HOME DOWNLOADS TOOLS HOW TO'S SOFTCAM.KEY FORUM LINKS
It is currently 19 Jan 2020, 04:48




Post new topic Reply to topic  [ 2018 posts ]  Go to page Previous  1 ... 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92 ... 101  Next
 Amiko A3 - utilizare de zi cu zi 
Author Message

Joined: 17 Feb 2015, 23:45
Posts: 7
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
Yes i solved it now...

Thanks!!


09 Dec 2015, 09:15
Profile Send private message

Joined: 07 Oct 2014, 09:33
Posts: 53
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
Cum faci un cache cleanup?

Eu am avut probleme cu HDD intern din A3, nu il mai recunostea, nici in player-ul nativ, nici XBMC. La HDD Manager il vedeam (spatiu consumat/liber), dar nu nu se deschidea nimic cand apasam pe C. L-am pus si in laptop, totul era OK. Era ca si cum nu era montat, nu am gasit nici o aplictie de HDD mount pe android. Singura metoda care a mers a fost sa il pun din nou in A3, iar din HDD Manager sa il formatez. Dupa formatare, imediat mi-a aparut mesajul Disk drive inserted, si am putut intra pe el. Ciudat este faptul ca putea sa il accesez prin FTP, sa copiez si sa sterg. Probabil FTP din A3 si windows sunt ok, doar Android nu il monta. Nu stiu. L-am folosit 2 ani fara probleme, pana acum. Poate un cache cleanup ar fi mers. Oricare alta optiune decat sa formatez.

Multumesc.


09 Dec 2015, 09:44
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 52753
Location: On the barrel ...
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
Cu siguranta a avut un incident care a afectat structura ... incident rezolvat sub
Windows ... dara fatal pentru Android ! se intampla asta frecvent ... pe mai toate
dispozitivele care suporta HDD ... mici diferente de "vedere" a unuia si acelasi
lucru ... incidentele sunt insa destul de rare !

_________________
Ex computer guru !


09 Dec 2015, 10:12
Profile Send private message
User avatar

Joined: 22 Nov 2014, 21:38
Posts: 12
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
Am activat PVR IPTV Simple Client (http://www.iptvsaga.com/kodi-new-live-t ... auto-epg/#).
Pe a3 programele HD (ex ITV, BBC1) ingheata la cateva secunde. In windows zburda. Mentionez ca am versiunea a3 70. Oare pe alta versiune merg mai bine? Dar pe a3 combo?
Daca ma poate indruma cineva ii multumesc anticipat


12 Dec 2015, 11:35
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 52753
Location: On the barrel ...
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
Cred ca are o problema de bufferare ... vezi daca pluginul are vreo setare in
acest sens ... inainte de a-l lansa ... pui cursorul pe el ... si apesi MENU ... la
Information de regula sunt setari !

_________________
Ex computer guru !


12 Dec 2015, 16:20
Profile Send private message

Joined: 12 Dec 2009, 23:49
Posts: 50
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
se pare ca telecomanda mea incepe sa dea semne de oboseala..mai exact scrolul nu mai fuctioneaza corect....doar cand trec peste sageata stanga si dreapta mai preia comanda( se aude acel pacanit)...sus si jos e mort. Ciudat e ca daca activez modul GAME ....merge normal...se aude acel "pacanit" peste tot. Vre-o idee ce se poate intampla ?? Am scos bateria, am apasat butonasul mic de langa baterie...nimic :cry:


13 Dec 2015, 21:47
Profile Send private message

Joined: 12 Dec 2009, 23:49
Posts: 50
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
a aparut versiunea .77 finala....fara schimbari majore ....parere personala. O seara buna.


17 Dec 2015, 16:54
Profile Send private message

Joined: 01 May 2015, 23:07
Posts: 7
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
Salutare, revin cu o problema:
nu mai reusesc sa accesez hdd-amiko in retea pe pc -network.O perioada a fost posibil cu ,,add a network location'' dar acum nu mai functioneaza.Era o varianta OK, accesam hdd-ul la fel ca la vechiul mediaplayer Egreat, varianta FTP nu ma avantajeaza, nu este la fel de practica ca cea initiala. Ma intereseaza sa pot vedea de pe PC hdd-ul amiko si sa pot face transferul de fisiere pe amiko si invers.Am incercat cu samba file transfer dar nu se instaleaza. Daca are cineva o rezolvare.
Multumiri anticipate!


17 Dec 2015, 23:38
Profile Send private message

Joined: 30 Jun 2014, 16:15
Posts: 41
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
Salut.Foloseste cineva prtotocolul DLNA .Cine stie cum sa faca o descriere detaliata cum putem pune visiere video prin DLNA de pe laptop pe A3


18 Dec 2015, 14:14
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 52753
Location: On the barrel ...
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
Pai este cam asa :
- de pe A3 te poti conecta la un server DLNA
- cel mai comun este cel din Windows care din pacate stie numai
formatele pe care le cunoaste mediaplayerul din Windows
- de mers nu prea merge bine ... am testat ... am semnalat ...si am renuntat !

_________________
Ex computer guru !


18 Dec 2015, 17:58
Profile Send private message

Joined: 17 Feb 2015, 23:45
Posts: 7
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
Hi

Several people have problems with time shift , it freezes after approx 15min or jump out of timeshift, is this a known problem?

Best regards


21 Dec 2015, 16:35
Profile Send private message

Joined: 01 May 2015, 23:07
Posts: 7
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
atru wrote:
Salutare, revin cu o problema:
nu mai reusesc sa accesez hdd-amiko in retea pe pc -network.O perioada a fost posibil cu ,,add a network location'' dar acum nu mai functioneaza.Era o varianta OK, accesam hdd-ul la fel ca la vechiul mediaplayer Egreat, varianta FTP nu ma avantajeaza, nu este la fel de practica ca cea initiala. Ma intereseaza sa pot vedea de pe PC hdd-ul amiko si sa pot face transferul de fisiere pe amiko si invers.Am incercat cu samba file transfer dar nu se instaleaza. Daca are cineva o rezolvare.
Multumiri anticipate!


Rezolvat, probleme cu registrii ftp din windows.


26 Dec 2015, 18:31
Profile Send private message

Joined: 16 Jul 2015, 00:58
Posts: 6
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
Anyone successfully manage to watch the channels coded with biss on intelsat 907 (27,5) with this box? Thanks.


02 Jan 2016, 21:46
Profile Send private message

Joined: 07 Oct 2014, 09:33
Posts: 53
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
The oscam emu with the latest softcam will light up 27w, the real problem is the satellite coverage across Romania. In the west part of the country, with a minimum of a 1,8m PFA dish, you might get a reasonable signal, during the colder months, but as the weather warms up, the signal gets weaker , and in the summer, you'll most likely get freezes. The satellite's coverage is intended for Northern Europe, so good luck.


02 Jan 2016, 23:16
Profile Send private message

Joined: 16 Jul 2015, 00:58
Posts: 6
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
Thanks for your help, are the latest files the ones in this forum?: http://www.sat-support.tv/?a=downloads&dir=157

I 'm in south portugal a 80 cm dish is ok here.


03 Jan 2016, 01:02
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 52753
Location: On the barrel ...
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
No ! the latest you can find into "plugin" section but ...

- install OscamNew.apk ... this is Spark-UI and a basic Oscam
- install the "plugin" ... add to this your "softcam" and you'll get Oscam EMU
- start Oscam EMU ... and restart A3

As principle we dont talk here about decoding ....


Attachments:
plugin.zip [1.52 MiB]
Downloaded 295 times
OScamNew-20150325.zip [2.74 MiB]
Downloaded 276 times

_________________
Ex computer guru !
03 Jan 2016, 08:20
Profile Send private message

Joined: 16 Jul 2015, 00:58
Posts: 6
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
Thanks for that! What is the best way to install plugin? Is it with ftp?


04 Jan 2016, 01:36
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 52753
Location: On the barrel ...
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
The best way is ... write /plugin folder on a stick and ... insert it !

_________________
Ex computer guru !


04 Jan 2016, 06:47
Profile Send private message

Joined: 16 Jul 2015, 00:58
Posts: 6
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
Is there a way to edit the "softcam" file ?


04 Jan 2016, 23:55
Profile Send private message

Joined: 16 Jul 2015, 00:58
Posts: 6
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
Ok nevermind ,thank you anyway, i found the right file but it doesn't seem to work . The symbol rate on this sat is really high 11495 . I have good signal(75%) i can open them with aa2 th the enigma2 side and also with amiko hd se.

Has anyone really open this channels with the aa3?


05 Jan 2016, 02:36
Profile Send private message
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2018 posts ]  Go to page Previous  1 ... 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92 ... 101  Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.