| Author |
Message |
|
mihaip
Joined: 23 Jun 2009, 10:32 Posts: 158177 Location: On the barrel ...
|
 Re: Faceti cunostinta cu ... Dreambox ONE !
Probabil ca ati remarcat pauza in testarea lui Dream ONE ! Inainte de toate , dupa luna intensa petrecuta alaturi de @RAED pentru a-i scoate la liman imaginea , vine si un pic de saturatie ! apoi, pentru ca @Captain si-a luat un pic de concediu ... astept sa construiasca o imagine cu PY 3.12.1 ! si avem o baza de discutie !
_________________ Ex computer guru !
|
| 26 Jan 2024, 07:59 |
|
 |
|
mihaip
|
Zis ... si facut ! 
|
| 26 Jan 2024, 13:33 |
|
 |
|
mihaip
|
In "Lumea" DreamOS bate un vant rece ! in 2022 Dream Propriety a incetat orice dezvoltare , care anunta firescul verdict al falimentului din vara lui 2023 ! De atunci incoace , exceptand GPT care s-a stins si el ! nimic nu mai misca in universul si asa ingust al imaginilor bazate pe DreamOS ! Dreambox ne-a parasit mitocaneste ! a trantit usa si a aruncat cheile in fundul lacului !
De ce bate vantul rece la DreamOS ? pentru ca este o lume plina de tabu-uri si de talibani ! aia nu se face , aia este la index , aia este secreta ! rezultatul este ca odata cu serverele Dreambox au disparut Merlin, Newnigma, Peter Pan si Gemini !
Nu incerc nici o satisfactie ! m-am luptat cu "lumea" DreamOS ca s-o deschid spre o calaborare cu OpenE2 ! talibanii au invins ! mor dar nu colaboreaza ! Allah al Akbar !
|
| 20 Feb 2024, 08:41 |
|
 |
|
mihaip
|
Talibanul @Gutemine a mai facut o isprava !!!
I-a "arestat" in DreamOS pe toti cei care au avut imprudenta sa faca upgrade la ultima lui versiune de Bootloader BL1.13G ! Acest bootloader nu te mai lasa sa instalezi imagini de tip OpenE2 ... numai DreamOS !!!
M-a sunt disperat @Delfi ca el din automatism a facut trecerea la ultimul BL ! si a incasat-o ! cred ca am gasit o cale ocolitoare ! sa vedem !!!
Grea boala schizofrenia !!!
|
| 07 Mar 2024, 15:25 |
|
 |
|
mihaip
|
Acum 3 luni am avut un "meci" pe OpenATV cu talibanii lui @Gutemine ! credeam ca pentru mine acel capitol este incheiat ! talibanii s-au ofuscat si mi-au sarit la gat cand am afirmat ca "imaginea Gemini este hackuita !" !
Azi cautand un plugin DreamOS , am instalat in Multiboot Gemini ! si din greseala l-am lasat sa faca update la zi ! Am cautat ce doream , evident ca n-am gasit , si am vrut sa revin la imaginea mea de baza din Multiboot un OpenATV ... si ce sa vezi ! GPT Boot Menu care pana atunci functiona ... brusc n-a mai vrut sa ma lase sa ies din Gemini ! Grea boala schizofrenia !
Am rezolvat problema folosind versiunea 28 a lui GPT Plugin ! care m-a lasat sa fac boot unde vreau eu si nu unde vrea Talibanul !!! OpenATV a preluat controlul si acum este OK !
Mi-a raspuns pe OpenATV , @Cojo , unul din autorii pluginului , oferindu-mi o solutie despre care nu stie ca nu mai functioneaza ! Probabil ca s-a lamurit ca nu aveam nimic cu pluginul lor , cu munca lor , dealtfel excelenta ! Acum 3 luni ne-am terminat "cearta" in termen nu prea buni ! si i-am spus ca inca nu stie ca apara cauza cui nu merita ! cu referire la marele Taliban ! Probabil ca s-a lamurit deja !
|
| 10 Mar 2024, 10:01 |
|
 |
|
mihaip
|
Pluginul MultiStalkerPro V1.0 git18Este cel mai evoluat si stabil player IPTV sub Enigma2. Deocamdata este unica versiune compilata in model aarch64 pe care am gasit-o ! dar am sperante ca vom avea una la zi ! Nu merge chiar bine dar este datator de sperante , asa ca vi-l prezint !!! aseara poate si severele erau mai incarcate ! Ce are in plus fata de alte playere IPTV incercate de mine pe Dream ONE ... - reglaj de volum audio in IPTV , lucreaza direct cu playerul din sistem - o lista de servere IPTV Free , publicata frecvent pe Sat-Universe- referintele exceptionale ale versiunii actuale : V1.1 git35 Functioneaza numai pe OpenATV 7.4 cu Python 3.12 si un skin FHD (AGlare) ! Download link : Code: https://mega.nz/file/KkFCWTjS#U4fQyhQIovNLPY7KpU11_jsbQtk6jtR2LYul7c8K6mY Instalare Telnet : Code: opkg install --force-depends /tmp/*.ipk Lista de servere se transfera la /etc/enigma2 :     Pluginul nu este dedicat OpenATV 7.4 ! dar depinde de o anume evolutie a imaginii ! Python 3.12 , skin FHD , unele biblioteci ! Instalarea se face cu parametrul ( --force-depends ) pentru a aduce la numitor comun diferite implementari. Una peste alta , chiar si versiunea 1.0 git18 merge decent ! oricum ... merge ! spre deosebire de restul pluginurilor IPTV !
|
| 10 Mar 2024, 18:47 |
|
 |
|
mihaip
|
I-am scris autorului pluginului , pe forum , daca se poate sa construiasca si pentru Dream ONE (aarch64) un plugin de versiunea 1.1 git35 ! Evident ca s-a gasit un idiot sa ma intrebe de ce nu-mi place versiunea 1.0 git18 ! ca are doar o luna vechime ... un imbecil care-si numara postarile !
Idiotilor nu trebuie sa le dai bunaziua ca te trezesti in discutii cu ei !
Ce-i reprosez versiunii 1.0 git18 ...
- la deschiderea unui capitol are o procedura haotica de atasare cover la filme si seriale - noua versiune are mai multe functii selectabile ( subtitrari, cautare ) - o multime de mici anomalii s-au ridicat intre timp - poate ca mai sunt si alte detalii discrete care lipsesc si nu le-am identificat
Principial este bine sa fi la zi !
|
| 11 Mar 2024, 08:17 |
|
 |
|
mihaip
|
Prin @Raed am ajuns la autorul Pluginului MultiStalkerPro ! Raspunsul la intrebarea daca putem avea un plugin Ver. 1.1 pe Dream ONE ! este NU ! din pacate !
Versiunea 1.1 este rescrisa de la zero folosind "semifabricate" grafice si de retea care din pacate nu exista in totalitate in Enigma2 a lui Dream ONE ! Ghinion ! Deocamdata trebuie sa ne multumim cu versiunea compatibila 1.0 !
|
| 11 Mar 2024, 17:19 |
|
 |
|
mihaip
|
In "release notes" la V1.1 git39 , Ziko , autorul pluginului ne promite curand si o versiune noua a pluginului, functionala pe arhitectura Dream ONE (aarch64). Sarumana ... boierule !
|
| 13 Mar 2024, 08:01 |
|
 |
|
mihaip
|
Gata ! a aparut si V1.1 git39 aarch64 - Dream ONE sau TWO !!! Code: https://mega.nz/file/isFGEBhQ#KxEZxAwI2-fcTZLuiEtcUiZOH7ZkjbseFzDKgonHu_4 Excelenta treaba @Zico !      La VOD mai este de lucru ! dar pentru prima sa constructie este excelent ! La VOD trebuie ales playerul system : Gstplayer    
|
| 13 Mar 2024, 15:35 |
|
 |
|
mihaip
|
MultiStalkerPro v1.1 git39 merge foarte bine ! cu exceptiile mentionate ...
- la incarcarea paginilor de rezumat a evenimentelor ecranul clipeste - palyerul VOD este cel din sistem (gstreamer) care nu stie sa regleze corect volumul audio !
Daca prima observatie are o solutie simpla ! cea de-a doua, din pacate, cred ca o sa fie greu de schimbat ! vine din sistem si acolo problema nu este rezolvata demult !
|
| 17 Mar 2024, 10:55 |
|
 |
|
mihaip
|
 Versiune noua ! noutate este versiunea de compilator GCC-14.1 ! Imaginea merge foarte bine dar ... tot fara sunet !
|
| 10 Jun 2024, 15:53 |
|
 |
|
mihaip
|
Imagine noua OpenATV 7.4 ! prima dupa mai bine de 3 luni !
|
| 21 Jun 2024, 07:11 |
|
 |
|
mihaip
|
 Thanks @Captain !!!
|
| 23 Jun 2024, 09:06 |
|
 |
|
mihaip
|
Am sesizat OATV despre nefunctionalitatile noii imagini ! raspunsul a fost dezamagitor ... "Nu ne mai ocupam de Dream ONE ! Construim doar imagini de test !"
|
| 24 Jun 2024, 13:13 |
|
 |
|
mihaip
|
Cred ca am gasit solutia problemei Oscam !
- cred ca Oscam rula cu oprioritate prea ridicata - setarea intiala , corecta dealtfel : nice = -1 - setarea mea , nice = -10 ... si n-am mai vazut blocaje sau crash !!!
O sa fac un upgrade la zi ! si revin ! Manifestarea ramane pe versiunile noi !!!
|
| 25 Jun 2024, 18:27 |
|
 |
|
mihaip
|
|
| 30 Jun 2024, 10:15 |
|
 |
|
mihaip
|
MultiStalkerPro 1.2 git 102 All
|
| 01 Jul 2024, 17:00 |
|
 |
|
mihaip
|
DreamOS Newnigma 2.6 - 9 iun 2024Nu sunt partizanul imaginilor DreamOS ... dar nici dusmanul lor ! pur si simplu fiecare cu calea lui ! Ma bucur ca si-au regasit placerea si interesul. Imaginea lor este una dintre pionierii Enigma2 la Dreambox ! pe DM800 a fost prima care functiona decent ! https://feed.newnigma2.to/daily/images/
|
| 02 Jul 2024, 16:19 |
|
 |
|
mihaip
|
Surpriza !!!Desi @Captain spunea ca nu va mai construi imagini pentru Dream ONE/TWO ... iata ca nu l-a lasat inima ! prea este un receptor special ... daca construiesti pentru Novaler , este jenant sa nu o faci pentru Dream ONE !   Va recomand un "flash" cu salvare/restaurare a setarilor ! Emulatorul este salvat dar nu si setarile "audio" si "subs" ! Emulatorul instalat cu Softcam Feed ... este perfect functional ! Dupa primul Boot va recomand sa dati un restart general ! Nu exista inca o imagine de versiunea 7.5 ! La o privire sumara ... remarc aparitia unei puzderii de pluginuri extensie ! multe din categoria IPTV recompilate si aduse la ultima lor versiune ! La o prima privire par sa fi fost rezolvate micile neglijente ale imaginii precedente !
|
| 07 Oct 2024, 07:59 |
|
 |
|