HOME DOWNLOADS TOOLS HOW TO'S SOFTCAM.KEY FORUM LINKS
It is currently 23 Sep 2021, 17:50




Post new topic Reply to topic  [ 84 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 EVO ENfinity X1+ - Exploatare de zi cu zi 
Author Message
User avatar

Joined: 24 Sep 2015, 22:17
Posts: 8
Post Re: EVO ENfinity X1+ - Exploatare de zi cu zi
Am schimbat si stick-ul cu un Kingston nou de 16Gb. Degeaba. Am incercat inclsusiv cu un card uSD pe care am facut o partitie de 2G pe care am pus imaginea si l-am bagat intr-un cititor ce-l transforma in stick USB. Trebuie sa fie in alt folder? Nu inteleg ce fac gresit, pentru ca asa imi amintesc ca am facut si priam data cxand i-am facut upgrade de la 4.2 la 5.1. Am uitat sa zic ca dtick-ul se monteaza binemerci in /media/hdd si vad continutul lui cand intru cu ssh pe receiver.


30 Mar 2016, 20:34
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 87337
Location: On the barrel ...
Post Re: EVO ENfinity X1+ - Exploatare de zi cu zi
Sper ca ai pus pe stick inclusiv folderul !?

_________________
Ex computer guru !


30 Mar 2016, 20:45
Profile Send private message
User avatar

Joined: 24 Sep 2015, 22:17
Posts: 8
Post Re: EVO ENfinity X1+ - Exploatare de zi cu zi
Da, am extras tot ce era in arhiva zip cu imaginea in readacina stick-ului si am redenumit fisierul /x1plus/noforce in /x1plus/force. Receiverul zice run, boot si dupa aia load si booteaza imaginea veche, vad doar splash screen-ul cu openatv 5.1 si din cand in cand loader-ul in coltul din stanga sus. Cand merge loader-ul daca dau top pe consola vad ca incearca sa porneasca enigma2 fara succes.


30 Mar 2016, 20:49
Profile Send private message
User avatar

Joined: 24 Sep 2015, 22:17
Posts: 8
Post Re: EVO ENfinity X1+ - Exploatare de zi cu zi
Face figurile astea duap ce i-am dat reset to factory defaults din meniu. Inainte mergea dar se bloca pe un anumit canal si se tot bloca cccam-ul, trebuia sa-i dau restart din meniu de fiecare data cand schimbam mai multe canale ca sa cante.

Acum mi-a trunat asta pe consola:

net.ipv4.conf.default.rp_filter = 1
net.ipv4.conf.all.rp_filter = 1
vm.dirty_writeback_centisecs = 300
vm.dirty_background_ratio = 1
vm.min_free_kbytes = 8192
vm.dirty_ratio = 60
vm.swappiness = 30
PYTHONPATH: /usr/lib/enigma2/python
DVB_API_VERSION 5 DVB_API_VERSION_MINOR 10
framebuffer not available.
executing main
enigma2 is the main pvr application... adjust oom score!
INIT: Id "gui" respawning too fast: disabled for 5 minutes

Iar asta zice in dmesg:

Primary instruction cache 32kB, VIPT, 2-way, linesize 64 bytes.
Primary data cache 64kB, 4-way, VIPT, cache aliases, linesize 64 bytes
SMP: CPU1 is running
Brought up 2 CPUs
devtmpfs: initialized
NET: Registered protocol family 16
USB0: power enable is active high; overcurrent is active low
bio: create slab <bio-0> at 0
SCSI subsystem initialized
libata version 3.00 loaded.
usbcore: registered new interface driver usbfs
usbcore: registered new interface driver hub
usbcore: registered new device driver usb
Linux video capture interface: v2.00
Advanced Linux Sound Architecture Driver Initialized.
Bluetooth: Core ver 2.18
NET: Registered protocol family 31
Bluetooth: HCI device and connection manager initialized
Bluetooth: HCI socket layer initialized
Bluetooth: L2CAP socket layer initialized
Bluetooth: SCO socket layer initialized
cfg80211: Calling CRDA to update world regulatory domain
Switched to clocksource wktmr
FS-Cache: Loaded
NET: Registered protocol family 2
TCP established hash table entries: 4096 (order: 2, 16384 bytes)
TCP bind hash table entries: 4096 (order: 3, 32768 bytes)
TCP: Hash tables configured (established 4096 bind 4096)
TCP: reno registered
UDP hash table entries: 256 (order: 1, 8192 bytes)
UDP-Lite hash table entries: 256 (order: 1, 8192 bytes)
NET: Registered protocol family 1
RPC: Registered named UNIX socket transport module.
RPC: Registered udp transport module.
RPC: Registered tcp transport module.
RPC: Registered tcp NFSv4.1 backchannel transport module.
futex hash table entries: 512 (order: 3, 32768 bytes)
NFS: Registering the id_resolver key type
Key type id_resolver registered
Key type id_legacy registered
nfs4filelayout_init: NFSv4 File Layout Driver Registering...
Installing knfsd (copyright (C) 1996 [email protected]).
fuse init (API version 7.22)
msgmni has been set to 486
io scheduler noop registered
io scheduler cfq registered (default)
Serial: 8250/16550 driver, 4 ports, IRQ sharing disabled
serial8250.0: ttyS0 at MMIO 0x10406800 (irq = 62, base_baud = 5062500) is a 16550A
console [ttyS0] enabled
bootconsole [early0] disabled
serial8250.0: ttyS1 at MMIO 0x10406840 (irq = 63, base_baud = 5062500) is a 16550A
serial8250.0: ttyS2 at MMIO 0x10406880 (irq = 64, base_baud = 5062500) is a 16550A
loop: module loaded
ahci strict-ahci.0: can't get clock
__clk_enable: sata [1]
ahci strict-ahci.0: SSS flag set, parallel bus scan disabled
ahci strict-ahci.0: AHCI 0001.0300 32 slots 2 ports 6 Gbps 0x3 impl platform mode
ahci strict-ahci.0: flags: sntf stag clo slum part
scsi0 : ahci_platform
scsi1 : ahci_platform
ata1: SATA max UDMA/133 mmio [mem 0x10181000-0x10190fff] port 0x100 irq 87
ata2: SATA max UDMA/133 mmio [mem 0x10181000-0x10190fff] port 0x180 irq 87
brcmstb_nand: NAND controller driver is loaded
__clk_enable: network [1]
__clk_enable: enet [1]
bcm7552_pm_genet_enable 00
bcmgenet: configuring instance #0 for internal PHY
bcmgenet bcmgenet.0 eth0: link down
__clk_disable: enet [0]
bcm7552_pm_genet_disable 00
__clk_disable: network [0]
usbcore: registered new interface driver zd1201
ehci_hcd: USB 2.0 'Enhanced' Host Controller (EHCI) Driver
__clk_enable: usb [1]
bcm7552_pm_usb_enable 00
ehci-brcm ehci-brcm.0: Broadcom STB EHCI
ehci-brcm ehci-brcm.0: new USB bus registered, assigned bus number 1
ehci-brcm ehci-brcm.0: irq 66, io mem 0x10480300
ehci-brcm ehci-brcm.0: USB 0.0 started, EHCI 1.00
hub 1-0:1.0: USB hub found
hub 1-0:1.0: 2 ports detected
ohci_hcd: USB 1.1 'Open' Host Controller (OHCI) Driver
ohci-brcm ohci-brcm.0: Broadcom STB OHCI
ohci-brcm ohci-brcm.0: new USB bus registered, assigned bus number 2
ohci-brcm ohci-brcm.0: irq 67, io mem 0x10480400
hub 2-0:1.0: USB hub found
hub 2-0:1.0: 2 ports detected
usbcore: registered new interface driver usb-storage
mousedev: PS/2 mouse device common for all mice
i2c /dev entries driver
usbcore: registered new interface driver btusb
hidraw: raw HID events driver (C) Jiri Kosina
usbcore: registered new interface driver usbhid
usbhid: USB HID core driver
TCP: cubic registered
NET: Registered protocol family 17
Bluetooth: HIDP (Human Interface Emulation) ver 1.2
Bluetooth: HIDP socket layer initialized
Key type dns_resolver registered
ata1: SATA link down (SStatus 0 SControl 300)
PM: CP0 COUNT/COMPARE frequency does not depend on divisor
EBI CS0: setting up NAND flash (primary)
nand: device found, Manufacturer ID: 0x01, Chip ID: 0xda
nand: AMD/Spansion S34ML02G1
nand: 256MiB, SLC, page size: 2048, OOB size: 64
nand: device found, Manufacturer ID: 0x01, Chip ID: 0xda
nand: AMD/Spansion S34ML02G1
nand: 256MiB, SLC, page size: 2048, OOB size: 64
brcmnand brcmnand.0: 256MiB total, 128KiB blocks, 2KiB pages, 16B OOB, 8-bit, Hamming ECC
Bad block table found at page 131008, version 0x01
Bad block table found at page 130944, version 0x01
Creating 10 MTD partitions on "brcmnand.0":
0x000001000000-0x00000ee00000 : "complete"
0x000000000000-0x000000200000 : "cfe"
0x000000200000-0x000000a00000 : "kernel"
0x000000a00000-0x000000c00000 : "splash"
0x000000c00000-0x000000d00000 : "macadr"
0x000000d00000-0x000000e00000 : "nvram"
0x000000e00000-0x000000f00000 : "factory"
0x000000f00000-0x000001000000 : "reserved"
0x000001000000-0x00000ee00000 : "rootfs"
0x00000ee00000-0x000010000000 : "backup"
UBI: attaching mtd0 to ubi0
usb 1-2: new high-speed USB device number 2 using ehci-brcm
ata2: SATA link down (SStatus 0 SControl 300)
usb 1-1: new high-speed USB device number 3 using ehci-brcm
random: nonblocking pool is initialized
usb-storage 1-1:1.0: USB Mass Storage device detected
scsi2 : usb-storage 1-1:1.0
UBI: scanning is finished
UBI: attached mtd0 (name "complete", size 222 MiB) to ubi0
UBI: PEB size: 131072 bytes (128 KiB), LEB size: 126976 bytes
UBI: min./max. I/O unit sizes: 2048/2048, sub-page size 2048
UBI: VID header offset: 2048 (aligned 2048), data offset: 4096
UBI: good PEBs: 1776, bad PEBs: 0, corrupted PEBs: 0
UBI: user volume: 1, internal volumes: 1, max. volumes count: 128
UBI: max/mean erase counter: 14/6, WL threshold: 4096, image sequence number: 220684866
UBI: available PEBs: 0, total reserved PEBs: 1776, PEBs reserved for bad PEB handling: 40
ALSA device list:
No soundcards found.
UBI: background thread "ubi_bgt0d" started, PID 60
UBIFS: background thread "ubifs_bgt0_0" started, PID 61
UBIFS: mounted UBI device 0, volume 0, name "rootfs"
UBIFS: LEB size: 126976 bytes (124 KiB), min./max. I/O unit sizes: 2048 bytes/2048 bytes
UBIFS: FS size: 218525696 bytes (208 MiB, 1721 LEBs), journal size 9023488 bytes (8 MiB, 72 LEBs)
UBIFS: reserved for root: 0 bytes (0 KiB)
UBIFS: media format: w4/r0 (latest is w4/r0), UUID C8E1F871-9FBB-4DA3-8F5D-84B2CB81F58F, small LPT model
VFS: Mounted root (ubifs filesystem) on device 0:10.
devtmpfs: mounted
Freeing unused kernel memory: 220K (80829000 - 80860000)
scsi 2:0:0:0: Direct-Access Kingston DataTraveler 3.0 PMAP PQ: 0 ANSI: 6
sd 2:0:0:0: Attached scsi generic sg0 type 0
sd 2:0:0:0: [sda] 30277632 512-byte logical blocks: (15.5 GB/14.4 GiB)
sd 2:0:0:0: [sda] Write Protect is off
sd 2:0:0:0: [sda] Mode Sense: 45 00 00 00
sd 2:0:0:0: [sda] Write cache: disabled, read cache: enabled, doesn't support DPO or FUA
sda: sda1
sd 2:0:0:0: [sda] Attached SCSI removable disk
...........
fb0: bcmfb frame buffer device
input: dreambox front panel as /devices/virtual/input/input0
input: dreambox advanced remote control (native) as /devices/virtual/input/input1
DVB: registering new adapter ("dvb")
"dvb" "dvb".0: DVB: registering adapter 0 frontend 0 (DVB-S2 G3)...
SGI XFS with security attributes, realtime, large block/inode numbers, no debug enabled
usb 1-2: reset high-speed USB device number 2 using ehci-brcm
ieee80211 phy0: rt2x00_set_rt: Info - RT chipset 5390, rev 0502 detected
ieee80211 phy0: rt2x00_set_rf: Info - RF chipset 5370 detected
ieee80211 phy0: Selected rate control algorithm 'minstrel_ht'
usbcore: registered new interface driver rt2800usb
ieee80211 phy0: rt2x00lib_request_firmware: Info - Loading firmware file 'rt2870.bin'
ieee80211 phy0: rt2x00lib_request_firmware: Info - Firmware detected - version: 0.29
wlan0: authenticate with 00:1e:e5:5b:5a:86
wlan0: send auth to 00:1e:e5:5b:5a:86 (try 1/3)
wlan0: authenticated
rt2800usb 1-2:1.0 wlan0: disabling HT as WMM/QoS is not supported by the AP
rt2800usb 1-2:1.0 wlan0: disabling VHT as WMM/QoS is not supported by the AP
wlan0: associate with 00:1e:e5:5b:5a:86 (try 1/3)
wlan0: RX AssocResp from 00:1e:e5:5b:5a:86 (capab=0x411 status=0 aid=4)
wlan0: associated
NET: Registered protocol family 10
Status code returned 0xc000006d NT_STATUS_LOGON_FAILURE
Status code returned 0xc000006d NT_STATUS_LOGON_FAILURE
Status code returned 0xc000006d NT_STATUS_LOGON_FAILURE
Status code returned 0xc000006d NT_STATUS_LOGON_FAILURE
Status code returned 0xc000006d NT_STATUS_LOGON_FAILURE
Status code returned 0xc000006d NT_STATUS_LOGON_FAILURE
Status code returned 0xc000006d NT_STATUS_LOGON_FAILURE
Status code returned 0xc000006d NT_STATUS_LOGON_FAILURE
Status code returned 0xc000006d NT_STATUS_LOGON_FAILURE
Status code returned 0xc000006d NT_STATUS_LOGON_FAILURE
Status code returned 0xc000006d NT_STATUS_LOGON_FAILURE
Status code returned 0xc000006d NT_STATUS_LOGON_FAILURE
Status code returned 0xc000006d NT_STATUS_LOGON_FAILURE
Status code returned 0xc000006d NT_STATUS_LOGON_FAILURE
Status code returned 0xc000006d NT_STATUS_LOGON_FAILURE
Status code returned 0xc000006d NT_STATUS_LOGON_FAILURE
Status code returned 0xc000006d NT_STATUS_LOGON_FAILURE
Status code returned 0xc000006d NT_STATUS_LOGON_FAILURE
Status code returned 0xc000006d NT_STATUS_LOGON_FAILURE
Status code returned 0xc000006d NT_STATUS_LOGON_FAILURE
Status code returned 0xc000006d NT_STATUS_LOGON_FAILURE
Status code returned 0xc000006d NT_STATUS_LOGON_FAILURE
Status code returned 0xc000006d NT_STATUS_LOGON_FAILURE
Status code returned 0xc000006d NT_STATUS_LOGON_FAILURE
Status code returned 0xc000006d NT_STATUS_LOGON_FAILURE
Status code returned 0xc000006d NT_STATUS_LOGON_FAILURE
Status code returned 0xc000006d NT_STATUS_LOGON_FAILURE
Status code returned 0xc000006d NT_STATUS_LOGON_FAILURE
Status code returned 0xc000006d NT_STATUS_LOGON_FAILURE
Status code returned 0xc000006d NT_STATUS_LOGON_FAILURE
Status code returned 0xc000006d NT_STATUS_LOGON_FAILURE
Status code returned 0xc000006d NT_STATUS_LOGON_FAILURE
Status code returned 0xc000006d NT_STATUS_LOGON_FAILURE
Status code returned 0xc000006d NT_STATUS_LOGON_FAILURE
Status code returned 0xc000006d NT_STATUS_LOGON_FAILURE
Status code returned 0xc000006d NT_STATUS_LOGON_FAILURE
Status code returned 0xc000006d NT_STATUS_LOGON_FAILURE
Status code returned 0xc000006d NT_STATUS_LOGON_FAILURE
Status code returned 0xc000006d NT_STATUS_LOGON_FAILURE
Status code returned 0xc000006d NT_STATUS_LOGON_FAILURE
Status code returned 0xc000006d NT_STATUS_LOGON_FAILURE
Status code returned 0xc000006d NT_STATUS_LOGON_FAILURE


30 Mar 2016, 20:57
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 87337
Location: On the barrel ...
Post Re: EVO ENfinity X1+ - Exploatare de zi cu zi
OK ! pe imaginea veche este greu sa facem vreo discutie !!! ea s-a facut praf !
sper ca ceea ce vedem sa nu fie rezultatul unui defect hard !
Bucla pe initializarea stickului Wi-Fi ... n-o discutam ! ar fi meritat sa incerci
wired sau chiar fara cablu ethernet ... si daca nu si nu ... poti parcurge secventa care urmeaza !!! cu riscurile de rigoare !

Ceea ce ma intriga este faptul ca nu se face upgrade !!! Sper ca la upgrade
stickul tau era formatat FAT32 !!! asa ceva n-am mai vazut ... dar ar mai fi
solutii !!! si cum vad ca ai mai pus manutza prin Telnet ... hai sa le vedem !

Mic manual de sinucidere asistata !

... evident glumesc !!! :roll: :lol:

- cablu null modem si sesiune seriala cu Telnet
- pui sub tensiune si dai imediat CTRL/C
- o sa obtii un prompter al bootloaderului !!!

CFE>

- acum esti doar tu si bootloaderul ... daca faci prostii ... ai pus-o !!!
- pui cele doua fisiere : kernel.bin si rootfs.bin in radacina unui stick FAT32
- inserezi stickul in portul USB frontal

Evident ca nu este deloc limpede de ce nu s-a facut upgrade pe calea normala
... s-ar putea sa se fi parlit interfata USB ... si sa nu mai citeasca stickul ! in
acest caz la comanda : waitusb ... ar trebui sa dea o eroare ... ar merita sa
dai aceaste comenzi inainte de orice altceva !!!

CFE> waitusb
CFE> dir usbdisk0

... daca dupa dir vezi fisierele tale pe stick ...poti continua !!!

- dai comanda de mai jos ... daca totul arata la fel ... asta relativ la nandflash0
si usbdisk0 ... continui !!!

CFE> show devices

Device Name Description
------------------- ---------------------------------------------------------
uart0 16550 DUART at 0xB0406800 channel 0
nandflash0.cfe New NAND flash at 00000000 offset 00000000 size 1024KB spare 128KB
nandflash0.splash New NAND flash at 00000000 offset 00100000 size 2048KB spare 256KB
nandflash0.macadr New NAND flash at 00000000 offset 00300000 size 1024KB spare 128KB
nandflash0.kernel New NAND flash at 00000000 offset 00400000 size 6144KB spare 768KB
nandflash0.rootfs New NAND flash at 00000000 offset 00A00000 size 251904KB spare 31488KB
eth0 GENET Internal Ethernet at 0xB0430800
usbdisk0 USB Disk unit 0
*** command status = 0


- copy cele trei linii de mai jos ... si paste in fereastra consolei ... daca procesul
nu porneste ... trebuie sa vezi mesajul dupa waitusb ... dai un ENTER !!!

waitusb
flash -forceerase -noheader usbdisk0:kernel.bin nandflash0.kernel
flash -forceerase -noheader -size=100MB usbdisk0:rootfs.bin nandflash0.rootfs


... si stai cuminte cele 5 minute cat dureaza de regula un upgrade !

Daca totul este OK ! la repunerea sub tensiune ... va boota noua imagine !!!

Aceasta operatie o faci pe propria raspundere !

_________________
Ex computer guru !


31 Mar 2016, 09:07
Profile Send private message
User avatar

Joined: 24 Sep 2015, 22:17
Posts: 8
Post Re: EVO ENfinity X1+ - Exploatare de zi cu zi
Multumesc. Intre timp am reusit sa-i fac upgrade dar nu de pe stick cu force la bootup. Aia nu a mers, habar nu am de ce. Aveam acces la dispozitiv via ssh peste wifi (stick amiko varat in spate), plus imaginea veche bootabila dar semibusita. Am avut un back-ul cu configuratia veche pe stick si dupa ce i-am dat reset to factory defaults, a ajuns in starea aia ca nu mai pornea enigma2 plus alte mizerii pe care le-am trimis deja anterior. In fine am extras tar-ul cu configuratia veche peste radacina si in mod miraculos a pornit sandramaua, dupa care i-am facut update la openatv 5.3 20130330 via telecomanda din meniul setup > software management > flash online/local. Am selectat local, am ales rootfs.bin si i-am dat flash. A mers totul ok, m-a intrebat daca vreau sa import configuratia veche, mi-a instalat automat si ccccam cu configuratie cu tot, am dat reboot si a mers totul perfect din prima. Acum astept sa vad daca se mai blocheaza in standby.

Multumesc oricum pentru tutorialul cu update via cablu serial pentru ca n-am gasit nimic pe forumurile openatv in germana si presimt ca o sa am nevoie pe viitor.


31 Mar 2016, 21:55
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 87337
Location: On the barrel ...
Post Re: EVO ENfinity X1+ - Exploatare de zi cu zi
wow ! felicitari ! manufactura nu gluma ! :lol:

_________________
Ex computer guru !


01 Apr 2016, 05:55
Profile Send private message
User avatar

Joined: 24 Sep 2015, 22:17
Posts: 8
Post Re: EVO ENfinity X1+ - Exploatare de zi cu zi
S-a mai blocat, odata in timp ce ma uitam la primul Batman pe TNT (nici nu mai raspundea la ping) iar a doua oara in timp ce era in stand-by, tot asa ca si inainte, a ramas ceasul inghetat, iar receiverul n-a mai putut fi pornit decat prin intreruperea alimentarii.


01 Apr 2016, 22:22
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 87337
Location: On the barrel ...
Post Re: EVO ENfinity X1+ - Exploatare de zi cu zi
Pai intrucat revitalizarea lui n-a fost printr-o instalare curata ! din cap in coada !
este greu de comentat ... s-ar putea sa fie un defect hard ! dar pana nu se
mainfesta dupa o instalare pe curat ... nu poti sti !

_________________
Ex computer guru !


02 Apr 2016, 06:26
Profile Send private message
User avatar

Joined: 24 Sep 2015, 22:17
Posts: 8
Post Re: EVO ENfinity X1+ - Exploatare de zi cu zi
Faptul ca i-am facut flash local din meniu nu inseamna instalare curata? Mie mi s-a parut ca a scris imaginea noua peste memoria interna, i-a dat reboot si a bootat cu o imagine complet noua. La fel a facut si cand i-am pus 5.1 de la 4.2 de pe stick cu force. E normal ca in standby enigma2 sa consume 25% din memorie si >2% cpu?

Image


02 Apr 2016, 08:45
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 87337
Location: On the barrel ...
Post Re: EVO ENfinity X1+ - Exploatare de zi cu zi
Da starea indicata este normala ! nu intelesesem ca ai facut un upgrade de tip
image !!! ... s-ar putea sa fie o problema de hard ! daca bagi un stick ... imaginea
ar trebui sa-l monteze automat si sa-l vezi in /media ca HDD ... se intampla asta ?
ca daca nu ... rezulta ca s-a intamplat ceva cu interfata USB ... si poate nu numai ea ....

_________________
Ex computer guru !


02 Apr 2016, 10:14
Profile Send private message

Joined: 20 Sep 2014, 17:44
Posts: 245
Post Re: EVO ENfinity X1+ - Exploatare de zi cu zi
daca reuseste si functioneaza usb-ul / as recomanda openmultiboot. eu am pe receptor instalate mai multe imagini {openatv 4.1, openatv 5.1 ,opendroid 5.3, eurosat2.0 ,vix4e2 si altele de la openatv }si bootez de pe care vreau in functie de necesitati. pina la urma o sa ramin numai cu openatv 5.1 , opendroid 5.3 si vix4 care imi satisfac dorintele .


02 May 2016, 20:49
Profile Send private message

Joined: 20 Sep 2014, 17:44
Posts: 245
Post Re: EVO ENfinity X1+ - Exploatare de zi cu zi
prima imagine opendrois pe x1plus http://images.opendroid.org/5.5/EVO/ind ... dir=x1plus


24 May 2016, 19:45
Profile Send private message

Joined: 11 Apr 2017, 09:51
Posts: 6
Post Evo enfinity x1+ help
need recovery image and tool to fix this box seems like its semi bricked any help would be great also tutorial to flash with rs232 thanks


11 Apr 2017, 10:40
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 87337
Location: On the barrel ...
Post Re: EVO ENfinity X1+ - Exploatare de zi cu zi
there is no such a thing !!! all you can do is to restore the original bootloader ...
but you need a lot of knowledge about the existing bootloader ... is it still
working ? maybe will be easy to help you if you tell us what's happen ... what
did you tried ...

_________________
Ex computer guru !


11 Apr 2017, 10:46
Profile Send private message

Joined: 11 Apr 2017, 09:51
Posts: 6
Post Re: EVO ENfinity X1+ - Exploatare de zi cu zi
I flashed openat v 6.0 to it off openatv via USB in back said done on screen didn't do anything else was stuck on done so pulled power out to reboot and now nothing seems died power ok to box as ethernet socket lights stay on and that it nothing


11 Apr 2017, 11:08
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 87337
Location: On the barrel ...
Post Re: EVO ENfinity X1+ - Exploatare de zi cu zi
What image you've used ? for EVO X1+ or for HDBox - Enibox ? your stb is
quite an EVO X1+ ?

_________________
Ex computer guru !


11 Apr 2017, 11:15
Profile Send private message

Joined: 11 Apr 2017, 09:51
Posts: 6
Post Re: EVO ENfinity X1+ - Exploatare de zi cu zi
I used image for evo x1+ pal think the problem is something to do with bootloader as the light on usb stick don't flash so going through boot sequence don't get as far as usb check


11 Apr 2017, 11:29
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 87337
Location: On the barrel ...
Post Re: EVO ENfinity X1+ - Exploatare de zi cu zi
This is bad !!! try to change the USB port ... slide right the cover on the front
panel ... you'll find there another USB port and try to use it ! if no lights ...
is bad beacause the bootloader recovery is based on reading the bootloader from
USB stick ... an write into flash ... this happen usually if you mistaken the image
and the updated bootloader is incompatible with the existing hardware ! you
also could try to see if using a null-modem cable you can see on PC using
PuTTy - Serial ... the bootloader messages ...

Set Putty as - serial 115200

_________________
Ex computer guru !


11 Apr 2017, 11:38
Profile Send private message

Joined: 11 Apr 2017, 09:51
Posts: 6
Post Re: EVO ENfinity X1+ - Exploatare de zi cu zi
Already tryed the front usb no luck never used putty any any tutorial would be great will try I an hour or so


11 Apr 2017, 11:43
Profile Send private message
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 84 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.