HOME DOWNLOADS TOOLS HOW TO'S SOFTCAM.KEY FORUM LINKS
It is currently 08 Mar 2021, 10:04




Post new topic Reply to topic  [ 2027 posts ]  Go to page Previous  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 102  Next
 Amiko A3 - utilizare de zi cu zi 
Author Message
User avatar

Joined: 15 Sep 2014, 15:17
Posts: 82
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
Yes it ready and works ... :)

Image

Tested with:

Trust Wireless Keyboard with mouse (16593) ...

Image

... and ...

Trust Tocamy Wireless Entertainment Keyboard (18011-18007) ...

Image

Regards ...


02 Dec 2014, 20:37
Profile Send private message
User avatar

Joined: 27 Nov 2014, 15:40
Posts: 17
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
Azi mi-a ajuns produsul :)
Dar nu functioneaza telecomanda. Trebuie oare s-o las la incarcat ?
Am conectat-o cu acel cablu USB - micro USB, la laptop dar si la receiver, am apasat butonul Power cateva secunde, nimic.
Pe ecran la TV imi apare doar language settings si-mi cere sa apas >>
Nimic. Acel led mic de pe telecomanda e stins, la fel si cel de langa butonul GAME.
E posibil sa fie telecomanda defecta, sau tre' sa o las mai mult la incarcat ?


05 Dec 2014, 02:31
Profile Send private message
Online
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 77089
Location: On the barrel ...
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
S-ar putea sa trebuiasca s-o imperechezi cu receptorul !!! in mod normal
ar trebui sa pornesti intai telecomanda ... doar sa apesi 2-3 secunde pe
power ... se aude un BIP ...se aprinde ledul de control pe telecomanda ... si
gata ! ... la fel la oprire ... apesi scurt power ...receptorul se opreste ...apoi
apesi lung ( 2-3s ) si opresti si telecomanda ! Imperecherea telecomenzii ...
apesi GAME si mentii ... pui receptorul sub tensiune ... dupa care apare
meniul de imperechere !

_________________
Ex computer guru !


05 Dec 2014, 06:53
Profile Send private message

Joined: 03 Dec 2014, 18:40
Posts: 35
Post cccam
did cccam works with amiko A3
thanks


05 Dec 2014, 10:34
Profile Send private message
Online
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 77089
Location: On the barrel ...
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
:roll: ... Nooo ! just Oscam or MCAS !

_________________
Ex computer guru !


05 Dec 2014, 10:57
Profile Send private message
User avatar

Joined: 27 Nov 2014, 15:40
Posts: 17
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
Am tot citit pe acest thread : ce e Oscam / MCAS ?!

- Oscam - emulator , server si client
- MCAS - emulator si server universal de card

Ma ajuta cu ceva ?
Unde as putea gasi cateva informatii despre instalare programe tv romanesti in XBMC 13.2 ?
Cum se poate afla ce mouse / tastaturi ( wireless ) sunt compatibile cu A3 ?
Imi place telecomanda dar as vrea totusi sa folosesc mouse + tastatura, macar pana fac setarile :D
Multumesc

PS : telecomanda functioneaza, i=am dat un reset, are un buton mic, undeva sus-stanga, acolo unde e bateria


05 Dec 2014, 13:39
Profile Send private message
User avatar

Joined: 27 Nov 2014, 15:40
Posts: 17
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
Revin cu detalii : am downloadat OScam si MCAS, dar cand vreau sa le instalez nu se intampla absolut nimic.
Mai trebuie instalat ceva suplimentar, gen Winrar, etc ??
Offfff, n-am nici cea mai mica idee ce addons trebuie sa adaug / instalez, pt posturile tv romanesti.
Sunt incepator :mrgreen:
Apropos, a aparut XBMC versiunea 14.0 RC 2
Oare as putea sa-l instalez ? E compatibil ?
Inca ceva : ce versiune de Android am ? Cum aflu ? Se poate face update la Android ?
Intreb asta pt ca in Google Play am vrut sa instalez Dolphin browser si imi zice ca nu e compatibil ...
Imi cer mii de scuze ca pun atatea intrebari, dar sunt la inceput, n-am folosit in viata mea XBMC.


05 Dec 2014, 15:34
Profile Send private message
Online
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 77089
Location: On the barrel ...
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
O solutie buna ar fi sa iei pas cu pas topicul "Dictionar" ... si vei afla o sumedenie
de lucruri practice despre A3 ! inclusiv XBMC ... Oscam ... MCAS ...
Cat despre Android ...4.2 !!! nu poti face upgrade ! in PLayStore gasesti
tot felul de chestii care sunt hard incompatibile !!! asa ca daca nu le vrea A3
... uita-le !

_________________
Ex computer guru !


05 Dec 2014, 15:55
Profile Send private message
User avatar

Joined: 27 Nov 2014, 15:40
Posts: 17
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
Pot vedea programe tv romanesti prin XBMC sau nu ?


06 Dec 2014, 05:39
Profile Send private message

Joined: 20 Oct 2014, 20:51
Posts: 32
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
Raspunsul e DA. Datorita unor ROMANI PASIONATI .Trebuie sa ai putintica rabdare si sa citesti...Toti am facut-o , la randul nostru. Din pacate nimeni nu poate sa iti dea un raspuns direct, datorita caracterului gri , daca ma intelegi...Incearca sa te familiarizezi cu xbmc, citeste cum instalezi addons si cauta apoi pe net cuvinte cheie. A3-ul e o scula foarte ok , tot datorita suportului (Multumiri MihaiP), si in mana unui pasionat poate da multe satifactii.
Aporopo' Mihai, ceva vesti despre Spark2S ?


06 Dec 2014, 17:30
Profile Send private message
Online
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 77089
Location: On the barrel ...
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
Destul de putine stiu ... inca ! el exista deja in laboratorul Fulan ... dar ...
mai este mult pana departe !

_________________
Ex computer guru !


06 Dec 2014, 20:27
Profile Send private message
User avatar

Joined: 27 Nov 2014, 15:40
Posts: 17
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
@r2adix
Cum ai dedus ca am sufletul gri ? In loc sa postezi un link ( daca stii ) despre XBMC- canale tv romanesti, critici pe altii. Ai suflet alb, ce sa zic ...
Apreciez munca lui mihaip, am citit si rascitit acel topic Dictionar AMIKO A3, dar n-am vazut absolut nicaieri in acel topic, detalii despre cum se poate instala vreun addon in XBMC, pt a vizualiza canalele TV romanesti.
Am sapat pe Google, am gasit un link, urmez pasii exact cum scrie acolo, dar imi da eroarea " FORBIDEN " si ceva de genul HELLO SPARK 2...
Sa fie oare ceva incompatibilitati ?
Aici e linkul respectiv :
http://eboda.forumer.com/topic/1316766#.VINKylc3GkA

Am cautat pe Google de mi-au sarit capacele, dar nu gasesc o metoda de a vizualiza in XBMC programele tv romanesti.


06 Dec 2014, 22:33
Profile Send private message

Joined: 20 Oct 2014, 20:51
Posts: 32
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
Unde dai si unde crapa...Ma refeream la aspectul legal al vizionarii programelor fara abonament, nicidecum la culoarea sufletului tau. Scuze daca nu m-am exprimat suficient de clar. O sa- trimit un link lui MihaiP si decide el daca il publica pe acest forum.


06 Dec 2014, 22:52
Profile Send private message
User avatar

Joined: 27 Nov 2014, 15:40
Posts: 17
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
Ok, in cazul asta imi cer si eu scuze


06 Dec 2014, 23:13
Profile Send private message
Online
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 77089
Location: On the barrel ...
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
O colectie de addonuri Kodi ( XBMC ) ... tnks (r2dix ) !

Pentru noii nascuti : XBMC-settings-addons-install from zip-C:


Attachments:
repository.dotsmart-1.0.0.zip [570 Bytes]
Downloaded 291 times

_________________
Ex computer guru !
07 Dec 2014, 08:11
Profile Send private message

Joined: 04 Dec 2014, 12:41
Posts: 5
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
Hi to all the people of that forum,

I have a problem using the original S***taly card inside A3.

My A3 has last firmware 067 and latest version of OSCAM

I have an original card with CAID 0919 and I try to used it first with Mcas ver. 1.6 but it randomly freeze after some minute I use it (with Mcas 1.7 don't work at all as it continuosly start&stop), so I disinstall MCAS and I decide to move on OSCAM as reading on the forum, I think it's better and more stable for my need.

After looking the forum and trying a lot of different solution I was finally able to use my original card inside the internal slot of A3.

But it not working perfectly, as actually I have 2 problem:

1) in some channel, after some minute (around 10-15mn.) image freeze for about 10-30 second and then continue to work.

There's some setting I have to check or set in order the channel don't freeze ?

2) No one HD channel is working in A3. All the time I select an HD Channel, I get the message "Scrambled" and I don't see nothing.

There's any possibility to see HD channel with A3 and an original card with regular contract or it's impossible ?

Another question I have is about the update of the card entitlement.

Using the card inside the A3 with OSCAM permit to it to correctly update the entitlement inside it or after sometime the entitlement is not more working and I need to put the card in the original decoder in order to revive it ?

Thank you to all in advance for yours attention.

Regards,
Ettore


09 Dec 2014, 00:30
Profile Send private message

Joined: 04 Dec 2014, 12:41
Posts: 5
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
To give my little help to that forum,

I can confirm you the Logitech Wirelesse Keyboard K400 it work like a charm on A3.

I insert the USB dongle in the usb port of A3 and it was immediately recognized and it work very well the keyboard and even the touchpad.

Regards,
Ettore


09 Dec 2014, 00:34
Profile Send private message
Online
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 77089
Location: On the barrel ...
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
Hi @ettore ... the cardreader driver have some problems ... is just in his
early days ...so ... it takes some time to grow ! the main difficulty is the
expert testing ... in China they don't have the European cards we are
using ...they don't have same satelites signal ... two or three cases are
working perfect ... TVR ( Via ) card ... FreeSat Conax ... FocusSat
( Conax ) and UPC ( Crypto ) works satisfactory ... N3 and NDS ... seem
to have some problems .... your message was sent in China ! this is all I can do ...

_________________
Ex computer guru !


09 Dec 2014, 07:13
Profile Send private message

Joined: 25 Sep 2014, 19:48
Posts: 7
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
Is this the correct setting for ICE Skylink card? The STB has problems with ICE Skylink card.
Current FW 2.0.67, but still in SPARK 2 never did not go well.
[reader]
device = /dev/smc0
user = user1
password = password1
key = 0102030405060708091011121314
protocol = internal
enable = 1
label = SkyLink
group = 1
smargopatch = 1
fallback = 1
caid = 0D96
detect = cd
mhz = 534
cardmhz = 369
emmcache = 1,3,2
lb_weight = 1000
auprovid = 000004


09 Dec 2014, 13:47
Profile Send private message
Online
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 77089
Location: On the barrel ...
Post Re: Amiko A3 - utilizare de zi cu zi
I'm not an expert in cards ! but from my point of view ... except :

smargopatch = 1 --- has no meaning on internal cardreader
mhz = 534 --- put the default value ( 357 ) ... maybe is better

for the rest seem to be OK !

_________________
Ex computer guru !


09 Dec 2014, 14:16
Profile Send private message
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2027 posts ]  Go to page Previous  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 102  Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.