HOME DOWNLOADS TOOLS HOW TO'S SOFTCAM.KEY FORUM LINKS
It is currently 15 Jan 2021, 20:41




Post new topic Reply to topic  [ 1718 posts ]  Go to page Previous  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 86  Next
 Exploatare - Amiko A4 Combo - topic deschis !!! 
Author Message

Joined: 12 Feb 2017, 01:52
Posts: 108
Post Re: Exploatare - Amiko A4 Combo - topic deschis !!!
La mine oscam porneste automat si dupa un restart,mai apare si pe ecran Start oscam.


05 Apr 2017, 21:31
Profile Send private message

Joined: 30 Jul 2015, 17:19
Posts: 91
Location: Romania
Post Re: Exploatare - Amiko A4 Combo - topic deschis !!!
Si la mine porneste automat si imi afiseaza pe ecran start oscam.
Posibil sa fie di oscam descarca de aici ultima versiune pusa de @mihaip.
La mine a mers din prima...


05 Apr 2017, 23:16
Profile Send private message WWW
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 73344
Location: On the barrel ...
Post Re: Exploatare - Amiko A4 Combo - topic deschis !!!
@cybermix

1) picoane pentru cablu ... nu sunt ! si nici nu cred ca vor fi ...
2) nu prea cred ...daca vezi la boot mesajul ... mai dureaza 8-10 secunde pana
deschide primul canal !
3) cu PopCorn Player este o alta poveste ! el incearca sa faca un download
intern de tip torrent si are nevoie de 1/2 din lungimea filmului ca spatiu intern
si continuu ... asa ceva nu prea se poate ... mai toate filmele sunt peste 2.3-2.5
Gb ... asa ca nu merge pe A4 ... dar cautam o solutie pentru utilizarea unui
suport extern ca extensie ... asta ca o "smecherie" Android ...

_________________
Ex computer guru !


06 Apr 2017, 06:02
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 73344
Location: On the barrel ...
Post Re: Exploatare - Amiko A4 Combo - topic deschis !!!
Prietenul nostru @Zildan a facut cateva teste mai aparte legate de convietuirea
listelor de canale de provenienta Engma2 si picoanelor .... concluziile sale sunt
interesante si le voi comenta ...

1) listele de canale de tip Enigma2 cu numar mare de canale ( pste 7000-8000 )
si numar mare de grupuri favorite ( peste 100 ) si numarmare de sateliti
( peste 10 ) sunt importate corect dar pe A4 o astfel de logica nu a fost
luata in considerare la proiectare si deci cautarea in liste este ingreunata ...

2) daca la o astfel de structura de lista se adauga si picoanele , care se importa
pe satelit intreg , vom ocupa un spatiu flash foarte mare si cel mai grav RAM si
timp CPU la fiecare manevra de navigare prin lista de canale ...

Deci ... daca vreti o navigare fluenta prin listele de canale ... pastrati o linie
de echilibru :

- liste Enigma2 cu multi sateliti si favorite ... fara picoane !!!
- liste construite pe A4 prin scanare selectiva ... fara restrictii !


Miile de picoane care se importa genereaza probleme de cautare si includere
in meniu care afecteaza performanta globala daca se abuzeaza de acest aspect !
Eu sunt adversar declarat al scanarilor "blind" sau "satelit" ... ocupa resurse
pretioase ... si le blocheaza desi din puzderia de canale scanate auirea nimeni
nu se uita in realitate la mai mult de ... 100 pe satelit !!! pierdeti un pic de
timp si scanati pe alese ... si ve-ti castiga viteza de reactie ! merita !!!

Image

Daca totusi ati importat o lista "mamut" si ati importat si picoanele aferente
... zeci de mii de canale , zeci de mii de picoane ... si se agatza ... nu disperati !!!
Home-Settings-System-Reset !!! aici este salvarea ... stergeti canalele !
stergeti picoanele ... si o luati de la capat cu atentie !!!

_________________
Ex computer guru !


06 Apr 2017, 10:33
Profile Send private message

Joined: 12 Feb 2017, 01:52
Posts: 108
Post Re: Exploatare - Amiko A4 Combo - topic deschis !!!
mihaip wrote:
2) nu prea cred ...daca vezi la boot mesajul ... mai dureaza 8-10 secunde pana
deschide primul canal !

Dupa bootare apare mesajul Start oscam,cam o secunda.


06 Apr 2017, 16:38
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 73344
Location: On the barrel ...
Post Re: Exploatare - Amiko A4 Combo - topic deschis !!!
Daca vezi acel mesaj ... insemna ca Oscamul a pornit ! si in 2-3 secunde este
apt sa decodeze ... se intampla asta instant pe satelit ... si cu un decalaj de vreo
5-6 secunde pe cablu ! Daca nu este oprit explicit ... Oscam porneste dupa ce a
oprit Conaxul nativ si eventual MCAS daca este instalat si lasat activ ! daca
ati testat MCAS si nu v-ati oprit la el ... ar fi bine sa-l dezinstalati ! pentru ca
daca el porneste incearca sa-si aloce cardreaderul si asta ar putea incurca Oscamul !

_________________
Ex computer guru !


06 Apr 2017, 16:48
Profile Send private message

Joined: 29 Jan 2010, 19:54
Posts: 23
Post Re: Exploatare - Amiko A4 Combo - topic deschis !!!
Din cauza picoanelor, m-am enervat si am spart telecomanda. Ar trebui sa-mi dati o telecomanda noua.
Si prietenului nostru o recunoastere aparte ca uite asa se mai vand niste aparate ca fiind stabile.


06 Apr 2017, 19:44
Profile Send private message

Joined: 04 May 2014, 16:58
Posts: 32
Post Re: Exploatare - Amiko A4 Combo - topic deschis !!!
@mihaip:
1) In ultima versiune beta fw primita de la Zildan pot sa confirm ca s-a rezolvat problema timerelor prin EPG.
2) Te rog insa sa dai pe canale precum Etno TV sau Agro TV sa imi spui daca si la tine pierde frame-uri (agata imaginea). Am facut comparatie intre Alien 2 si pe Alien 4 si la Alien 2 nu sacadeaza pe posturile SD. Se poate observa foarte usor urmarind crawl-ul (textul care curge de la dreapta la stanga). Nu se pune problema de semnal la receivere, la ambele este aproape de maxim si la ambele am cablu RG6 foarte bine ecranat. Si o concluzie personala, se pare ca imaginea pe posturile mai sus amintite este mai buna pe A2 decat pe A4 (pe A4 apar niste artefacte de compresie - FYI a se citi link-ul https://en.wikipedia.org/wiki/Compression_artifact).


06 Apr 2017, 20:31
Profile Send private message

Joined: 05 Oct 2009, 01:01
Posts: 106
Post Re: Exploatare - Amiko A4 Combo - topic deschis !!!
Ai uitat sa specifici ca receptionezi canalele respective pe cablu RDS.


07 Apr 2017, 01:59
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 73344
Location: On the barrel ...
Post Re: Exploatare - Amiko A4 Combo - topic deschis !!!
@Jim

MDA ! am vazut si eu ... cam odata la 5-10 secunde ... o sa cer un receptor cu
care sa pot inregistra un transponder intreg ca TS ... si o vom rezolva ... in timp ...
Interesant este ca se intampla doar la canale transmise substandard ... cu SR-uri
foarte mici ...un defect de transmisie necorectat aici ... noo .. vom vedea ce si
cum !

@Marsel

In realitate picoanele sunt doar picatura care umple paharul !!! lista ta cu cele
15.000 de canale , 40 de sateliti si 200 de favorite , exagerez evident ! :lol:
este cauza principala ! O astfel de lista incarca 30-50 Mb de picoane , circa
10.000 de fisiere de cate 4-5 kb ... A4 nu este un receptor Enigma2 ... n-a
fost proiectat ca atare ... si prin consecinta se poarta rau in astfel de conditii !
Modelul de import/export liste de tip Enigma2 a fost oferit pentru compatibilitate
si mai ales pentru ca exista editoare de settings , cu care publicul larg este
familiar , si care-i permit sa filtreze o lista bruta ... inainte de import.

_________________
Ex computer guru !


07 Apr 2017, 06:10
Profile Send private message

Joined: 23 Feb 2017, 12:46
Posts: 38
Post Re: Exploatare - Amiko A4 Combo - topic deschis !!!
uscita av non funziona, si sente solo audio


07 Apr 2017, 09:06
Profile Send private message

Joined: 07 Mar 2017, 09:53
Posts: 6
Post Re: Exploatare - Amiko A4 Combo - topic deschis !!!
Pe kodi mi-a "picat" sonorul.in dreapta sus a ecranului imi apare un difuzor rosu barat co o linie diagonala tot de culoare rosie.pe satelit si cablu este sonor.nu stiu ce sa mai fac,in rest pe kodi totul e ok.


07 Apr 2017, 10:54
Profile Send private message

Joined: 30 Jul 2015, 17:19
Posts: 91
Location: Romania
Post Re: Exploatare - Amiko A4 Combo - topic deschis !!!
Si eu am avut aceeasi problema cu sonorul si nu am gasit solutia simpla asa ca am resetat receptorul din meniu...


07 Apr 2017, 10:56
Profile Send private message WWW

Joined: 29 Jan 2010, 19:54
Posts: 23
Post Re: Exploatare - Amiko A4 Combo - topic deschis !!!
Nu folosesc liste de enigma2. Am scanat cu A4 cablul si 3 sateliti. Problema este ca dupa ce scanezi satelitul la final te intreaba daca vrei sa descarci picoanele.


07 Apr 2017, 11:48
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 73344
Location: On the barrel ...
Post Re: Exploatare - Amiko A4 Combo - topic deschis !!!
asa este ! si o face ori de cate ori mai scanezi un satelit nou ! la mine cu 4
sateliti si 3 favorite ... n-am simtit in nici un fel influenta picoanelor ... a mers
bine chiar si cu o lista cu 7500 de canale , pe 4 sateliti si cam 20 de favorite ...
de acolo in colo insa ...

_________________
Ex computer guru !


07 Apr 2017, 12:35
Profile Send private message

Joined: 08 Aug 2012, 08:36
Posts: 137
Post Re: Exploatare - Amiko A4 Combo - topic deschis !!!
Daca doriti ca dupa scanare sa nu mai descarce automat picoanele, exista in meniu, la setari diverse, optiunea de a opri acest lucru
Avem disponibila noua versiune pe server!


07 Apr 2017, 14:21
Profile Send private message

Joined: 02 Jun 2009, 21:45
Posts: 116
Post Re: Exploatare - Amiko A4 Combo - topic deschis !!!
salut.se pot gasi subtitrari pentru canalele tv ca in enigma 2(mediaplayer2)


07 Apr 2017, 14:49
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 73344
Location: On the barrel ...
Post Re: Exploatare - Amiko A4 Combo - topic deschis !!!
Nu ! dar din Kodi se pot aduce automat la filmele vizionate ...

_________________
Ex computer guru !


07 Apr 2017, 15:02
Profile Send private message

Joined: 08 Aug 2012, 08:36
Posts: 137
Post Re: Exploatare - Amiko A4 Combo - topic deschis !!!
Am incercat sa fac o inregistrare de pe un tuner si sa vizionez, in acelasi timp, o emisiune de pe celalat tuner, operatiune posibila parca pe Alien 2. La A4K nu merge. S-ar putea rezolva si asta sau configuratia hardware nu permite?


07 Apr 2017, 15:58
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 73344
Location: On the barrel ...
Post Re: Exploatare - Amiko A4 Combo - topic deschis !!!
Nu a facut obiectul acestui proiect ! asa ca n-o sa se rezolve ...
dar ... o sa intreb !

P.S. zis si facut :

hi ! can not !
because only 1 tuner work at the same time


Aceasta functie este dependenta de arhitectura chipsetului ... daca permite
demodulare simultana a doua streamuri ... merge daca nu ! ... nu ! La Alien2
chipsetul STi 7162 avea doua demodulatoare ... era special facut pentru asa
ceva ...

_________________
Ex computer guru !


07 Apr 2017, 16:16
Profile Send private message
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1718 posts ]  Go to page Previous  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 86  Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.