HOME DOWNLOADS TOOLS HOW TO'S SOFTCAM.KEY FORUM LINKS
It is currently 15 Jan 2021, 20:23




Post new topic Reply to topic  [ 2027 posts ]  Go to page Previous  1 ... 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93 ... 102  Next
 Amiko A3 - utilizare de zi cu zi 
Author Message

Joined: 07 Oct 2014, 09:33
Posts: 53
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
Are you able to scan 11495 V with your A3 ? Is there any indication of Signal/Quality while using the A3 on this particular tp? If you can scan de tp, then it's an Oscam issue. On the other hand, if there is no indication of signal level on 11495V with the A3, then I believe it's a tuner issue and/or software.
It is strange because Alien HD8250+, using Spark image, is able to scan this TP, and Alien HD8250+ tuner is no better than A3 tuner. It might be software issue, maybe on a future FW update.

I cannot verify this, because i get no sat coverage in my area.


06 Jan 2016, 10:03
Profile Send private message

Joined: 16 Jul 2015, 00:58
Posts: 6
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
Satellite scan doesn't find any channels, i've imported them from an e2 channel list and it shows 90% signal and 75%quality. I agree it must be software, it needs a bit f fairy dust. ;)


06 Jan 2016, 10:53
Profile Send private message

Joined: 06 Feb 2014, 21:50
Posts: 18
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
la momentu asta s-ar merita un amiko combo sau a3 simplu? in comparatie cu golden media spark ar fi minusuri ca nu are enigma? se poate pune cartela la imparteala? ca la aplicatii nu cred ca e mai tare enigma ca si android plus procesorul f tare la amiko a3 in avantaj clar...


08 Jan 2016, 11:47
Profile Send private message

Joined: 10 Aug 2014, 17:43
Posts: 38
Post lipsa semnal
]Salutare am si eu o problema de ieri rasnita nu mai are semnal i-am dat reset de pe panoul frontal problema persista .........ma poate ajuta cineva cu un sfat sau sa-l duc la remat[/color][/color] :geek:


23 Jan 2016, 21:19
Profile Send private message

Joined: 20 Oct 2014, 20:51
Posts: 32
Post Re: lipsa semnal
Pot fi mai multe cauze: cablu , LNB , antena dereglata de la vant ,sau cu zapada depusa, comutator DISEQ ..... Cel mai simpu sa incerci cu un alt receptor sa vezi daca ai semnal.
Bafta , ne mai tii la curent :)


24 Jan 2016, 00:41
Profile Send private message

Joined: 10 Aug 2014, 17:43
Posts: 38
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
Daca pun alt receptor merge .......din start excludem tot(cablu ,lnb..etc..) e o problema la conserva s-a intrerupt curentu electric cand a venit surpiza nu mai am semnal.......nu e prima data cand patesc asa cava deobicei il scoteam alimentarea de 2-3 ori si mergea, acum nu mai vrea ....ce ar putea fi :?:


24 Jan 2016, 10:40
Profile Send private message

Joined: 02 Sep 2015, 12:27
Posts: 4
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
Hi please help me connect webcam logitech c270


24 Jan 2016, 10:55
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 73344
Location: On the barrel ...
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
Some of the webcams are recognized automatically ! not all ... my webcam is a
Microsoft LifeCam HD ... and works perfect without any setup ! if is recognized
... OK ... if not ... that is !!! :(

_________________
Ex computer guru !


24 Jan 2016, 11:26
Profile Send private message

Joined: 20 Oct 2014, 20:51
Posts: 32
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
@rusnacu, incearca sa rescrii imaginea din recovery mode. Poate ajuta...


24 Jan 2016, 12:15
Profile Send private message

Joined: 14 May 2009, 17:33
Posts: 20
Post Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
Salutare.
Am o problema deranjanta.
Se intampla cate o data ca daca scot aparatul din priza sa porneasca exact ca la prima instalare,mai exact se pierde tot ce este setat pe el.
Prima oara am zis cai o greseala,dar vad ca se tot repeta si este deranjant.
Am zis ca poate are receptorul meu ceva,dar acelasi lucru se intampla pe un alt receptor la un prieten .
A mai patit cineva asa ceva?
Domnule Mihaip ce parere aveti?
Multumesc.


25 Jan 2016, 12:25
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 73344
Location: On the barrel ...
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
Manifestarea nu este normala ! incearca sa dai un FW reset ! dupa care sa faci
o instalare ! daca nu se rezolva nici asa ar trebui incercat un "recovery" ...

_________________
Ex computer guru !


25 Jan 2016, 13:24
Profile Send private message

Joined: 10 Aug 2014, 17:43
Posts: 38
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
Problema e de mult nu toate receptoarele o au ,si nu fac tot timpu si nu i-ti
poate explica nimeni ce se intampla ....si eu astept acest raspuns ........


25 Jan 2016, 15:45
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 73344
Location: On the barrel ...
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
Asa o fi daca spui !!! eu cred ca in afara cazurilor in care intervine un defect !
tine si de stilul de exploatare ... mie de exemplu nu mi s-a intamplat asta !

_________________
Ex computer guru !


25 Jan 2016, 16:28
Profile Send private message

Joined: 14 May 2009, 17:33
Posts: 20
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
Salutare
Domnule Mihaip am facut procedura de recovery dar surpriza am ramas pe receptor cu spatiu total de 2,6Giga .
Ma puteti ajuta cu un program care sa rezolve problema.
Mulumesc si astept.


26 Jan 2016, 17:12
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 73344
Location: On the barrel ...
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
Asta explica problemele tale ! undeva dincolo de limita primilor 4Gb este un
defect de flash !!! receptorul va merge fara probleme si asa dar daca este in
garantie ... trimite-l la garantie ! mai putin ... frecus ... viata mai lunga !

_________________
Ex computer guru !


26 Jan 2016, 18:56
Profile Send private message

Joined: 12 Dec 2009, 23:49
Posts: 50
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
am si eu o nelamurire.....m-am uitat in Settings ...la Total memory si imi apare 5.9 gb din care 5.4 gb liber....este ok ? Daca incerc sa vad spatiu total din alte programe cum ar fi EsExplorer imi apare ca ar fi 2.6 gb. :?: La voi cum apare ?


28 Jan 2016, 12:52
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 73344
Location: On the barrel ...
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
Evident ca este OK ! din cei 8Gb de regula 2.2-2.4 sunt ocupati sau rezervati de
catre Android ! restul liber la nebunii ... ia de bun ce zice A3 ... el conteaza !

_________________
Ex computer guru !


28 Jan 2016, 15:08
Profile Send private message

Joined: 25 Sep 2014, 19:48
Posts: 7
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
On 0,8W 12 015H freesat, CZ audio didn't work, and some channels like travel channel HD audio sometimes shake. Fault is in FW 2.0.72 aj 2.0.77.


29 Jan 2016, 19:35
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 73344
Location: On the barrel ...
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
Stati cu ochii pe server ! se pregateste : 2.0.78 !!!

_________________
Ex computer guru !


03 Feb 2016, 11:32
Profile Send private message

Joined: 06 Jan 2015, 16:40
Posts: 42
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
Incepe sa mi se faca somn, pot sa dorm un pic? :D
Ce noutati aduce?


04 Feb 2016, 23:58
Profile Send private message
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2027 posts ]  Go to page Previous  1 ... 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93 ... 102  Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.