfortunately anyone.
So do not blame the product but the software is not good
Thanks.


08 Nov 2015, 13:10
Profile Send private message
User avatar

Joined: 27 Nov 2014, 15:40
Posts: 17
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
Poate cineva sa-mi explice cum sa fac un factory reset la Amiko A3 Spark 2 ?
Mersi


08 Nov 2015, 21:29
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 74216
Location: On the barrel ...
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
Ai in meniu in tabul aplicatiilor system o functie de reset !

System-Settings-System-Reset-Load from factory default

_________________
Ex computer guru !


09 Nov 2015, 06:56
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 74216
Location: On the barrel ...
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
@Tatra --- master @Lipton says that the default for optical output is LPCM ...
but if your amplifier is BitStream capable ... you can set this in Audio OUT !
if you did this and does not work in Kodi ... that's is ! this are software limits !

_________________
Ex computer guru !


09 Nov 2015, 11:41
Profile Send private message

Joined: 13 Nov 2015, 21:28
Posts: 1
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
Hi

Do you know where I might get a channel list in order of Sky UK?

I'm currently using Catseyes, but the overall channel order is a bit messy.
I've tried loading Spark Editor but cannot load the E2 list, has anyone used Mrs Buckets channel list or Dreamset Settings Editor for the A3?

Cheers


13 Nov 2015, 21:35
Profile Send private message

Joined: 26 Jun 2009, 16:13
Posts: 4
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
bunaseara de 5 zile miam luat un amiko a3 si am motor h-h si cand plec depe tor pe altu satelit in est merge perfect dar cand trebuie sama intorc in vest pe tor nu a-mi mai gasete satelitu puteti sama ajutati va multumesc

in vest nu mise intoarce pe nici un satelit


13 Nov 2015, 23:04
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 74216
Location: On the barrel ...
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
@balon...
Pune motorul in mod 1.2 si incearca sa-l deplasezi manual ... est-vest ...
daca face asta este OK ! daca nu ... reseteaza motorul si reia testul !

@ened...
Try again to import e2 settings ... for me this is the usual method and is
working all the time ! or scan entirely Sky uk ... export it to e2 settings ...
use DreamboxEdit to put it into your order ... and import back the result !

_________________
Ex computer guru !


14 Nov 2015, 07:06
Profile Send private message

Joined: 20 Oct 2014, 20:51
Posts: 32
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
johnny-m wrote:
Buna ! Si-a luat un prieten un A3 si m-a chemat sa ma intrebe de ce nu-i porneste. Apare pe display doar "boot" si asa ramane. Stie cineva care-i buba? Multumim !

La fel si la mine. A3 nou nout scos din cutie. Pe display apare boot, pe ecran tv wallpaperul de pornire , dar fara cele 3 liniute care misca intermitent la pornire normala. Voi cum ati rezolvat?
Maestre Mihai , vreo idee?
Multumesc.


19 Nov 2015, 21:29
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 74216
Location: On the barrel ...
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
Eu l-as rezolva cu o reincarcare in mod Emergency Boot ... dar fiind nou !
trimite-l inapoi sa-l faca dealerul !!! este garantie si trebuie sa fie functional !

_________________
Ex computer guru !


19 Nov 2015, 22:13
Profile Send private message

Joined: 20 Oct 2014, 20:51
Posts: 32
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
Am reusit! :D Boot to recovery>>wipe all data>>reboot
Apoi upgrade de la 2.49 la 2.72 . Acu incarc lista de canale, oscam, alea, alea...


19 Nov 2015, 22:41
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 74216
Location: On the barrel ...
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
Bravo mestere ! nestiind ce experienta ai ... m-am temut sa nu fii prea curajos !

_________________
Ex computer guru !


19 Nov 2015, 22:54
Profile Send private message

Joined: 31 Oct 2014, 03:24
Posts: 9
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
Buna, vroiam sa intreb daca are cineva probleme cu "Advanced Installation" la A3, dupa ce dau pe AI, apare un black screen de aprox 2 sec si revine la meniul principal din System. Multumesc!

Aceeasi problema pe 2.074 si 2.076


24 Nov 2015, 21:38
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 74216
Location: On the barrel ...
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
N-am auzit pana acum ! ar putea fi o cauza ascunsa de genul "cache full" ...
ca s-o lamuresti incearca sa faci "firmware reset" .... si mai vedem !

_________________
Ex computer guru !


25 Nov 2015, 06:57
Profile Send private message

Joined: 21 Oct 2015, 19:55
Posts: 1
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
seby wrote:
Ar fi util dacă s-ar introduce și opțiunea de a descărca subtitrarea în modul tv.


Buna seara tuturor,
am inteles de la mihaip ca optiunea de mai sus ar merge cu kodi. Eu inteleg ca daca ma uit pe un canal strain pot incarca subtitrarea din kodi, dar nu am descoperit cum. Poate explica cineva cum se face ?
Multumesc !


04 Dec 2015, 22:27
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 74216
Location: On the barrel ...
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
Gresit ! acea functie merge daca te uiti din Kodi la un film care vine de pe un
server ! pentru canale live ... din cate stiu eu nu merge !

_________________
Ex computer guru !


05 Dec 2015, 06:52
Profile Send private message

Joined: 14 May 2009, 17:33
Posts: 20
Post Probleme cu Amiko A3
Salutare
Am un Amiko A3 care dupa ce l-am scos din priza nu a mai vrut sa porneasca.
Am facut procedura de recovery si a decurs totul normal
Acum receptorul porneste normal dar am unele probleme si nu stiu ce sa mai fac.
Daca configurez oscamul dupa restart se pierde setarile.
Daca pun pe kodi addonuri si fac setari la el dupa restart se pierd trebuie sa le pun inapoi.
Daca setez lnb-ul prin DiSEqC dupa restart se pierd setarile.
Am incercat cu diferite versiuni de firmware:
FW AMiKO A3 v.2.0.70 (05FEV15
FW AMiKO A3 v.2.0.72 (05ABR15)
Ce este curios ca dupa instalare arata ca spatiul de stocare este plin,daca dau resetare la setarile din fabrica spatiul de stocare revine la normal.


05 Dec 2015, 15:28
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 74216
Location: On the barrel ...
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
Eu banuiesc o problema de flash ... problema care daca nu a fost rezolvata la
recovery , cand flashul se reformateaza , trebuie ca are la origine o defectiune !
fiind in garantie ... nu mai sta pe ganduri ! trimite-l la service !

_________________
Ex computer guru !


05 Dec 2015, 15:35
Profile Send private message
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2027 posts ]  Go to page Previous  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 102  Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.