HOME DOWNLOADS TOOLS HOW TO'S SOFTCAM.KEY FORUM LINKS
It is currently 20 Jun 2021, 13:01
Post new topic Reply to topic  [ 116 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Faceti cunostiinta cu ... OCTAGON SF4008 4K 
Author Message
User avatar

Joined: 18 Jan 2013, 14:02
Posts: 748
Location: West
Post Faceti cunostiinta cu ... OCTAGON SF4008 4K
Dupa ceva asteptari datorate intarzierilor de livrare in sfarst a aparut si Octagonul SF 4008 4K:

Image

Image

Image

Dupa cum se vede din pozele de mai jos softul original este un OpenAtv 5.3 care nu are implementat in Meniu optiunile necesare pentru al folosii si in Multistream:

Image

Image

Image

deci prima operatiune de facut a fost schmbarea softului cu un OpenATV 6.0 luat de AICI
chiar daca am facut si un mic video am sa scriu cate ceva despre aceasta operatiune:
- se formateaza un stic USB in FAT 32 pe care se copiaza fiserul SF4008 dupa ce a fost dezarhivat si incarcat dn linkul de mai sus;
- se introduce sticul intr-o mufa USB din fata sau dn spate si se stinge aparatul de la butonul POWER OFF dn spate;
- se apasa si pe butonul POWER ON din spate si cand pe ecran apare secventa de boot se apasa pe butonul ON din fata
- cand apare pe ecran RootFille System se elbereaza butonul ON din fata si se lasa aparatul sa isi faca incarcarea si instalarea softului pana ce pe ecranul TVului apare sigla OpenATV 6.0.
Inutil sa mai amintesc ca orice manevra sau intrerupere de curent va poate face nefunctional aparatul.
In video de mai jos este exemplifcata aceasta operatiune in timp real:

https://youtu.be/LTKjK8mbbnM

Dupa aceasta operatune de schimbare de soft vom vedea ca in Meniul aparatului au aparut rubricile necesare reglarii canalelor Multistream:

Image[/center]

[center]Image

pana aici totul decurge fara probleme dupa care incepe faza de reglaje de baza pe care trebuie sa le faceti in raport cu configuratia voastra de acasa (zona, limba, retea, tip de antena, etc etc.)
*** Aici mare ATENTIE pt cei care nu au un Tv 4K sa nu alegeti rezolutia 2160 deoarece ramaneti cu ecran negru si va trebui reinstalata imaginea pe STB.
Nu am sa amintesc aici de scanarea programelor care este in functie de instalatia fiecaruia, eu am deja o lista proprie de canale exportata din "OpenWebif" "buchet editor" de pe un alt receptor 4K pe care o reinjectez la loc tot cu aceasta aplicatie (Import...) pentru a nu mai pierde timpul cu acest procedeu (scanare, buchete, etc).
Pentru a avea acces la OpenWebif se foloseste la adresa dn browserul vostru "IPul_aparatului:80"

Va mai trebuie un program FTP de transfer de fisiere eu folosesc FileZlla Client, gratuit si foarte bun unde la "Host" se pune IPul aparatului la "Username" se scrie root se apasa Quickconnect si va apare imediat in partea dreapta jos fisierele care sunt in STB unde puteti sa faceti adaugari, modificari, etc, etc.
Veti avea nevoie de acest program pentru a introduce dar si a copia din dosarul /tmp diferite fisiere.
Exportul buchetelor de favorti se face tot in dosarul /tmp de unde trebuie copiat si pus la un loc sigur pt a il putea folosii oricand.
La imaginea OpenATV pluginul (program instalabil si executaaaat sub comanda Enigma 2) softcam nu se gaseste in serverul OpenATV si trebuie instalat manual.
Pluginul softcam pt acest aparat se poate descarca de AICI, acelasi pt STBurile cu procesor ARM, dar pt OpenATV 6.0 (aici atentie ca altele nu functioneaza si va pierdeti timpul de pomana)
Fiind sub forma de .ipk se transfera fiserul cu ajutorul FTP (FileZilla) in dosarul /tmp al STBului dupa care se instaleaza manual: Meniu - setup - software management - install local extension - /tmp si dupa instalare el trebuie ACTIVAT cu butonul ALBASTRU din telecomanda clik pe el si apoi buton VERDE.
Odata actvat reglaajul se face prin iterfata Web Oscam, adica la adresa browserului scriem IPul_STBului:83 enter si se va deschide interfata Oscam a aparatului. (aici nr. portulu poate fi diferit de la un Oscam la altul si el se poate afla deschizand cu FTP in dosarul /usr/keys/oscam_11330/oscam.conf pe la mijloc in [webif] scrie portul pt Webif.
Nu am sa fac o descriere detaliata a tuturor optiuilor acestei interfate doar am sa explic cum putem pune o linie cccam in ea.
De la sectiunea "Reader" avem "New Reader Label" unde alegem cum se va numi aceasta linie (scriem pe deasupra Reader-x), de la Protocol alegem cccam si apasap pe butonul "Add".
In fereastra deschisa de "Edit Reader-x" scriem precum in poza de mai jos (rubricile cu rosu):

Image

Image

* La unele Oscamuri si casuta "Keep alive" care trebuie bifata.
* Pt folosirea cardurilor trebuie adaugat un Reader de card pt readerul intern al receptorului unde trebuiesc definite caracteristicile cardului respectiv (CAID, IDENT, etc). Pt cei ce folosesc carduri românesti ar fi bun de citit AICI pt definirea caracteristicilor acestora.

Din acest moment linia externa este functionala si se poate folosii.

Interfata Webif este un utilitar f bun cu ajutorul caruia putem face o gramada de operatiuni intre STB si Calculator, dar vreau sa explic doar usurinta cu care se pot transfera Buchetele de favoriti de la un STP Linux la altul.
Am explicat mai sus cum se intra pe aceasta interfata in Browser (IPul_aparatului:80) odata ajunsi aici apasam Buchet Editor (1) si apoi apasam "Export" (2) si va salva Buchetele in repertoriul/tmp de pe STB.
Din repertoriul /tmp il copiem pe Calculator undeva unde sa-l putem gasii cu usurinta cu ajutorul FileZilla (am explicat mai sus IPul_aparatului si pas "root" si atat).
Cand vrem sa reinjectam buchete in noul STB sau in acelasi dupa o imagine noua facem aceiasi operatie atat ca apasam la sfarsit butonul "import" (3) si imediat avem buchetele favorite in STB, fara a mai scana rearanja buchetele, etc.

Image

Testul Multistream la trecut f bine cu o imagine mult mai stabila decat pe receptoarele STi 7111 cu aceiasi antena pe satelitul 5W.
NOTA: Pt reglajele pt Multistream vezi articolul de AICI
Mai jos un video cu unele din programele franceze si italiene transmise in Multistream pe 5W (nu le-am deschis pe toate din economie pt marimea secventei video dar se pot observa in Favoritii respectivi):

https://youtu.be/_uxiQ8FOF8o

si o poza de unde vedem ca functioneaza bine pe DVB-S2x : satelit 33E TF1 Suisse:

Image

Alegerea unui skin:

La acest capitol fiecare trebuie sa isi aleaga un skin dupa propriul gust sau necesitate, dar eu am sa dau exemplul skinului ales de mine, "Sky Blue HD", care este unul f colorat si destul de bun pt acest tip de aparat.
Evident ca se pot incarca diferite skinuri din Plugin - skin - download dar acesta il vom instala manual dupa aceiasi procedura ca mai inainte, adica:
- incarcam in calculator skinul de AICI dezarhivam fiserul si .ipk il transferam FTP cu FileZilla in /tmp sau eventual pe un stic USB dupa care il instalam cum am explicat mai sus pt Oscam.
Dupa ce sa instalat trebuie sa facem un restart, apoi intram in Meniu la SetUp - Usage&Gui - Skin Setup si alegem SKY HD.
Dupa ce restartam Gui mergem in Meniu la Plugin si vom observa ca avem Sky HD Config de unde putem alege alta culoare la skin si Weather Plugin unde putem adauga orasul dorit dar la Codul Orasului apasati pe butonul Galben ca sa faceti o cautare si alegeti cel care va convine. Dupa inca un restart vom avea si vremea in skinul respectiv.

* daca instalam un skin care nu este functional si receptorul se opinteste la secventa de boot apoi cu ecran verde il putem sterge intrand cu FTP in: /usr/share/enigma2 si stergem dosarul cu numele skinului cu pricina iar aparatul revine la skinul de origine.

Image

Image

Image

IPTV:

Exista mai multe playere IPTV pt Enigma 2 si fiecare isi alege varianta care-i convine cel mai bine dar cea mai simpla metoda de a viziona o Lista .M3U este direct Mediaplayerul care se instaleaza odata cu imaginea OpenATV si care deschide canalele aflate in Lista fara probleme.
Se pune lista M3U pe un Stic USB se introduce in aparat se deschide Media Playerul si dam clik pe Lista respectiva si ajungem in Filelist (2) dupa care din Meniu (3) putem alege optiunea "Switch to PlayList" si selectionarea se poate face din dreapta ecranului de unde clik pe unul din canalele dorite (4), apoi cand terminam de urmarit EXIT (5).
* Se poate da SAVE si Lista respectiva se va inregistra in aparat fara sa mai fie nevoie de stic USB la folosirea urmatoare.
* Daca se vrea folosirea unui player IPTV (IPTV World de exemplu incarcat din Plugin) atunci Lista trebuie transferata cu FTP in repertoriul: usr/lib/enigma2/python/plugins/extensions/IPTV world/playlists

(1) Image

(2) Image

(3) Image

(4) Image

Profitand de o Lista de test pusa de cineva pe un sit am facut un mic video pt a vedea cum se descurca la acest capitol Octagonul 4K dar reiau afirmatia facuta intr-un articol precedent cum ca conexia Internet pe care o detineti are un rol primordial in transmisia IPTV (vezi articol IPTV AICI )

https://youtu.be/ozrY8XTpQc4

ATENTIE:

Cu ultima varianta de OpenATV 6.0 de azi 12/02/2017 aparatul da eroare la reglajul tunerelor.

Ca sa nu va speriati degeaba folositi imaginea OpenATV 6.0 din 09/02/2017 care este functionala, chiar daca are si ea cateva buguri de exemplu nu folositi butonul RESTART din Meniu ca se blocheaza pe secventa Linux, deci faceti un eventual restart din butonul Power OFF/ON din spate.

PRIMELE CONCLUZII:

Deoarce am folosit inainte si [email protected] HD51 (AX 4K) care in principiu are aceleasi caracteristici primele mele concluzii vor tine cont si de o comparatie intre cele 2 receptoare.
Din punct de vedere a rapiditatii ambele receptoare sunt identice (au acelasi procesor si memorie).
Calitatea imaginii si al sunetului sunt f bune.
Instalarea si folosirea ulterioara a unui Hard Disk sau eventual SSD este f simpla si aparatele recunosc aceste componente fara probleme, inregistrarile se fac conform programarilor facute sau direct fara nicio problema.
La fel si sticurile USB sunt recunoscute imediat si se pot folosii atat pt schimbarea softului sau pluginuri (am probat cam vre-o 8 marci/tipuri diferite).
Tunerul, pe care eu il consider un accesoriu f important la un receptor, este f sensibil si bun. (La fel de bun este si cel al [email protected] chiar daca nu este DVB-S2X dar l-am comparat cu un tuner de STB normal printre care si cel al Amiko SDH 8900, SAB Unix sau al altor STBuri, Clarke Tech, [email protected], Atlas, Ason Simba HD, etc si NU exista comparatie intre ele si cel al Octagonului 4K).
Sigura problema ar fi ca spre deosebire de [email protected] NU se poate baga in Loop, chiar daca in Meniul OpenATV 6.0 exista optiunea de a configura al 2-lea tuner in Loop acesta nu isi face functia corect.
Deoarece am gasit cateva buguri ale tineretii dintre care unul foarte pacatos de care am scris mai sus pt softul OpenATV 6.0 nu as vrea sa dau vina exclusiv pe hard deoarece s-ar putea sa fie chiar softul care nu isi face treaba corect, dar cu timpul sper ca aceste scapari sa fie remediate.
Chiar daca telecomanda este f agreabila la zaping sau faptul ca NU este f directionala dar bine gandita, totusi ceea ce nu mi-a placut este asezarea catorva butoane relativ mici in partea de jos a ei, printre care si FAV (coltul dreapta jos), care sunt f greu de folosit datorita pozitiei lor incomode la apasat cu aceiasi mana.
Evident ca softul find un E2 se pot aloca alte butoane pt actiunile pe care le dorim si astfel sa facem telecomanda mai functionala dar eu scriu despre originea butoanelor de pe telecomanda.
Nu as vrea sa fac unele observatii in plus deoarece inca nu am convingerea ca nu provin din softul inca necopt si ar trebui sa mai astept alte variante pentru a mai scrie cate ceva, dar in general aparatul il consider ca unul f bun, poate cu unele mici probleme in plus fata de [email protected]


14 Feb 2017, 17:03
Profile Send private message WWW

Joined: 12 Jan 2015, 23:53
Posts: 232
Post Re: Faceti cunostiinta cu ... OCTAGON SF4008 4K
[email protected] HD51 (AX 4K)stie Multistream?


15 Feb 2017, 10:45
Profile Send private message
User avatar

Joined: 18 Jan 2013, 14:02
Posts: 748
Location: West
Post Re: Faceti cunostiinta cu ... OCTAGON SF4008 4K
din pacate nu ( pt moment) de fapt cam asta-i tot ce le diferentiaza unul de celalalt (la prima vedere) tunerul .
scriu pt moment deoarece sunt voci care spun ca in viitor s-ar putea adauga un tuner similar si pt [email protected] HD51 deoarece configuratia permite


15 Feb 2017, 14:44
Profile Send private message WWW
User avatar

Joined: 18 Jan 2013, 14:02
Posts: 748
Location: West
Post Re: Faceti cunostiinta cu ... OCTAGON SF4008 4K
Dupa cum se vede de AICI deja s-a inceput implementarea in soft a suportului pt tunere DVB-S2X pt [email protected] HD51, ceea ce inseamna ca in curand vor apare pe piata si tunerele compatibile cu aceasta norma.
Soaptele pe la colturi anunta cam la 26€ un astfel de tuner aditional, deci nu ne ramane decat "wait & see"!


20 Feb 2017, 16:03
Profile Send private message WWW
Online
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 81232
Location: On the barrel ...
Post Re: Faceti cunostiinta cu ... OCTAGON SF4008 4K
Norocul lor este ca au o relatie speciala cu OpenATV ... asa ca se va face !

_________________
Ex computer guru !


20 Feb 2017, 16:27
Profile Send private message
User avatar

Joined: 18 Jan 2013, 14:02
Posts: 748
Location: West
Post Re: Faceti cunostiinta cu ... OCTAGON SF4008 4K
pai sa se faca pt ca eu il consider cu o idee mai bun decat Octagonul... (daca vor avea tunere identice) cel mult pe partea de soft unde [email protected] fiind printre primele aparute a avut timp mai mult de bibileala software.
acu ca sa fiu sincer pe Octagon am fost obligat sa-i pun OpenATV 6.0 ca sa functioneze Multistreamul iar pe [email protected] am lasat 5.3 care este mai stabila si cu mai putine buguri decat 6.0


20 Feb 2017, 17:02
Profile Send private message WWW
Online
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 81232
Location: On the barrel ...
Post Re: Faceti cunostiinta cu ... OCTAGON SF4008 4K
Scuze am incurcat borcanele ... cu Octagonul sunt prieteni OpenATV !!! scleroza ....

_________________
Ex computer guru !


20 Feb 2017, 17:43
Profile Send private message

Joined: 20 Jan 2016, 21:04
Posts: 32
Post Re: Faceti cunostiinta cu ... OCTAGON SF4008 4K
Daca se poate pret,de unde se poate comanda,in cat timp ajunge,mie imi face cu ochiul,voi care stiti mai bine ce ziceti,merita?Si inca o intrebare,imaginea pe un program hd sau sd,reprodusa de un receptor 4k si un receptor hd este diferita din punct de vedere al calitatii sau nu?Fara upscaling,acolo unde exista


21 Feb 2017, 17:58
Profile Send private message
Online
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 81232
Location: On the barrel ...
Post Re: Faceti cunostiinta cu ... OCTAGON SF4008 4K
http://www.idealo.de/preisvergleich/Off ... tagon.html

In general imaginea este de o calitate mai buna ! chiar daca nu este 4K ...
Eu mi-am luat de la SatKing cu ani in urma un dm800HD si l-au trimis in RO !

_________________
Ex computer guru !


21 Feb 2017, 19:08
Profile Send private message
User avatar

Joined: 18 Jan 2013, 14:02
Posts: 748
Location: West
Post Re: Faceti cunostiinta cu ... OCTAGON SF4008 4K
pai dupa toata descrierea si concluziile mele cred ca ai destul material ca sa-ti faci o opinie despre acest aparat in functie de necesitatile tale.
Am auzit oameni care l-au comadat pe situri online din Germania si l-au primit in România, cu o intarziere de cam 7-10 zile fata de occident dar l-au primit.
deocamdata pretul este de in jur de 209 € plus transportul care nu stiu cat este pt România.


21 Feb 2017, 22:08
Profile Send private message WWW

Joined: 20 Jan 2016, 21:04
Posts: 32
Post Re: Faceti cunostiinta cu ... OCTAGON SF4008 4K
Ajunge la 223 euro cu transport,necesitatile...in afara de faptul ca 4k este viitorul,a avea o imagine mai buna in ceata tot mai accentuata a programelor hd si sd,cam atat,4k acum e kk si pretul nu cred ca v-a mai scade mult


22 Feb 2017, 01:12
Profile Send private message
Online
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 81232
Location: On the barrel ...
Post Re: Faceti cunostiinta cu ... OCTAGON SF4008 4K
Eu cred ca va scadea 20-30 de euro in 6 luni ! ca la HD51 ...

_________________
Ex computer guru !


22 Feb 2017, 06:30
Profile Send private message

Joined: 01 Sep 2016, 18:06
Posts: 11
Post Re: Faceti cunostiinta cu ... OCTAGON SF4008 4K
bobomarc wrote:
Daca se poate pret,de unde se poate comanda,in cat timp ajunge,mie imi face cu ochiul,voi care stiti mai bine ce ziceti,merita?Si inca o intrebare,imaginea pe un program hd sau sd,reprodusa de un receptor 4k si un receptor hd este diferita din punct de vedere al calitatii sau nu?Fara upscaling,acolo unde exista


Octagon SF4008 combo+ Octagon 300Mbit/s USB 2.0 WLAN Stick WL038 Optima
279,98 € inclusiv transport DHL

comandat la data de 13.02.2017 din germania
expediat la data de 14.02.2017 12:55 DHL
receptionat la data de 17.02.2017 16:20 cargus
pus in functie la data de 18.02.2017

este o cutie mica identic cu cea de la gigel dar isi merita si ultimul banut
cu conditia sa aiba suport tehnic
eu nu vreau/doresc sa-l laud/osanale/hau-hau etc fiecare decide pe pasiune/bani/barba/gustul lui
imagine este superioara din pct de vedere al calitatii indiferent daca este sd,hd,4k pe un tv 4k

OCTAGON SF4008 4K
Clubbing TV 4K
TravelXP 4K
am comutat pe aceste canale pe care le reda instantaneu si impecabil fara discutie
telecomanda percuteaza imediat la schimbarea canalelor inidiferent daca este sd,hd,4k
tunerele sat-t-c sant intradevar sensibile fara discutie
Octagon 300Mbit/s USB 2.0 WLAN Stick WL038 Optima mit 5dB Antenne
cu openatv 6.0;openspa 7.0 este recunoscut automat
cu satdreamergr trebuie sa se instaleze driver ca sa fie recunoscut
canalele pe cablu gigel indiferent de imagine sant scanate/redate fara discutie

Ferguson ariva 4K
Clubbing TV 4K
TravelXP 4K
am comutat pe aceste canale pe care le reda la inceput imaginea cu artefacte pixeli si incet incet iti reda imaginea complecta
telecomanda percuteaza greu (mai ardeleneste)
tunerele sat-t-c din pacate nu sant sensibile
adica are nevoie de un timp de gandire din momentul ce se apasa pe tasta si sa-ti apara ceace tu doresti
daca executi mai multe comenzi 1-2 risti sa se blocheze aparatul si trebuie un restart deconectare/reconectare de la alimentor
am folosit/testat acelasi cabluri hdmi la ambele receptoare
pe care l-am suspectat ca fiind necorepunzator la canalele 4k
cu receptorul OCTAGON nu au fost probleme la vizionare canalelor 4k ,in sch la Ferguson artefacte pixeli la imagine si sunet
am folosit mai multe cabluri hdmi care au fost primite la pachet cu alte receptoare hd sau altele care au fost cumparate si au costat intre 4-25 euro (mediamarkt,saturn)

acum avand ambele cutii 4K am vazut diferentele intre ele
dar ATENTIE nu vreau sa-l denigrez pe Ferguson
----------fiecare are dreptul la o sansa in viata--------


22 Feb 2017, 13:13
Profile Send private message
User avatar

Joined: 18 Jan 2013, 14:02
Posts: 748
Location: West
Post Re: Faceti cunostiinta cu ... OCTAGON SF4008 4K
sunt de acord ca programele 4K la ora actuala nu justifica o astfel de achizitie dar greseala care se face este tocmai acest aspect deoarece eu nu-l cumpar exact pt asta ci pt faptul ca este o scula "de generatie noua" care se misca ca un Ferrari fata de celelalte Dacii, cu o imagine superioara fata de celelalte receptoare standard, cu un tuner mult mai sensibil si de viitor (S2X pe care chiar il folosesc pt putinul lui actual pe TF1, TMC si NT1 elvetian),
pt multistream, pt telecomanda multi-directionala, pt memoria destul de suficienta de care dispune, pt stabiltatea in functionare a sh****, etc

@bonou2 mi-a placut treaba cu "dreptul la o sansa in viata" dar viata poate fi traita in faima sau de kkt asa ca ce fel de sansa trebuie sa-i dam?


22 Feb 2017, 13:54
Profile Send private message WWW
Online
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 81232
Location: On the barrel ...
Post Re: Faceti cunostiinta cu ... OCTAGON SF4008 4K
Hmmm ... interesante observatiile lui @bonou ... cele legate de Ariva ...

- eu nu-mi aduc aminte sa le fi vazut dar ce-i drept receptorul nu l-am prea
frecat in ultimele 3 luni
- interesant este ca pe A4 Combo nu am vazut niciodata artefacte ...si la baza
este aceiasi filozofie Android ... poate ca ai dreptate ca este ceva legat de
sensibilitatea tunerelor ... eu am avut modelul SAT si nu mi s-a parut sa fie
lipsit de sensibilitate ... dar este posibil ca manifestarea sa fie datorata faptului
ca era vorba despre alt tuner , alt driver ...
- a mai scris cineva ca a avut probleme cu scanarea pe dvb-c ... si dupa cum a
descris fenomenul si manevrele intreprinse ... era o chestie de sensibilitate

Se pare ca Ariva Combo nu-i cel mai reusit receptor ... eu initial pe el mi l-am
dorit ... dar nu a fost sa fie ...

_________________
Ex computer guru !


22 Feb 2017, 16:28
Profile Send private message

Joined: 12 Jan 2015, 23:53
Posts: 232
Post Re: Faceti cunostiinta cu ... OCTAGON SF4008 4K
@antenutze:le ai pe amandoua.care ar fi mai fiabil?mutant sau octagon?


25 Feb 2017, 12:04
Profile Send private message
User avatar

Joined: 18 Jan 2013, 14:02
Posts: 748
Location: West
Post Re: Faceti cunostiinta cu ... OCTAGON SF4008 4K
daca apar tunerele DVB-S2X pt [email protected] HD51 as avea tendinta sa inclin pt acesta dar cum inca nu le-au scos pe piata si nici nu se stie o data a scoaterii lor as zice ca tot Octagonul 4K este de ales pt cineva care-si doreste asa ceva.
Practic ambele sunt bazate pe aceleasi componente diferenta facand-o tunerul de la Octagon care la capitolul sesiblitate este acelasi cu cel al [email protected] dar are posibilitatea folosirii lui pt Multistream si evident cele 3 programe frantuzesti (elvetiene) DVB-2SX de pe 33°E
[email protected] este cu putin mai stabil datorita faptului ca a fost lasat procesorul la 2x1500 MHz (cu posibilitatea de al aduce la 2x1700 prin schimbarea bootului) deci lucreaza mai cool iar Octagonul a fost deja boostat la 2x1700MHz din start, plus pt Octagon este necesar OpenATV 6.0, un soft mai nou cu ceva buguri ale tineretii, ca sa aiba optiunile Multistream care nu se regasesc in OpenATV 5.3 care este mai stabil si care-l am pe [email protected] deoarece nu am deocamdata nevoie de Multistream neavand tunerul adecvat.


25 Feb 2017, 12:27
Profile Send private message WWW

Joined: 12 Jan 2015, 23:53
Posts: 232
Post Re: Faceti cunostiinta cu ... OCTAGON SF4008 4K
da aici se poate comanda?

https://www.satkontor.de/index.php?cl=d ... 52b01f6694


25 Feb 2017, 19:14
Profile Send private message
User avatar

Joined: 18 Jan 2013, 14:02
Posts: 748
Location: West
Post Re: Faceti cunostiinta cu ... OCTAGON SF4008 4K
in general shopurile online din Germania in proportie de 95% sunt corecte, chiar daca sunt tinute in majoritate de turci cam in aceiasi proportie...
eu nu pot recomanda un shop sau un altul deoarece nu-mi asum riscul unui sfat gresit deci tu trebuie sa decizi de unde cumperi dar daca te uti atent pe siturile respective iti dai seama usor daca sunt de incredere sau nu.


26 Feb 2017, 12:34
Profile Send private message WWW

Joined: 12 Jan 2015, 23:53
Posts: 232
Post Re: Faceti cunostiinta cu ... OCTAGON SF4008 4K
intrebare vu+uno 4k stie multisream?


04 Mar 2017, 14:44
Profile Send private message
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 116 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.