HOME DOWNLOADS TOOLS HOW TO'S SOFTCAM.KEY FORUM LINKS
It is currently 18 Apr 2021, 15:10




Post new topic Reply to topic  [ 1772 posts ]  Go to page Previous  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 89  Next
 Exploatare - Amiko A4 Combo - topic deschis !!! 
Author Message

Joined: 30 Jul 2015, 17:19
Posts: 111
Location: Romania
Post Re: Exploatare - Amiko A4 Combo - topic deschis !!!
Le-am incercat pe ambele intaj pe manual si acum este pe auto.....


07 May 2017, 10:49
Profile Send private message WWW
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 80089
Location: On the barrel ...
Post Re: Exploatare - Amiko A4 Combo - topic deschis !!!
Ce canal ? pe ce satelit ?

_________________
Ex computer guru !


07 May 2017, 13:08
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 80089
Location: On the barrel ...
Post Re: Exploatare - Amiko A4 Combo - topic deschis !!!
La HDMI CEC mai este de lucru ... nu mult ... dar mai este !
Merge corect doar daca Autostandby=ON !!! altfel face doar
Power OFF ! se va rezolva pana sa apara la Beta !

_________________
Ex computer guru !


07 May 2017, 16:02
Profile Send private message

Joined: 12 Feb 2017, 01:52
Posts: 117
Post Re: Exploatare - Amiko A4 Combo - topic deschis !!!
Am sunet in limba maghiara pe bbc earth pe thor,sunt 2 bbc earth,una numai in limba engleza,si celalalt cu mai multe limbi.Inainte pun pe postul cu numai in limba engleza,si dupa aceea pun pe care sunt cu mai multe limbi,care inainte a fost setat pe limba maghiara.si am sunet.Multumiri unui coleg din ungaria,el a avut sunet,impreuna am reusit si eu sa am.Ce legatura este una cu celalt nu stiu,important ca merge bine.


07 May 2017, 22:12
Profile Send private message

Joined: 30 Jul 2015, 17:19
Posts: 111
Location: Romania
Post Re: Exploatare - Amiko A4 Combo - topic deschis !!!
Thor si chiar si digi film nu ia sub..


07 May 2017, 22:37
Profile Send private message WWW
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 80089
Location: On the barrel ...
Post Re: Exploatare - Amiko A4 Combo - topic deschis !!!
@laci --- spune-ne si noua cum s-a rezolvat ! si vom cere sa se depaneze situatia
@arhangel --- ai fi singurul caruia nu-i merg subtitrarile ! crede-ma ! fa un FW
Reset ... fa setarile de Limba/Subtitrare si va merge !

P.S. @laci am citit mai atent si am inteles !!! ciudat de-a binelea ... este
o eroare de program si va fi corectata ! situatia este generata de prezenta pe
acelasi transponder a aceluiasi canal , cu acelasi nume dar cu doua SID ( Service
ID ) diferite ... dar se rezolva !

_________________
Ex computer guru !


08 May 2017, 06:04
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 80089
Location: On the barrel ...
Post Re: Exploatare - Amiko A4 Combo - topic deschis !!!
Pentru ca relatarile asupra modului de functionare HDMI CEC sunt contradictorii
... la unii merge ( Samsung ) la altii nu ( LG, Vestel ) ... va rog sa ma sprijiniti
facand un test si comunicandu-mi rezultatul si modelul de televizor !!!

- faceti din meniul televizorului HDMI CEC ( SymLink ) ... ON !!!
- faceti din meniul A4 HDMI CEC = ON , AutoStandby=OFF
- dati restart pe ambele ... A4 si TV
- verificati daca folosind telecomanda de A4 ... televizorul trece in Standby si
porneste doar apasand Power OFF si apoi ON pe telecomada A4 !!!


Relatariile sunt contradictorii si pentru ca pe unele modele de Samsung ... merge
iar pe altele , din cele mai noi , nu merge !!!

_________________
Ex computer guru !


08 May 2017, 07:02
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 80089
Location: On the barrel ...
Post Re: Exploatare - Amiko A4 Combo - topic deschis !!!
FW 1.0.23 este pe server la Beta !!!

Image

_________________
Ex computer guru !


08 May 2017, 08:39
Profile Send private message

Joined: 08 May 2017, 13:07
Posts: 8
Post Re: Exploatare - Amiko A4 Combo - topic deschis !!!
Hey, I'm new to the forum and got my A4 Combo on Friday and I love it. Got UK Freeview and my official Italian Tivusat subscription working really well via Oscam.

My only problem is that the HD channels on Freeview are very jerky and they stutter every 20 seconds or so. It mainly happens on the BBC HD channels. SD channels are fine. Does anyone have the same/similar problem?

This doesn't happen with the satellite channels, RAI HD is perfect.

Also if anyone has problems getting their Official Tivusat card working then I can help.


08 May 2017, 14:48
Profile Send private message

Joined: 02 Dec 2014, 16:14
Posts: 36
Post Re: Exploatare - Amiko A4 Combo - topic deschis !!!
mihaip wrote:
Pentru ca relatarile asupra modului de functionare HDMI CEC sunt contradictorii
... la unii merge ( Samsung ) la altii nu ( LG, Vestel ) ... va rog sa ma sprijiniti
facand un test si comunicandu-mi rezultatul si modelul de televizor !!!

- faceti din meniul televizorului HDMI CEC ( SymLink ) ... ON !!!
- faceti din meniul A4 HDMI CEC = ON , AutoStandby=OFF
- dati restart pe ambele ... A4 si TV
- verificati daca folosind telecomanda de A4 ... televizorul trece in Standby si
porneste doar apasand Power OFF si apoi ON pe telecomada A4 !!!


Relatariile sunt contradictorii si pentru ca pe unele modele de Samsung ... merge
iar pe altele , din cele mai noi , nu merge !!!


Salut.
Am incercat pe LG 49UH603V.
Merge doar Power off. Pe On, din pacate, nu merge.


08 May 2017, 16:48
Profile Send private message

Joined: 30 Jul 2015, 17:19
Posts: 111
Location: Romania
Post Re: Exploatare - Amiko A4 Combo - topic deschis !!!
Da MihaiP dupa un reseet merge acum....
Ca de obicei Merci...


08 May 2017, 17:21
Profile Send private message WWW
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 80089
Location: On the barrel ...
Post Re: Exploatare - Amiko A4 Combo - topic deschis !!!
@ronaldo --- your C line is the cause !!! probably too crowdy ...
@rinflo --- multumesc ! avem deja o solutie !!!

_________________
Ex computer guru !


08 May 2017, 18:41
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 80089
Location: On the barrel ...
Post Re: Exploatare - Amiko A4 Combo - topic deschis !!!
O veste buna !!! datorita maestrului @Zildan ... HDMI CEC are solutie ! si inca
una foarte eleganta !!! in loc sa apelam la functiile incomplete ale CEC de la A4
spre TV ... folosim functiile complete ale telecomenzii TV catre A4 !!! deci puteti
controla complet A4 din telecomanda televizorului !

- Power ON/OFF face acesta functie pe TV si pe A4
- OK deschide lista de canale
- sagetile sus/jos va permit navigarea pe lista de canale
- OK pe lista de canale activeaza canalul selectat
- sagetile left/right functii identice EPG ( now, cross )
- butoanele FF si FB sunt mapate ca >> si <<


... o excelenta solutie !!! maestre ... jos palaria !

_________________
Ex computer guru !


08 May 2017, 18:47
Profile Send private message

Joined: 02 Dec 2014, 16:14
Posts: 36
Post Re: Exploatare - Amiko A4 Combo - topic deschis !!!
Faina idee. Dar ptr. mine ar fi fost mai practica prima varianta in conditiile in care folosesc telecomanda de tv doar ptr. on/off. Poate se va rezolva cu timpul.


08 May 2017, 21:55
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 80089
Location: On the barrel ...
Post Re: Exploatare - Amiko A4 Combo - topic deschis !!!
Nu stiu zau ! necazul cel mare este ca exact cu aceleasi setari pe trei televizoare
diferite ( Sony , LG , Samsung ) nu se poarta la fel ! cu Samsung ( model mai
vechi ) merge ! iar cu LG si Sony nu vrea si pace ... le stinge dar nu le readuce
la viata ! Fiecare fabricant implementeaza propriul sau dialect HDMI CEC derivat
din standard ... pentru ca nu exista obigatia rigida de a-l respecta ! asa ca-l modifica
dupa propriile interese ! iata originea situatiei ...
Este exact aceeasi situatie ca la modemurile USB 3G sau 4G ... nici o regula de
implementare comuna a driverelor de interfata ... nu functioneaza !!! fiecare cu
... "aia" masii ! :oops:
HDMI CEC s-a nascut de la bun inceput ca un standard de control dinspre TV a
dispozitivelor conectate la el via HDMI ... asa ca este greu sa speri ca va functiona
altfel ... si mie , citind superficial , mi-a fost greu sa accept asta ... dar m-am
luminat ! in cele din urma ... :roll:

_________________
Ex computer guru !


09 May 2017, 05:32
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 80089
Location: On the barrel ...
Post Re: Exploatare - Amiko A4 Combo - topic deschis !!!
Image

Ca raspuns la acuzatiile de favorizare a pirateriei video ... Kodi s-a angajat sa
implementeze toate masurile tehnice raspunzand specificatiei DRM ( Digital
Right Management ) ... asa ca versiunile mai noi ... s-ar putea sa nu va mai
placa prea tare !!! pastrati-o pe cea instalata ... mai binele-i dusmanul binelui !

_________________
Ex computer guru !


09 May 2017, 07:23
Profile Send private message

Joined: 08 May 2017, 13:07
Posts: 8
Post Re: Exploatare - Amiko A4 Combo - topic deschis !!!
mihaip wrote:
@ronaldo --- your C line is the cause !!! probably too crowdy ...
@rinflo --- multumesc ! avem deja o solutie !!!


Hi Mihaip,

It's not a C line its Free UK Terrestrial tv - so not sure why it is so jerky/stuttery. Have you got any ideas?


09 May 2017, 10:50
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 80089
Location: On the barrel ...
Post Re: Exploatare - Amiko A4 Combo - topic deschis !!!
No ! dvb-t2 was tested in several countries ... Romania , Serbia , Bulgaria ,
Hungary , Italy and Holland ... and nobody made complaints ! so I cannot
suggest nothing ... maybe to use an external aerial .. e.g. Yagi of 10 elements ...

_________________
Ex computer guru !


09 May 2017, 12:26
Profile Send private message

Joined: 29 Jan 2010, 19:54
Posts: 23
Post Re: Exploatare - Amiko A4 Combo - topic deschis !!!
Dupa ultimul update, cel cu CEC activ, calitatea imaginii este modificata, are un contrast foarte mare si de aici impresia de negru mult. :shock:


09 May 2017, 20:08
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 80089
Location: On the barrel ...
Post Re: Exploatare - Amiko A4 Combo - topic deschis !!!
Am intrebat despre acest lucru ... nu s-au facut modificari pe video !!! daca ai
incercat cumva sa "reglezi" asta din controalele video ... s-ar putea ca de acolo
sa ti se traga ! Eu zic sa faci asa ... verifica daca toate sunt la valoarea 5 ! daca
da insemna ca s-a memorat o valoare eronata si trebuie readusa la initiala !
deci salveaza canalele ... FW Reset ... restaureaza canalele ... si apoi vorbim !

_________________
Ex computer guru !


09 May 2017, 20:44
Profile Send private message
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1772 posts ]  Go to page Previous  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 89  Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.