HOME DOWNLOADS TOOLS HOW TO'S SOFTCAM.KEY FORUM LINKS
It is currently 06 Dec 2019, 03:58




Post new topic Reply to topic  [ 96 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Faceti cunostiinta cu ... Mecool KIII Pro 
Author Message

Joined: 15 May 2009, 07:38
Posts: 13
Post Re: Faceti cunostiinta cu ... Mecool KIII Pro
Ma tenteaza oferta Orange tv cablu.
Am vreo sansa sa prind ceva cu kiii ? A incercat cineva?
Multumesc


08 Dec 2018, 16:34
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 50500
Location: On the barrel ...
Post Re: Faceti cunostiinta cu ... Mecool KIII Pro
Cu siguranta va scana canalele ! dar nu cred ca vei putea decoda
ceva de acolo ... cred ca inafara de RCS/RDS care da masiv canale
FTA restul sunt de KKT !!!

_________________
Ex computer guru !


08 Dec 2018, 18:04
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 50500
Location: On the barrel ...
Post Re: Faceti cunostiinta cu ... Mecool KIII Pro
Astazi , recunosc ca de plictiseala , m-am jucat un pic cu OpenElec si CorElec
pentru KIII Pro ... si am constatat cu placere ca lucrurile functioneaza :

- intai trebuie sa va descarcati imaginea dorita pentru AML s-912
- o scrieti cu Rufus pe un SD card
- inlocuiti dtb.img cu cel recomandat de CorElec
- introduceti SD cardul si Power ... va porni fara probleme si alte smecherii !
- pleaca de la bun inceput in 4K
- incarca toate cele 8 procesoare
- veti avea doar interfata pentru mouse sau tastatura !!!

- am fost curios si am instalat TvHeadEnd 4.2 si clientul sau
- am pornit pe interfata Web TvHeadEnd ... care pleaca cu un meniu
foarte intuitiv care m-a dus de mana si mi-a scanat cablul de la Digi !
- am activat in Kodi la "PVR si TV" incarcarea listelor de canale
- am dat un restart si sa vezi minune ... Digi 4K merge la fix !

Restul de "floricele" de gen vizionare pe satelit sau EMU ... nu ma
intereseaza asa ca nici nu m-am obosit !!! dar am petrecut o dimineata
instructiva ...

_________________
Ex computer guru !


01 Feb 2019, 11:21
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 50500
Location: On the barrel ...
Post Re: Faceti cunostiinta cu ... Mecool KIII Pro
Pentru ca am descoperit o versiune recenta de CorElec pregatita de mai vechea
noastra cunostiinta @Alex din Ukraina ... am fost curios si am reluat testul !
Curiozitatea mea a fost stimulata de un skin nou Zephir ... care semana foarte
mult cu cele din Enigma2 mai ales ca are o bara de informatii mai completa !
skinul m-a dezamagit ... nu suporta mouse doar ... tastatura ! dar in ansamblu
imaginea se misca excelent !
Skinul implicit ( Estuary ) este deja pregatit pe partea de TV !!! Dupa instalare
si primul start ... faceti "search" pe "tvhead" ... instalati TvHeadend care va
aduce dupa el si clientul ... si intrati in interfata Web la http://IP-KIII:9981 !!!
Ceea ce era cel mai deranjant la pornirea TvHeadend ... s-a rezolvat ! te duce
el de mana cu un meniu foarte intuitiv , scaneaza singur , memoreaza canalele
... doar trebuie sa ai rabdare ! la sfarsitul scanarii ... bifati maparea canalelor
scanate si gruparea pe provideri , treceti pe KIII , dati un restart de Kodi si
gata ! puteti trece la vizionare ... sigur ca functiile de manipulare prin meniuri
sunt foarte sarace dar calitatea imaginii si sunetului sunt insa excelente !
Alex si Corelec au si un addon Oscam ... just in case !

_________________
Ex computer guru !


02 Feb 2019, 09:56
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 50500
Location: On the barrel ...
Post Re: Faceti cunostiinta cu ... Mecool KIII Pro
Se pare ca "Printul Persiei" ... de la OpenVision Enigma2 vrea sa urneasca un
pic lucrurile la imaginile sale bazate pe chipseturi ARM AML ... macar sa le
aduca in faza in care porneste interfata ... ca poate de acolo incolo se mai
incumeta cate cineva ... Sa vedem cu ce vine nou versiunea 6 a imaginii !
Ar mai fi solutii dar ... necesita un pic de mobilizare de grup ! sa vedem ,
cine stie ... poate se intampla ! depinde doar de noi ...

_________________
Ex computer guru !


03 Feb 2019, 09:07
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 50500
Location: On the barrel ...
Post Re: Faceti cunostiinta cu ... Mecool KIII Pro
Imaginile OpenVision Enigma2 pentru chipseturile AML intarzie sa apara ...
de unde se vede ca , mai era mult pana departe ! totusi salutam initiativa
si asteptam cu nerabdare ... eu ma gandesc chiar s-o stimulam ! daca nu
OpenVision ... poate PurE2 ! ce ziceti ? eu am un canal de comunicare
deja deschis ...

P.S. de ieri dimineata baietii de la HDSC ( PurE2 ) sunt sub "flood" ...
lumea este plina de tampiti si neprieteni ...

_________________
Ex computer guru !


05 Feb 2019, 08:21
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 50500
Location: On the barrel ...
Post Re: Faceti cunostiinta cu ... Mecool KIII Pro
Va informez ca impreuna cu prietenul nostru @Zildan si un grup de sustinere,
am initiat o miscare de sprijin pentru realizarea unei imagini Enigma2 pentru
KIII Pro ! asta inseamna ca vom dona echipei PurE2 un receptor de test si vom
participa la testarea si punerea la punct a imaginii ! fie ca ea va apare sub
drapel PurE2 fie ca OpenVision care au dezvoltat pana la un punct un mediu
de constructie a acesteia ...
Rezultate palpabile sunt de asteptat in 2-3 luni ... pana atunci va vom
tine la curent cu desfasurarile , nu va fi simplu ! dar daca nu incepe nimic
sistematic ... lucrurile vor trena si in final vor fi date uitarii !

Va reamintesc ca fabricantul receptorului a implemetat deja un sistem dual-boot
care permite, la boot , testarea prezentei si lansarea unei imagini alternative,
aflata pe SD card , in conventia OpenElec.

_________________
Ex computer guru !


10 Feb 2019, 09:13
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 50500
Location: On the barrel ...
Post Re: Faceti cunostiinta cu ... Mecool KIII Pro
Mda ! zis ... si facut !
omul nostru a primit acum o ora un K3Pro !!!

_________________
Ex computer guru !


13 Feb 2019, 16:43
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 50500
Location: On the barrel ...
Post Re: Faceti cunostiinta cu ... Mecool KIII Pro
Iata si ultima imagine Android publica pentru KIIIPRO : Aici

Revin dupa ce testez ce si cum ...

Este pentru un model mai nou : KIIIPRO VSDVB !!!
model care are un tuner diferit ...

_________________
Ex computer guru !


22 Feb 2019, 08:08
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 50500
Location: On the barrel ...
Post Re: Faceti cunostiinta cu ... Mecool KIII Pro
Si pentru ca pe site-uri rusesti si chiar la OpenVision, pe noul lor site, sunt
unii care scriu ca au reusit , cu vraji !!! sa faca boot pe K3Pro a imaginii
OpenVision 7.0
... am incercat si eu !!! fara mare succes ... am primit
chiar si o mana de ajutor ( thanks @sauna ) si tot degeaba .. dar in cele
din urma ... mi s-a aratat !!!

- atat la mine cat si la @zildan secventa de boot se oprea undeva in Kernel
- am tras concluzia ca aparatele difera ... al meu si al lui fata de cele care au
bootat ! explicatia este data de momentul achizitiei !!!
- unele imagini , Corelec ... de exemplu , au prostul obicei de a modifica dupa
bunul plac environmentul de boot ! asta ar putea aduce receptorul in situatia
in care nu va mai face boot pe o imagine enigma2 !!! chiar si atunci exista
solutii ! pe care le vom discuta !!!
- pentru ca am avut o mica experienta de instalare a unui sistem dual boot
stiam deja principial cum ar trebui sa fie instalat ... asa ca dupa instalarea
unei interfete seriale ... am facut aceste modificari !
- surpriza ! pentru prima data procesul de boot , cu butonul de POWER apasat ,
circa 7-8 secunde si apoi eliberat ! a trecut de Kernel ... a initializat interfetele ...
inclusiv cea de retea ... Telnet si FTP
- din acest moment mai erau de facut niste modificari de principiu pe care
baietii din Rusia le-au gasit ca necesare ! definirea telecomenzii si o setare
video pentru OSD
- am testat TelNet si l-am gasit functional iar pentru FTP , WinScp m-a
anuntat ca fisierul lui de configurare nu are ownerul corect ... ca la Alien 5 !!!
- m-am conectat TelNet ... am navigat in /etc unde cu aceeasi comnada am
declarat "root" ca owner

cd /
chown root /etc/vsftpd.conf

- dupa reboot m-a lasat sa ma conectez FTP (root/root)
- am transferat cele doua scripturi din anexa la /etc/init.d
Attachment:
magic scripts.zip [1.39 KiB]
Downloaded 48 times

- din WinSCP le-am schimbat atributele in "755"
- si am dat reboot !!!

Image

Image

Image

Image

- la primul boot reusit am schimbat skinul implict cu cel OpenPLi FullHD
- tunerul satelit se initializeaza corect dar inca nu stie sa mute antena
- daca antena este deja poztionata gasiti ca este semnal ... Sat Finder
- puteti scana canale dar nu se pot vedea ... asta este marele necaz !!!
- tunerele dvb-c si dvb-t2 inca nu au suport soft
- pe siteuri rusesti se spune ca din Media Player se poate face play pentru
cateva secunde pe anumite fisiere film !!! eu n-am reusit ...
- serverul de pluginuri este partial functional

Concluzia ca este un pas mare inainte ! dar care nu rezolva problema critica
a driverului intefetei video ! stare existenta inca de acum 6 luni ... asa ca
asteptam pe unii mai cu experienta sa ne scoata din blocaj !
Daca voi mai gasi cate ceva ... o sa revin !

Wow ! ce zi de joaca reusita !!!

_________________
Ex computer guru !


01 Mar 2019, 17:18
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 50500
Location: On the barrel ...
Post Re: Faceti cunostiinta cu ... Mecool KIII Pro
Si pentru ca lucrurile sa nu fie spuse doar pe jumatate ... voi incerca sa
explic in ce a constat dificultatea ! voi incerca s-o fac un pic ... didactic
dar asta va ajuta la intelegerea fenomenului ! mie mi-a fost destul de greu ...

- sistemele de tip Linux au la baza un bootloader universal ... U-Boot ,
instalat intr-o memorie nevolatila in afara flash sau emmc !
- U-Boot este lansat la punerea sub tensiune si citeste un script , "evironment"
aflat in aceasi zona de memorie prin care se seteaza parametrii de boot ai
sistemului concret care urmeaza sa fie lansat : se incarca baza de date a
Kernelului , se initializeaza unele periferice si se dau adrease specifice de
lansare in executie a Kernelului Linux
- scriptul environment este creat de catre fabricantul placii de baza si este
specific arhitecturii acesteia
- unii parametri au caracter de simboluri globale a caror valoare poate fi
definita , redefinita si referita ... acestia sunt cei legati de serviciile de boot :
boot si recovery.
- simbolurile globale mai pot fi referite si redefinite si din interiorul unui
script extern , asociat imaginii specifice care urmeaza a fi incarcata si
lansata , scriptul ... aml_autoscript , fiind doar o metoda de adaptare finala
a acestora la Kernelul care urmeaza a fi lansat in excutie .

Din pacate o modificare din aml_autoscript a unor simboluri globale poate fi
si salvata devenind astfel permenenta chiar daca pe viitor sistemul incarcat
va necesita alti parametri !!! iata cum o banala incercare de a testa un
sistem cu cerinte radical diferite ... poate da peste cap un mecanism functional !!!

Asta s-a intamplat la mine ... environmetul a fost afectat de testarea unei
imagini de provenienta artizanala ! si din acel moment nu mai putea incarca
imagini Enigma2 !!!

Mai exista un factor defavorabil ... primele variante de environment nu luau
in considerare cerintele specifice de boot ale unei imagini de tip Enigma2 !
asa ca ele vor trebui sa fie adaptate ! Solutia nu este insa la indemana oricui
asa ca vom apela la prietenul nostru @Zildan sa faca un script ADB prin care
sa modificam environmentul KIII Pro atunci cand ruleaza o imagine Android !!!
acest script este unul banal care se lanseaza din ... Windows !!! In esenta
daca KIII Pro nu face boot pe o imagine Enigma2 OpenVision ... va trebui
rulat acel script si de acolo incolo ... va merge !!!

_________________
Ex computer guru !


02 Mar 2019, 08:25
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 50500
Location: On the barrel ...
Post Re: Faceti cunostiinta cu ... Mecool KIII Pro
In caz ca veti avea vreodata nevoie de USB WoldCup Driver :
Attachment:
amilogic_usb_drivers.zip [188.9 KiB]
Downloaded 60 times

Acesta este un driver care se instaleaza corect sub Windows
10 fiind semnat ! eu cred ca in general nu este nevoie ! doar
daca nu cumva SD cardreaderul de pe sistem nu a incasat-o !

Pe orice receptor cu chipset Amlgic este bine sa aveti la indemana
BurnCardMaker ... un utilitar care creaza SD carduri imagine de rescue !
Attachment:
Burn_Card_Maker.zip [1.23 MiB]
Downloaded 56 times

Si Rufus ... un utilitar care creaza imagini sistem Enigma2 pe SD card !
Attachment:
rufus-3.4.zip [976.24 KiB]
Downloaded 53 times

_________________
Ex computer guru !


02 Mar 2019, 15:49
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 50500
Location: On the barrel ...
Post Re: Faceti cunostiinta cu ... Mecool KIII Pro
Si ca sa pun punct acestui moment de testare Enigma2 k3pro trebuie sa
va spun ca eu nu-mi fac mari sperante ca aceasta imagine Enigma2
va functiona vreodata ! asta pentru ca OpenVision s-a construit copiind
"brute-force" toolkitul lui OpenATV Amiko A5 dar care contine o ...
cheie de protectie a fabricantului !!!

- nu va merge pe alt receptor
- si nici pe alta imagine decat una agreata

Dovada cea mai buna este ca nici macar imaginea pentru Amiko A5 ,
copiata cu totul , nu poate pune pe ecran o imagine live !!!
Evident ca mai sunt sperante ... dar nu din partea OpenVision !!!

_________________
Ex computer guru !


05 Mar 2019, 15:29
Profile Send private message

Joined: 28 Jan 2016, 14:37
Posts: 54
Post Re: Faceti cunostiinta cu ... Mecool KIII Pro
Ca o completare am incercat si eu pe K1 Plus, a mers din prima am scanat
cablu si gaseste posturile perfec are EPG dar nu se vede nimic cineva spunea
in forum ca sunt de vina doua procese: problem is e2procfs and gstreamer...


05 Mar 2019, 21:57
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 50500
Location: On the barrel ...
Post Re: Faceti cunostiinta cu ... Mecool KIII Pro
Aveam ieri o discutie cu un expert in Enigma2 AML , unul adevarat !
... el a incercat sa compileze o imagine OpenVision k3pro ... verdictul :

- compilare cu erori de checksum !!!
- compilare cu module lipsa
- constructia imaginii ignora erorile

Concluzia lui ... imaginea asta nu va functiona !!!

_________________
Ex computer guru !


08 Mar 2019, 08:18
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 50500
Location: On the barrel ...
Post Re: Faceti cunostiinta cu ... Mecool KIII Pro
Iata si o imagine OpenPLi+Neutrino
construita de Vitali_S :
Aici

Imaginea este construita pentru K1Pro dar daca inlocuiti dtb.img
cu cel pentru k3pro ea se poate folosi cu succes !!!

Attachment:
dtb.zip [12.28 KiB]
Downloaded 44 times


Inca nu am apucat sa fac un test ! dar vine si asta ...

_________________
Ex computer guru !


18 Mar 2019, 07:53
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 50500
Location: On the barrel ...
Post Re: Faceti cunostiinta cu ... Mecool KIII Pro
Image

Imaginea Vitali_S Neutrino/OpenPli se instaleaza si porneste fara
prea multe "vraji" !!!

- instalati imaginea pe mSDcard cu Win32Imager
- inlocuiti in imaginea de pe mSDcard dtb.img cu cel pentru k3pro
- introduceti cardul
- apasati POWER , tinetil asa si alimentati ... 5-6 secunde
- primul boot este in Neutrino ... cu care recunosc ca nu m-am mai
descurcat , mi-am prins urechile in introducerea coordonatelor USALS !!!
- am facut reboot in Enigma2 ... operatie lipsita in general de surprize dar
... interfata de retea (LAN3 ) se detecteza doar manual si nu se memoreaza
setarile !
- am reusit sa scanez un TP de pe Astra si ... surpriza ! avem imagine !
- imaginea parca pierde ici si colo frame-uri iar sunetul nu este curat
- navigarea prin meniuri este cu surprize ! se mai agatza ici si colo !
- am reusit sa scanez dvb-c dupa ce am ales dvb-c ca tuner ... si merge
mult mai bine decat pe dvb-s2 ... chiar si sincronizarea sunetului
- pe dvb-c am testat si subtitrari ... merg !
- canalul de sunet MPEG merge bine ! AC3 parca are volum prea mic
si se agatza ca pe dvb-s2 ...
- o sa ma ocup de EMU ... wicard-ul propus de Vitaly nu ma atrage !
cred ca va fi greu daca nu cumva imposibil !
- o sa revin cu concluzii ...

Am revenit !

- se vede ca in spatele acestei imagini se afla cineva (Vitaly_S) care
are o gramada de experienta practica si nu doar idei si bunavointa !
- deocamdata sunetul este distorsionat si total nesincronizat pe dvb-s2
dar merge destul de bine pe dvb-c !!!
- imaginea este acceptabila dar doar cu rezolutia 1080 ... deocamdata !
- imaginea nu-si memoreaza setarile de retea asa ca nici FTP nici TelNet
vor porni ! deasemenea nu monteaza un periferic extern ! dar la o prima
vizionare , daca vor mai urma si altele , este un pas mare inainte !

_________________
Ex computer guru !


18 Mar 2019, 08:58
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 50500
Location: On the barrel ...
Post Re: Faceti cunostiinta cu ... Mecool KIII Pro
Evident ca ieri m-am jucat in fel si chip cu aceasta versiune de Enigma2
pentru k3pro , as spune singura ... deocamdata ! este functionala cam la
nivelul Enigma2 Amiko A5 de acum 6-8 luni ! adica merge ... dar mai este
mult de lucru ! asta daca Vitaly , care s-a "ascuns" vreo doi ani , va vrea
sa se implice ! necazul este ca el este un lup singuratic ... foarte bun ca
meserias dar nu toate deciziile sale mi-au placut ! cea cu dvb-api chiar
deloc ...
M-am "uitat" ore in sir pe canale dvb-s2 sau dvb-c ... merge ! schimba
parca un pic mai greu canale , nu poti folosi decat sunet MPEG , nu merge
reteaua , nu poti folosi emulatoare , dar ... merge ! inclusiv subtitrari ...
Vitaly are un mare avantaj ... el stie bine cum arata o imagine Enigma2 !
s-ar putea insa sa nu prea stie drivere ... vom vedea ! Pe site-ul sau si-a
facut aparitia si ... @PersianPrince , sufletul lui OpenVision , cu o invitatie
de participare a lui Vitaly la urnirea imaginilor AML din punctul mort in care
se afla ... deocamdata Vitaly n-a raspuns invitatiei dar asta ar putea fi o
discutie de subsol ... intre ei !
Eu cred ca partea complicata a acestei discutii este interfata de tip Enigma2 ,
nucleul conceput de Vitaly ... vitaly-dvb , care nu prea cred ca ajuta OpenVision !
acest model a fost folosit la prima implementare TitanNit ! omorai Enigma2 ,
lansai TitanNit si imaginea mergea mai departe bine merci ! Eu cred ca
imaginea lui Vitaly ruleaza deasupra unui Kernel OpenElec si nu a unuia de
tip Enigma2 !!! de aici si limitarile relative la dvb-api !

Image

Mai este ceva ... Kernelul folosit este unul de tip "universal" generic AML ...
adica unul derivat din cel Demo pe care i-l distribuie AML gratuit tuturor
dezvoltatorilor de soft institutionali afiliati ... unul care nu face diferenta
intre un quadcore si un octacore cu doua clustere ! si nu foloseste functiile
de procesare paralela a procesoarelor grafice (GPU ) Mali M-450 diferentiat
de Mali T-830 ! poate ca nici nu era nevoie in acest caz ... se vede asta din
faptul ca este suficient sa schimbi dtb.img si imaginea de KI merge pe KIII !
Foarte posibil, cele scrise mai sus, sa fie doar o simpla ... fabulatie ! vom
vedea mai bine dupa ce vom putea sa analizam executia macar din TelNet ...

_________________
Ex computer guru !


19 Mar 2019, 08:10
Profile Send private message

Joined: 05 Oct 2009, 01:01
Posts: 103
Post Re: Faceti cunostiinta cu ... Mecool KIII Pro
Cu un nou aml_autoscript am reusit sa pornesc reteaua.

Image


NU UITATI: Rezolutia in Android trebuie sa fie 1080i sau P , altfel aveti balarii pe ecran in E2.
Am invatat asta de le A5 :)

[/COLOR]Pe scurt in Neutrino se poate porni OSEmu local astfel:

1. Copiati http://www.costan.org/K1Plus/OSEmu in /storage/vitmod/wicard/ apoi setati 755 la proprietati

2. Editati /storage/vitmod/wicard/start_wicard.sh (de preferat cu https://winscp.net/eng/download.php ) sa arate astfel:

Code:

#!/bin/sh
#
# Starts Wicardd emu
#

cd /usr/vitmod/wicard
./OSEmu -b  -c /usr/vitmod/wicard/ -a emu:emu -p 2222
./wicardd -c /usr/vitmod/wicard/wicardd.conf




3. Adaugati in /storage/vitmod/wicard/wicardd.conf

Code:
[[COLOR=#FF0000]reader]
active = 1
name = osemu
type = cs357x
account = emu:emu@127.0.0.1:2222
provider = 1801:002011,002111,000000
[/COLOR]



4. Adaugati 1801 la prio in acelasi fisier:

Code:
[filter]
name = dvb
rule = caid=2600;accept
rule = caid=0100,1801,1803,0B02,0B0F,0B01,0BAA,090D,090F,09CD;accept
rule = caid=0500;ident=040600,060A00,060C00,040620,032500,040810,041700,042300,042800,043800,050C00,041200;accept
rule = caid=098C;ident=000000;accept
rule = caid=0652;chid=15,FFFF;accept
rule = caid=1880;ident=002011,002111,000000;accept
rule = caid=1843;ident=003411,008011,000000;accept
rule = caid=1803;ident=007001,007101,000000;accept
rule = caid=4ae1;ident=11,14;accept
rule = reject


5. Copiati in /storage/vitmod/wicard/ fisierul SoftCam.Key.


19 Mar 2019, 14:16
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 50500
Location: On the barrel ...
Post Re: Faceti cunostiinta cu ... Mecool KIII Pro
Intre timp lucrurile s-au rostogolit cu mare viteza !!! maestrul @Zildan
a pachuit imaginea Enigma2 Vitmod asa ca nimeni nu mai trebuie sa
faca operatii "artistice" !!!

1. descarcati imaginea Vitmod_K3_RSPmod de : Aici
2. scrieti imaginea pe un card cu Win32Imager sau Rufus
3. bootati imaginea pe K3Pro
4. imaginea Vitmod pleaca in Neutrino unde salvati setarile
de retea si in rest ... next next ... pana la ecranul live !
5. din MENU ... Reboot in Enigma2
6. Enigma2 va avea un Oscam pornit si liste de canale
ENF cu satelitii 23.6e, 19.2e si 13e

Parole FTP si Telnet : root/vitmod
Oscam cu portul 8888 fara parola
si merge perfect !

Imaginea merge chiar bine ! cu niste mici exceptii ...

- nu stie sa faca detectia initiala de retea asa ca o va mosteni
pe cea facuta in Neutrino
- sunetul MPEG este perfect , sunetul AC3 are volum prea mic ,
sunetul DD 2.0 are volum prea mare si este distorsionat
- scanati dvb-c si ... vizionare placuta ! :roll:

_________________
Ex computer guru !


19 Mar 2019, 19:54
Profile Send private message
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 96 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.