HOME DOWNLOADS TOOLS HOW TO'S SOFTCAM.KEY FORUM LINKS
It is currently 31 Oct 2020, 21:43




Post new topic Reply to topic  [ 94 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Faceti cunostiinta cu ... OCTAGON SF4008 4K 
Author Message

Joined: 27 Sep 2017, 18:25
Posts: 10
Post Re: Faceti cunostiinta cu ... OCTAGON SF4008 4K
Salutare. Mi-a ajuns si mie receptorul octagon,dar nu reusesc sa mearga cam-ul
de la portocal .Puteti sa-mi dati ceva ajutor . Multumesc.


06 Oct 2017, 15:20
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 68808
Location: On the barrel ...
Post Re: Faceti cunostiinta cu ... OCTAGON SF4008 4K
Acela este un CAM CI+ ... sar putea sa nu mearga deloc ! ce imagine folosesti ?

_________________
Ex computer guru !


06 Oct 2017, 16:47
Profile Send private message

Joined: 27 Sep 2017, 18:25
Posts: 10
Post Re: Faceti cunostiinta cu ... OCTAGON SF4008 4K
Am incercat cu open atv 5.3 si cu 6.0. De exemplu pe mutant merge cu atv 5.3 si la 6.0 descarca plugin-ul cihelperplus


06 Oct 2017, 16:56
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 68808
Location: On the barrel ...
Post Re: Faceti cunostiinta cu ... OCTAGON SF4008 4K
http://images.mynonpublic.com/openatv/6 ... pen=sf4008

ar merita sa incerci si cu OpenATV 6.1

http://www.mediafire.com/file/gkox8nwzw ... Backup.zip

si chiar si OpenEight 6.0 ... asta daca nu cumva slotul nu suporta CI+ ...

_________________
Ex computer guru !


06 Oct 2017, 18:17
Profile Send private message
User avatar

Joined: 18 Jan 2013, 14:02
Posts: 676
Location: West
Post Re: Faceti cunostiinta cu ... OCTAGON SF4008 4K
incearca cu OpenVix ca trebuie sa mearga AICI


07 Oct 2017, 13:05
Profile Send private message WWW

Joined: 27 Sep 2017, 18:25
Posts: 10
Post Re: Faceti cunostiinta cu ... OCTAGON SF4008 4K
Nu merge nici cu imaginea vix. Daca stiam imi luam un Mutant 4k.


18 Oct 2017, 19:45
Profile Send private message

Joined: 27 Sep 2017, 18:25
Posts: 10
Post Re: Faceti cunostiinta cu ... OCTAGON SF4008 4K
Am incercat toate imaginile posibile pt. a vedea portocala. Pana l-am dat peste cap si a ramas pe boot. Norocul meu ca m-am incadrat in alea 7 zile si mi-au trimis altul nou.


22 Oct 2017, 19:54
Profile Send private message
User avatar

Joined: 18 Jan 2013, 14:02
Posts: 676
Location: West
Post Re: Faceti cunostiinta cu ... OCTAGON SF4008 4K
cand ramane pe boot il reflasezi cu o imagine noua si gata.
eu am patit asta incercand sa-i fac un upgrade direct de pe Net si la repornire a ramas pe secventa de boot dar iam pus o imagine noua de pe un stick USB si a luat-o normal.


23 Oct 2017, 10:36
Profile Send private message WWW

Joined: 27 Sep 2017, 18:25
Posts: 10
Post Re: Faceti cunostiinta cu ... OCTAGON SF4008 4K
Nu a mers nici cu o imaginea noua . L-am trimis in asistenta si nici cei de acolo nu au reusit, si mi-au trimis altul nou.


23 Oct 2017, 11:09
Profile Send private message
User avatar

Joined: 18 Jan 2013, 14:02
Posts: 676
Location: West
Post Re: Faceti cunostiinta cu ... OCTAGON SF4008 4K
nu pot verfica daca functioneaza modulul Orange pt ca nu il am dar normal ar trebui sa functioneze orice modul CI+ daca nu direct macar cu un plugin din cele doua atasate mai jos


Attachments:
26 Oct 2017, 12:34
Profile Send private message WWW
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 68808
Location: On the barrel ...
Post Re: Faceti cunostiinta cu ... OCTAGON SF4008 4K
... da ... oare slotul si cablarea este CI+ ??? :roll:
Din ce-am citit eu CI+ are fata de CI o linie de sincronizare suplimentara ...
datorita aceasteia un CAM CI+ este mai rapid si mai stabil in functiune ! si tot
din citite ... un cam CI+ nu merge intr-un slot CI ... invers DA ! vezi cazul meu
cu un CAM Diablo Light pe Samsung seria JS si LG seria UH.

_________________
Ex computer guru !


26 Oct 2017, 17:27
Profile Send private message
User avatar

Joined: 18 Jan 2013, 14:02
Posts: 676
Location: West
Post Re: Faceti cunostiinta cu ... OCTAGON SF4008 4K
din specificatia tehnica de AICI reiese ca are CI si CI+
"- CI & Ci + slot
- CA Smartcard Reader"
eu nu mai am un modul CI+ ca sa-l probez nici macar pe ala de Fransat care-i imprumuat, dar am citit pe forumul lor ca cu cihelper functioneaza bine, pt Freenet de ex:
Hab gerade noch einen anderen Tipp im Octagon Forum bekommen und der hat doch tatsächlich funktioniert...

1. Openeight 5.4 installiert
2. Ci+helper installiert
3. Neustart und Sendersuchlauf
4. Freenet Modul an einem anderen Gerät (Fernseher) aktivieren
5. Freenet Modul in die Box stecken -> Authentifizierung läuft erfolgreich durch!


26 Oct 2017, 18:16
Profile Send private message WWW

Joined: 27 Sep 2017, 18:25
Posts: 10
Post Re: Faceti cunostiinta cu ... OCTAGON SF4008 4K
Imposibil sa nu fie o rezolvare sa nu mearga cam-ul de la portocala.


28 Oct 2017, 20:13
Profile Send private message

Joined: 08 Nov 2017, 15:38
Posts: 1
Post Re: Faceti cunostiinta cu ... OCTAGON SF4008 4K
Sunt cam-uri Ci+ care funcționează cu Octagon 4008 ( UPC cablu, Sky De ) dar Cam-ul de Orange nu vrea de nicio culoare, cu toate pluginurile ajutătoare.. ..nici Cam-ul de Digi cablu I rdeto nu merge. Am incercat cu mai multe imagini, se pare ca noua versiune CI+ nu e suportată.


08 Nov 2017, 15:47
Profile Send private message

Joined: 15 Jun 2009, 18:05
Posts: 9
Post Re: Faceti cunostiinta cu ... OCTAGON SF4008 4K
Salut. Se mai poate face ceva la un octagon sf4008 4k care nu mai bootează deloc , are doar ledul power aprins, pe display nu apare nimic., asta să întîmplat din cauza instalări unei imagini greșite, am incercat cu recovery dar nu se intimpla nimik ,orice ideile este bine venita , Multumesc


25 Nov 2017, 13:31
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 68808
Location: On the barrel ...
Post Re: Faceti cunostiinta cu ... OCTAGON SF4008 4K
S-ar putea ! dar trebuie sa povestesti ce si cum cu imaginea "gresita" cu detalii !
mai trebuie sa stiu daca are conector pentru interfata seriala pe placa de baza !
si evident ca ai nevoie de un pic de experienta si ... noroc !

_________________
Ex computer guru !


25 Nov 2017, 15:05
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 68808
Location: On the barrel ...
Post Re: Faceti cunostiinta cu ... OCTAGON SF4008 4K
Ai nevoie de bootloaderul Octagon sf4008 ... si de cineva care stie "meserie"
... eu te ajut cu asta ! l-am gasit si eu pe NET !

Attachment:
bootloader.zip [503.57 KiB]
Downloaded 214 times

_________________
Ex computer guru !


26 Nov 2017, 07:15
Profile Send private message

Joined: 01 Sep 2016, 18:06
Posts: 11
Post Re: Faceti cunostiinta cu ... OCTAGON SF4008 4K
bootloaderul Octagon sf4008 :

https://mega.nz/#!dx4njSYb!Bpmp7kMSomGa ... 5Yb7LhGalU

ATENTIE:se deconecteaza de la receptor totul (hard disk ,antena satelit,stick usb)
se executa urmatorii pasii:
se decomprima arhiva rar si se pune pe un card micro sd (numai bootloader)
se introduce micro sd in adaptor si se introduce in locasul sau
se porneste aparatul pentru a incarca bootloaderul
in cazul in care sa incarcat bootloaderul receptorul trebuie sa se reinitializeze singur.

se opreste receptorul (pe un stick usb pune o imagine valida) si se reporneste aparatul de la intrerupatorul din spatele aparatului pentru a o incarca

iti tin pumnii sa ai noroc/succes


26 Nov 2017, 21:08
Profile Send private message

Joined: 15 Jun 2009, 18:05
Posts: 9
Post Re: Faceti cunostiinta cu ... OCTAGON SF4008 4K
am incercat cu acel bin plus alta imagine dar fara nici un rezultat, dar am ajuns in Uk cu el si sper sa iau legatura cu cei de la magazin sal trimit la ei poate-l rezolva cumva sau il schimba...


27 Nov 2017, 01:56
Profile Send private message
User avatar

Joined: 18 Jan 2013, 14:02
Posts: 676
Location: West
Post Re: Faceti cunostiinta cu ... OCTAGON SF4008 4K
bonou2 wrote:
bootloaderul Octagon sf4008 :

https://mega.nz/#!dx4njSYb!Bpmp7kMSomGa ... 5Yb7LhGalU

ATENTIE:se deconecteaza de la receptor totul (hard disk ,antena satelit,stick usb)
se executa urmatorii pasii:
se decomprima arhiva rar si se pune pe un card micro sd (numai bootloader)
se introduce micro sd in adaptor si se introduce in locasul sau
se porneste aparatul pentru a incarca bootloaderul
in cazul in care sa incarcat bootloaderul receptorul trebuie sa se reinitializeze singur.

se opreste receptorul (pe un stick usb pune o imagine valida) si se reporneste aparatul de la intrerupatorul din spatele aparatului pentru a o incarca

iti tin pumnii sa ai noroc/succes


dar de ce trebuie facut cu card micro SD + adaptator care-l transforma intr-un stick USB cand se poate face direct cu un stick USB (poate de capacitate mai mica < 4Gb)?


27 Nov 2017, 11:53
Profile Send private message WWW
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 94 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.