HOME DOWNLOADS TOOLS HOW TO'S SOFTCAM.KEY FORUM LINKS
It is currently 25 Feb 2020, 21:52




Post new topic Reply to topic  [ 441 posts ]  Go to page Previous  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23  Next
 Faceti cunostinta cu ... VideoStrong K1 Plus ! 
Author Message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 54803
Location: On the barrel ...
Post Re: Faceti cunostinta cu VideoStrong K1 Plus s2 t2 !
Image


Attachments:
K1_PLUS_EDITOR_0_4_2_ENG.zip [14.15 KiB]
Downloaded 173 times

_________________
Ex computer guru !
10 Sep 2016, 16:50
Profile Send private message

Joined: 12 Sep 2016, 16:20
Posts: 2
Post Cine ma ajunte cu cateva instructiuni pentru un downgrade la
Buna ziua

am facut un upgrade din greseala la 6.0 si nu mai am aplictatia DTV in meniu ! mentionez ca imi apar tot feluld e erori la instalare de la verificare semnatura nevalida la erori legate de build date la ROM ! nu pot sa fac downgrade si daca se poate cum si cu ce metoda ?

multumesc anticipat

aparatul e un k1 plus p20x ... stima


12 Sep 2016, 16:24
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 54803
Location: On the barrel ...
Post Re: Faceti cunostinta cu VideoStrong K1 Plus s2 t2 !
wow ! asta nu va fi simplu ... ar trebui sa incerci cu metoda ... descrisa Aici
de maestrul @Zildan ! ai nevoie de un fisier de tip IMG !!! am publicat asta pe forum !

_________________
Ex computer guru !


13 Sep 2016, 05:57
Profile Send private message

Joined: 12 Sep 2016, 16:20
Posts: 2
Post Re: Faceti cunostinta cu VideoStrong K1 Plus s2 t2 !
Thanks :) s-a rezolvat cu usb burning tool ! cu imagine 5.1.1 dar pe versiunea din 21.04.2016 nu mi-a mai facut back-up deloc ! aveam toate fisierele salvate ! nici channel list , nici linii C , smart data ! nu stiu cum sa ramana salvate informatiile din Smart Data ?!

Nu reusesc sa-i dau de capat nicicum ! pana nu intra ceva stabil la nivel de imagine nu-l mai buzui deloc ! ramane asa ! cat despre imaginea la care lucreaza Zildan ar fi interesant sa o testam !

tot ce am pus dupa versiunea 30.03.2016 1031V2 sunt praf ! deci asteptam o imagine de proba :) suntem satuli de hieroglifele chinezilor !


13 Sep 2016, 10:28
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 54803
Location: On the barrel ...
Post Re: Faceti cunostinta cu VideoStrong K1 Plus s2 t2 !
Iata ca a aparut si versiunea 5 a editorului ... Aici

_________________
Ex computer guru !


17 Sep 2016, 16:06
Profile Send private message

Joined: 05 Oct 2009, 01:01
Posts: 104
Post Re: Faceti cunostinta cu VideoStrong K1 Plus s2 t2 !
Voiam sa te rog sa il iei :) . Multumesc anticipat.


17 Sep 2016, 16:19
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 54803
Location: On the barrel ...
Post Re: Faceti cunostinta cu VideoStrong K1 Plus s2 t2 !
Videostrong KIII Pro s2 t2

Cu siguranta inca nu-i de aratat in public ...

Image

... sper sa nu fie doar pe hartie !

Image

... si comparatia chipseturilor !

Image

_________________
Ex computer guru !


21 Sep 2016, 13:53
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 54803
Location: On the barrel ...
Post Re: Faceti cunostinta cu VideoStrong K1 Plus s2 t2 !
Cei care ati incercat sa receptionati DVB-T2 cu receptorul K1 PLus ... ati remarcat
ca nu scaneaza ! care sunt cauzele ? greu de spus ... cea ce stim :

- frecventa centrala a canalelor dvb-t2 in Romania este in mod constant decalata
cu 167 KHz is sus fata de cea teoretica ( @Zildan ) ... astfel la Cluj canalul 26
avand frecventa teoretica 514.000 este emis de fapt cu 514.167 KHz ! Pentru
- toate receptoarele cunoscute cu care receptionez dvb-t2 ( A3 Combo , EVO X2+,
si unul nou in curs de punere la punct ) cu Android sau Enigma2 ... nu este o
problema gasiea frecventei centrale ... in cazul K1 PLus aplicatia DTV face eroarea
de a cauta o frecventa fixa in locul unei plaje ( ex. 514 +/- 0.200 ) asa ca nu gaseste
semnal ... editand transponderul ... la valoarea 514.167 ... avem semnal ...
nivel si calitate ... dar cu toate acestea scanarea nu merge ... cine stie din ce
alt motiv similar !

Mai este ceva de spus ... puterea semnalului antenei masurata cu un SatFinder
care stie si dvb-t2 ... trebuie sa fie mai mare de 28 dBmV , asa cum rezulta
din specificatia dvb-t2 ... si cel mult 74 dBmV ... la mine este de 39.7 dBmV
... deci destul de bine ! raportul semnal/zgomot SNR=23.8 este excelent !

Attachment:
dvb-t2.png
dvb-t2.png [ 170.23 KiB | Viewed 6570 times ]


Attachment:
i217^cimgpsh_orig.jpg
i217^cimgpsh_orig.jpg [ 1.39 MiB | Viewed 6569 times ]

_________________
Ex computer guru !


08 Oct 2016, 11:06
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 54803
Location: On the barrel ...
Post Re: Faceti cunostinta cu VideoStrong K1 Plus s2 t2 !
Pentru ca in ultima distributie Libeelec 7.0.x nu mai gasiti Oscam ... poate-l
doreste cineva ... ca serviciu in Kodi ! in anexa ...

Cred ca aici este secretul ...

# start userspace DVB driver/addon
for driver_dvb in $(find /storage/.kodi/addons/driver.dvb.*/bin/userspace-driver.sh -type f 2>/dev/null); do
driver_dvb_name=$(echo $driver_dvb | awk 'BEGIN {FS="/"} {printf("%s", $5)}')
logger -t MEGAOSCam "### Loading userspace DVB driver: $driver_dvb_name ###"
# use ". " because of variable export
. $driver_dvb
done


Attachments:
service.softcam.oscam-7.0.1.zip [666.52 KiB]
Downloaded 141 times
service.mega-oscam-1.20-svn_r11213_r728_aarch64.zip [811.21 KiB]
Downloaded 166 times

_________________
Ex computer guru !
09 Oct 2016, 14:00
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 54803
Location: On the barrel ...
Post Re: Faceti cunostinta cu VideoStrong K1 Plus s2 t2 !
Daca aveti o lista de canale cu favorite cu care sunteti familiari si o folositi pe
Enigma2 ... va recomand s-o importati in DreamSet si s-o salvati ca Neutrino ( ru )
... de aici incolo o puteti instala in Neutrino MP de sub VitmOS !

Se copiaza astfel:

satellites.xml in /usr/neutrino-mp/var/tuxbox/config/
restul in /usr/neutrino-mp/var/tuxbox/config/zapit/

( @zildan )


Attachments:
Dreamset.rar [3.32 MiB]
Downloaded 105 times

_________________
Ex computer guru !
10 Oct 2016, 10:42
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 54803
Location: On the barrel ...
Post Re: Faceti cunostinta cu VideoStrong K1 Plus s2 t2 !
Gata ! l-am ucis !

- am scris pe el o alta imagine Android 5.1.1 tot pentru s905
- operatia de upgrade a mers normal
- la restart afiseaza doar noul bootlogo ... si gata !

- am conectat K1 Plus , portul corect , cu PC pe care era instalat tot ce trebuie
- am pornit USB Burnng Tool ... mi-a conectat imediat K1 !!!
- am incarcat imaginea .IMG
- am urmat toate instructiuneile legate de "recovery" si nealimentare
- am ales atat modul "normal" cat si "force erase" si ... eroare !!!

- am analizat logul creat in folderul de instalare ... totul este OK
pana cand transmite ordinul de erase ... care nu ajunge ! din cauza
lui K1 care nu arata ca ar fi ready pentru asa ceva !

I-am pus punct ! fara mari regrete ! a fost o "joaca" interesanta si
in mod evident placuta ! oricum farmecul inceputului ... s-a cam stins !

_________________
Ex computer guru !


11 Oct 2016, 11:20
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 54803
Location: On the barrel ...
Post Re: Faceti cunostinta cu VideoStrong K1 Plus s2 t2 !
Este in mod evident o defectiune de flash ! spun asta deoarece ieri ... in aceleasi
conditii ( acelasi cablu , acelasi program ) pe un receptor nou ... am scris o
imagine FW AML ... am facut teste ... si am rescris apoi imagine FW NOU ...
cele doua operatii au mers fara eschibitii sau surprize !

_________________
Ex computer guru !


15 Oct 2016, 16:50
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 54803
Location: On the barrel ...
Post Re: Faceti cunostinta cu VideoStrong K1 Plus s2 t2 !
Iata cum arata o placa de baza AML s912 !!

Attachment:
s912.jpg
s912.jpg [ 318.7 KiB | Viewed 6341 times ]

_________________
Ex computer guru !


16 Oct 2016, 09:59
Profile Send private message

Joined: 12 Jan 2015, 23:53
Posts: 273
Post Re: Faceti cunostinta cu VideoStrong K1 Plus s2 t2 !
noua versiune de libreelec (https://forum.libreelec.tv/thread-2722-post-21459.html)


28 Jan 2017, 09:02
Profile Send private message

Joined: 12 Jan 2015, 23:53
Posts: 273
Post Re: Faceti cunostinta cu VideoStrong K1 Plus s2 t2 !
a aparut kiii octocor amlogic s pe ali :912 https://www.aliexpress.com/item/Genuine ... 5bcdb40067


22 Feb 2017, 12:14
Profile Send private message

Joined: 12 Jan 2015, 23:53
Posts: 273
Post Re: Faceti cunostinta cu VideoStrong K1 Plus s2 t2 !
ultima versiune VITMOD-LE-K1plus.aarch64-1.2.img scaneaza programele 4k ledeschide imaginea dar le baga la programe radio,deasemenea deschide si cablu rcs-rds.


12 Mar 2017, 12:02
Profile Send private message

Joined: 12 Jan 2015, 23:53
Posts: 273
Post Re: Faceti cunostinta cu VideoStrong K1 Plus s2 t2 !
merge bine pe libreelec dar nu booteaza in neutrino se blocheaza receptorul si trebuie scoasa alimentarea si cand il alimentez porneste tot in libreelec.


12 Mar 2017, 15:41
Profile Send private message

Joined: 12 Jan 2015, 23:53
Posts: 273
Post Re: Faceti cunostinta cu VideoStrong K1 Plus s2 t2 !
ciudat cand am instala prima data aceasta versiune deschidea travel xp 4k cu imagine cu tot acum nu mai deschide decat sonorul!


24 Mar 2017, 14:35
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 54803
Location: On the barrel ...
Post Re: Faceti cunostinta cu VideoStrong K1 Plus s2 t2 !
Image

... iata si o versiune tunata ... VS KI Pro ...

_________________
Ex computer guru !


22 Apr 2017, 07:25
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 54803
Location: On the barrel ...
Post Re: Faceti cunostinta cu VideoStrong K1 Plus s2 t2 !
Iata si o veste mai putin placuta despre VS KIII Pro ... cel cu s-912 si 2/3 Gb RAM
problemele acuzate de unii la VS KI Pro si Kodi 16.1 se regasesc si la noul sistem
... in Kodi 17.1 pierde frame-uri !!! semn ca este o problema care vine de mai jos ...
dinspre Android si suportul sau de retea !!!

"I confirm BS solved the problem of viewing the video from the USB flash
drive, as well as from the shared folder on the computer, provided software
decoding. In KODI 17.1, as it did not bother with the settings, it was impossible
to avoid the "skipping" of frames, apparently there is no possibility to disable
the hardware decoding mode.
When viewing IPTV in the application with the same
name, I stopped on the codec VLC beta, I did not pick anything up. The conclusion
is one - the applications are mostly not optimized for our processor, well, I
suspect that the firmware on the box itself is very "raw". " --- PDA Forum

( traducerea a fost facuta cu Google Translate ... dar se intelege esenta )

Confirma ceea ce stiam ... VS KIII Pro , la fel ca si VS KI Pro , este echipat cu
softul "demo" creat de catre AML ( fabricantul chipsetului ) doar ca o proba
ca solutia este functionala !!! ce-i drept dupa o vreme ... aproape un an si
acest soft s-a mai pus la punct ! inspecial pe partea de emulator ...
Informatia de mai sus ne spune ca nu aparenta lipsa de resurse de la KI Pro,
Ariva si A4 era cauza pierderii de "frame" ... si ca tam-tam-ul facut pe acest
subiect este , asa cum banuiam , cu cauze mai profunde ... intre ele ... browserul
folosit si infrastructura de retea !!!

_________________
Ex computer guru !


15 May 2017, 06:54
Profile Send private message
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 441 posts ]  Go to page Previous  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23  Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.