HOME DOWNLOADS TOOLS HOW TO'S SOFTCAM.KEY FORUM LINKS
It is currently 27 Jan 2021, 10:44




Post new topic Reply to topic  [ 2027 posts ]  Go to page Previous  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 102  Next
 Amiko A3 - utilizare de zi cu zi 
Author Message

Joined: 14 May 2009, 17:33
Posts: 20
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
Ce am mai observat ca diferenta este ca la un prieten care are tot Amiko A3 are spatiu de stocare 5.52 din care liber 4.40
La mine spatiu stocare 2.62 din care liber 2.34
Oare de ce?


05 Dec 2015, 16:31
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 74219
Location: On the barrel ...
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
Asta nu arata bine deloc ! este ca si cum partitia de date nu s-a putut aloca
la maxim datorita unei erori ! oricum nu are solutie la nivel de utilizator ...

_________________
Ex computer guru !


05 Dec 2015, 17:00
Profile Send private message

Joined: 30 Jun 2014, 16:15
Posts: 41
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
Am o problema cu oscam de ceva timp.Pe canalele romanesti merge brici dar pe Sky uk si Sky De face freeze de jumate de secunda si la intervale scurte de timp.Aparatul arata in interfata oscam ca decodarile sunt 100% dar freze sunt prezente intr-un mod ff enervant.Nu stiu caree problema .S-a mai intalnit cineva cu problema asta?


06 Dec 2015, 15:05
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 74219
Location: On the barrel ...
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
Ce versiune de FW folosesti ? ce versiune de Oscam folosesti ?

_________________
Ex computer guru !


06 Dec 2015, 15:13
Profile Send private message

Joined: 30 Jun 2014, 16:15
Posts: 41
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
FW 2.0.72 si oscam 0.05.01 ascam service version 1.4.


06 Dec 2015, 15:30
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 74219
Location: On the barrel ...
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
Ce-I drept eu folosesc ca versiune FW ultima Beta si ca Oscam unul recent
incarcat ca plugin dar ... n-am remarcat intreruperile despre care vorbesti !
Am intrebat despre versiuni pentru ca asta era o problema veche din 2014 ...
si se manifesta exclusiv pe ... Sky ... si care s-a rezolvat demult !

_________________
Ex computer guru !


06 Dec 2015, 15:43
Profile Send private message

Joined: 30 Jun 2014, 16:15
Posts: 41
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
Si care sa fie problema oare? E ff enervant .Pe amiko minicombo nu face figuri doar pe a3.


06 Dec 2015, 15:54
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 74219
Location: On the barrel ...
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
Fa-ti upgrade la ultima versiune FW si Oscam plugin ! si mai vedem ...

_________________
Ex computer guru !


06 Dec 2015, 15:56
Profile Send private message

Joined: 30 Jun 2014, 16:15
Posts: 41
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
Am facut upgrade mai demult la ultima versiune dar nu mai mergea oscam.Daca pun ultima versiune de oscam tre sa fac din nou setarile la linii?


06 Dec 2015, 16:00
Profile Send private message

Joined: 30 Jun 2014, 16:15
Posts: 41
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
Aii versiunea de test?


06 Dec 2015, 16:12
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 74219
Location: On the barrel ...
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
Versiunea de test ? faci update ONLINE !!! si alegi versiunea BETA !!!
Oscam --- instalezi ultima versiune oficiala 25.03.2015 !!!


Attachments:
OScamNew-20150325.zip [2.74 MiB]
Downloaded 346 times

_________________
Ex computer guru !
06 Dec 2015, 17:05
Profile Send private message

Joined: 30 Jun 2014, 16:15
Posts: 41
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
daca instalez ultima versiune oscam tre sa fac setarile din nou la linii si la dvabi?


06 Dec 2015, 19:20
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 74219
Location: On the barrel ...
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
Nu !

_________________
Ex computer guru !


06 Dec 2015, 19:51
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 74219
Location: On the barrel ...
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
Azi dimineatza A3 mi-a pornit cu un avertisment in coltul din stanga jos :
SAFE MODE ... si tot ce instalasem aseara era nesalvat ! deasemenea refuza
sa salveze orice altceba nou instalat ! am facut un RESET TO FACTORY ...
si totul a revenit la normal ! poate ar fi fost sufficient ... CACHE CLEANUP !

_________________
Ex computer guru !


07 Dec 2015, 10:10
Profile Send private message

Joined: 07 Dec 2015, 12:56
Posts: 1
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
I've received my new A3 few weeks ago. First time use: BOOT text on front display would not go off, with no output on TV screen whatsoever. Instead of wasting time with the supplier and return formalities, I did a recovery as recommended on this forum and updated afterwards. Worked fine!

As I was scanning for channels, I noticed the picons would not download automatically. "Download fail" message everytime. Looks like the server is down since weeks. Can someone describe the picon loading procedure in more details and the exact location of the picon folder? Where can we find picons for popular sat, e.g. 0.8W, 13E, 16E, 19.2E channels?


07 Dec 2015, 13:32
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 74219
Location: On the barrel ...
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
The picons server is to be updated ... just have a little patience !

_________________
Ex computer guru !


07 Dec 2015, 15:43
Profile Send private message

Joined: 17 Feb 2015, 23:45
Posts: 7
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
I cant get low recovery to work..

I made a SD card and i press rear recovery button and you see the amiko boot screen go of and on.

I disconnected the power and tried with front button , and i don't get a picture at all now, you only see the TV get a signal on and off

How do i save the box?

I have made this before but then i only used the front button, but in the instruction say rear button so i tried ...


08 Dec 2015, 19:46
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 74219
Location: On the barrel ...
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
You must press rear "recovery" button and keep it that way 10 seconds after
you power on the box !!! all will work if your SD card is OK ! during the next 5
minutes you will NOT have any display on the screen !!! don't interrupt the
process !!!

_________________
Ex computer guru !


08 Dec 2015, 20:26
Profile Send private message

Joined: 17 Feb 2015, 23:45
Posts: 7
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
Maybe i interrupted it...

Now its only going of and on all the time..boot in window and tv get signal of and on

Any advice ?


08 Dec 2015, 21:46
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 74219
Location: On the barrel ...
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
Probably was interrupted during a started recovery process ! but ... if you have
"boot" on the front display ... and something on the TV screen ... bootloader is
working ! my idea is ... something is wrong with your SD card ! read with great
attention the recovery procedure as you can find into PDF file ... rebuild the
SD card ... and try again !

_________________
Ex computer guru !


08 Dec 2015, 23:56
Profile Send private message
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2027 posts ]  Go to page Previous  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 102  Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.