| Author |
Message |
|
zildan
|
 Re: Faceti cunostinta cu ... UClan D-Box 4K CI+ Combo
Ai jucarie noua! Mai avem si noi ce testa ! Ma bucur ca ai entuziasm si perseverenta !
|
| 18 Dec 2024, 20:26 |
|
 |
|
mihaip
Joined: 23 Jun 2009, 10:32 Posts: 158129 Location: On the barrel ...
|
Meniuri alternative
Ca si la Amiko 9265+ , UClan D-Box are liste de canale alternative ! asemanatoare cu cele de la Amiko , dar mai aratoase dupa gustul meu ! Meniul poate fi schimbat direct de pe imaginea listei cu "Info" !
Daca nu ar fi prostia de la EMU si confuzia de la listele de canale IPTV ... as spune ca este un receptor perfect ! dar ar fi un subiect inchis ... borring !
_________________ Ex computer guru !
|
| 19 Dec 2024, 09:32 |
|
 |
|
mihaip
|
Incerc de doua zile sa ma inregistrez pe Forumul UClan ! incerc si dupa ceva chin a trecut de "registration form" ... urmand sa fiu activat de Administrator ! Banuiesc ca la Kyev sunt ocupati cu altceva acum !
Am citi atent tot ce-au scris utilizatorii si Administratorii siteului despre UClan D-Box ! putine lucruri noi ... sau relevante ! Administratorul global este de parere ca UClan D-Box CI are o imagine evident mai buna decat al lui HiSilicon ! Inclin sa-i dau dreptate !
|
| 19 Dec 2024, 11:14 |
|
 |
|
mihaip
|
Eu am luat receptorul de pe OLX ... vanzatorul pare tip serios ! va recomand sa va intelegeti direct cu el ! Daca locuiti in Occident receptorul este de gasit in Portugalia : https://www.dreamportugal.pt/uclan-d-bo ... qEpauyy7GPin Slovacia : https://satelity.ellano.sk/uclan-d-box-4k-ci/ (la Ellano - idem )
|
| 19 Dec 2024, 15:03 |
|
 |
|
mihaip
|
Am studiat azi un pic , comparativ , imaginile Amiko 9265+ si UClan D-Box !
- sunt foarte diferite ca structura - nu cred ca au la baza acelasi TDS OS - Amiko are o logica modulara - UClan a abadonat imagine FTA si este scris ca un intreg - am renuntat la ideia ca s-ar putea "imprumuta" ceva !!! - elementul comun celor doua este structura de drivere ALi
Deocamdata Administratorul Forumului UClan nu mi-a validat contul !
|
| 20 Dec 2024, 14:26 |
|
 |
|
antenutze
|
mihaip wrote: Deocamdata Administratorul Forumului UClan nu mi-a validat contul ! scriei ca te cheama "Georgescu" ca se rezolva imediat 
|
| 20 Dec 2024, 17:29 |
|
 |
|
mihaip
|
Chiar daca nu m-am prezentat asa  am reusit sa iau legatura cu uClan ! mi-au raspuns , au fost foarte la obiect in cerintele de ajutor ! asa ca speram ca se si misca !!! P.S. "Baietii" au raspuns ! evident habar nu aveau ! Au multumit si au promis ca fac tot posibilul s-o rezolve !
|
| 20 Dec 2024, 18:58 |
|
 |
|
mihaip
|
Cu siguranta ca va intrebati de unde si pana unde intersul mei pentro o "conserva" DVB ca uClan D-Box ?
Nu am nici un interes ! nici o obligatie ! l-am cumparat pur si simplu pentru ca mi s-a parut interesant ... si nu m-am inselat ! De ce interesant ? Pentru ca incerc sa ies din pielea celui care experimenteza in Enigma2, cu receptoare pretentioase si costisitoare , si sa ma pun in aceia a celui care si-ar dori ... dar nu este tehnic pregatit pentru asa ceva ! Ei, pentru cei din aceasta categorie acest UClan, sau Amiko 9265+, sunt ideale ! cu foarte mici exceptii, pentru ... "pretentiosi", fac orice !
|
| 22 Dec 2024, 11:25 |
|
 |
|
mihaip
|
SAT->IP Server
Acesta este o aplicatie (App) cu care am facut cunostiinta pe la Enigma2 ! Acolo prin WebIF Enigma2 exportam o lista FAV in format .m3u catre PC unde VLC o deschidea fara probleme ! sau chiar printr-o tehnologie SAT-IP cu un plugin !
Un mecanism de tip SAT-IP exista si pe UClan D-Box 4K ... prin intermediul unui Media Server ! ia aminte neamule !!!
|
| 06 Jan 2025, 11:40 |
|
 |
|
mihaip
|
Am aflat de ce nu vedem canalele ukrainiene T2-Mi de la 4.8e !!! Cele doua TP ( 12073 si 12285 V 30.000 ) sunt codate BISS ... si pentru a vedea T2-Mi trebuie intai actualizata tabela EMU cu o keye actuala dupa care ... se poate scana si deschide ! Ma mai gandesc daca o fac ! cam mult balamuc pentru canale care nu prea prezinta interes ...
|
| 08 Jan 2025, 17:26 |
|
 |
|