HOME DOWNLOADS TOOLS HOW TO'S SOFTCAM.KEY FORUM LINKS
It is currently 17 Oct 2019, 09:17




Post new topic Reply to topic  [ 1590 posts ]  Go to page Previous  1 ... 76, 77, 78, 79, 80  Next
 Exploatare - Amiko A4 Combo - topic deschis !!! 
Author Message

Joined: 12 Feb 2017, 01:52
Posts: 87
Post Re: Exploatare - Amiko A4 Combo - topic deschis !!!
Sal,de un timp mereu se opreste oscamul,stiu ca exista in enigma2 un script
autostart,in a4 cum se poate configura?


05 Jun 2019, 10:36
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 48283
Location: On the barrel ...
Post Re: Exploatare - Amiko A4 Combo - topic deschis !!!
Asta-i ceva nou ! n-am mai auzit asa ceva ! ai pus cumva un Oscam nou ?
Nu stiu sa existe un script de acest gen !

_________________
Ex computer guru !


05 Jun 2019, 11:09
Profile Send private message

Joined: 12 Feb 2017, 01:52
Posts: 87
Post Re: Exploatare - Amiko A4 Combo - topic deschis !!!
Am un oscam vechi, nu am modificat nimic, de vreo o săptămână oscam se opreste, dimineata deja nu mai merge. Am găsit pe net cum se face pentru enigma2 ca oscam să fie monitorizat ,dacă se opreşte atunci scriptul porneşte din nou. https://www.linuxsat-support.com/thread/123705-script-to-autostart-oscam-when-it-stops-and-how-to-run-cronjob-on-enigma-2/


05 Jun 2019, 14:41
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 48283
Location: On the barrel ...
Post Re: Exploatare - Amiko A4 Combo - topic deschis !!!
Nu prea are logica ! daca nu tie foarte greu ... nu incerci un
FW Reset si reinstalae ? cu scriptul este mai complicat ...
dedesubt ai un Linux de Android cu alte conventii !

_________________
Ex computer guru !


05 Jun 2019, 14:45
Profile Send private message

Joined: 12 Feb 2017, 01:52
Posts: 87
Post Re: Exploatare - Amiko A4 Combo - topic deschis !!!
Până acum am repornit boxul tot s-a oprit, o să reinstalez oscam si sper o să
meargă, la urmă dacã tot e așa, fw reset. Mulţumesc pentru idee.


05 Jun 2019, 15:00
Profile Send private message

Joined: 16 Oct 2017, 10:15
Posts: 10
Post dead A4 combo
Hi, is it possible to brick A4 combo via remote control? my girlfriend claims that our toddler son was playing with the remote and that the screen went blank and since then when I turn it on, plugging into the socket, there is nothing except blank screen. what tests I may do to see if the device is dead? I tried to push reset for a about 10 seconds which haven't changed anything.


23 Jun 2019, 11:07
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 48283
Location: On the barrel ...
Post Re: Exploatare - Amiko A4 Combo - topic deschis !!!
Hard to say ! never happen to me ! but you can try a recovery
procedure ... as described here : viewtopic.php?p=38319#p38319
You can use as recovery image this one : viewtopic.php?p=110417#p110417

_________________
Ex computer guru !


23 Jun 2019, 13:37
Profile Send private message
User avatar

Joined: 18 Jun 2019, 13:36
Posts: 15
Post Re: Exploatare - Amiko A4 Combo - topic deschis !!!
Astazi am dat pe un program 4k (Museum 4K) si receptorul s-a blocat si
nu e prima data. Mai exact apare mesajul urmator:Programul nu ruleaza.
Daca schimb pe alt satelit unde am card focus,acelasi mesaj.Daca dau pe
meniu,apare:Fara resurse.Si nici un program nu are semnal.De fiecare data
trebuie sa-l resuscitez din sursa de curent.
Intrebare:se poate transmite catre producator acest bug sau deja A4 e tras
pe dreapta ca si celelalte receptoare din gama Amiko pana la acest model?
La A5 deja se vad rezultatele negative in sensul ca lanseaza fara verificare
soft nou plin de buguri si asta recent.
Cu scuzele de rigoare,acest receptor 4K nu este 4k odata ce are probleme.
Si ne mai miram de ce Amiko Viper 4K Combo (Hi3798MV200) nu are
succesul scontat si abia am vazut un posesor ce a comentat despre el.
Mai pe romaneste,staful amiko nu rezolva vechile probleme si scot alte
modele care vor avea aceeasi soarta adica lipsa suport tehnic.
Voi atasa foto cu problema de la A4 dupa rularea unui program 4K impreuna
cu intrebarea daca se poate rezolva aceasta problema in alt mod decat scos
si repus in tensiune:

Image
Image
Image
Image


28 Jul 2019, 15:45
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 48283
Location: On the barrel ...
Post Re: Exploatare - Amiko A4 Combo - topic deschis !!!
Iata si situatia descrisa de @Sandu testata pe acelasi Amiko A4 Combo :

- versiunea soft instalata : 1.0.39
- "Clean memory" ca sa fiu sigur

Image

Image

Traducerea mesajului nu este cea mai fericita ! ne aflam pe un
canal codat si care nu are deocamdata sunet ! In acelasi transponder
(11219) se afla si Rai 4K ... fara alte manevre am trecut la urmatorul
canal si ...

Image

Un sfat amical ...

- asigura-te ca nu ai o problema locala ! daca ai o ciudatenie majora
un "reset" la valori de fabrica este o solutie posibila
- scrie doar despre receptoare pe care le cunosti personal !
- DA este adevarat ! Amiko A4 Combo nu mai are suport tehnic din
partea fabricantului ! ultima versiune soft este 1.0.39 din 31.03.2019 !!
la peste 2 ani dupa lansarea sa pe piata ...

_________________
Ex computer guru !


28 Jul 2019, 17:10
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 48283
Location: On the barrel ...
Post Re: Exploatare - Amiko A4 Combo - topic deschis !!!
Attachment:

_________________
Ex computer guru !


30 Jul 2019, 09:42
Profile Send private message

Joined: 12 Feb 2017, 01:52
Posts: 87
Post Re: Exploatare - Amiko A4 Combo - topic deschis !!!
Şi eu am avut aceeaşi problemă ca @Sandu, dar foarte rar, in jumătate
de an odată, un simplu restart și se rezolvă, dar parcă și atunci eu am fost
de vină, butonam în meniu haotic .


30 Jul 2019, 10:02
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 48283
Location: On the barrel ...
Post Re: Exploatare - Amiko A4 Combo - topic deschis !!!
Necazul este ca inafara manevrelor de "memory clean" care sunt de bun
simt si vizibile imediat ca rezultate ... din cand in cand mai trebuie facut
curat la baza ... din "update " facut un "boot to recovery" si sters tot ...
si lucrurile reintra sub control !

_________________
Ex computer guru !


30 Jul 2019, 10:18
Profile Send private message
User avatar

Joined: 18 Jun 2019, 13:36
Posts: 15
Post Re: Exploatare - Amiko A4 Combo - topic deschis !!!
Total de acord,cu o precizare,am mai facut boot to recovery" si sters tot si
memory clean e la ordinea zilei insa cum ramane cu lista de sateliti si lista
de cablu UPC memorate?
La UPC nu e bai rescanare insa am card focussat si am sortate programele pe
thor cat si pe alti sateliti. Iar o iau de la capat cu memorari de pozitii si sateliti
si ordine de programe?


30 Jul 2019, 12:18
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 48283
Location: On the barrel ...
Post Re: Exploatare - Amiko A4 Combo - topic deschis !!!
1) poti salva in format Enigma2 toate canalele precum si listele de favorite
(home-settings-system-msc.settings- save/restore )
2) daca ai facut "ordonarea" ca Favorite ... ea se va pastra ! daca nu
la restaurare se vor repune canalele in ordinea frecventelor
3) sper ca folosesti motorul H-H in mod USALS ! mod in care nu trebuie
sa memorezi nici o pozitie ! stie singur unde este satelitul din definitia sa ...
4) daca procedura Enigma2 de salvare nu-ti este folositoare ... mai poti
folosi procedura : (home-settings-system- reset-backup ) care are doua
functii una de salvare totala si alta de restaurare ... salvezi apoi reset la
valori de fabrica si restaurezi ! dar cred ca restaureaza si eroarea de care
vrem sa scapam !

_________________
Ex computer guru !


30 Jul 2019, 12:59
Profile Send private message
User avatar

Joined: 18 Jun 2019, 13:36
Posts: 15
Post Re: Exploatare - Amiko A4 Combo - topic deschis !!!
Mai pe romaneste,la Enigma2 type export in 2 sec. genereaza 2 fisiere
in 2 sec. terrestrial si satellites atat. E ok? Las si foto ce salveaza:
Image


30 Jul 2019, 16:32
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 48283
Location: On the barrel ...
Post Re: Exploatare - Amiko A4 Combo - topic deschis !!!
Image

... uite asa arata rezultatul operatiei facuta la mine !!!
de data asta vazut pe PC.

Image

... apoi am importat totul in DreamboxEdit !

- se vede ca am canale scanate pe Astra , Hotbird si respectiv pe Cablu
- nu am definite favorite ! asta se poate face aici si acum ... dupa care
rezultatul se salveaza
- si se poate muta stickul inapoi pe A4 si restaura acolo
- in imaginile tale nu vezi fisierele fara extensie !!! dar ele exista ...

_________________
Ex computer guru !


30 Jul 2019, 16:49
Profile Send private message
User avatar

Joined: 18 Jun 2019, 13:36
Posts: 15
Post Re: Exploatare - Amiko A4 Combo - topic deschis !!!
Atata poate receptorul,genereaza doar 2 fisiere si atat.Dupa un reset
total,acelasi lucru daca termin treaba cu sortarea satelitilor.
Daca las doar 3,4 sateliti e ok,salveaza ce trebuie la 100% insa total,
2% si acolo crapa.
Asa ceva nu intampin pe un amarat de dm500s si pe un dm800HD.
Mai pe romaneste,acest receptor nu poate si nu stie a salva satelitii de
la est la west cu programele aferente,respectiv 1720 kanale tv fara radio
si fara favorite.Sorry.
Problema e AMIKO si atat.


30 Jul 2019, 21:48
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 48283
Location: On the barrel ...
Post Re: Exploatare - Amiko A4 Combo - topic deschis !!!
Ai un incident de scriere in lista de canale ... din care cauza ea nu se
poate salva si nici nu poate fi gestionata corect ! Daca tu alegi sa-ti
versi necazul in loc sa accepti ajutorul ... este alegerea ta ! Daca aveai
precautia sa-ti faci salvari dupa pretioasele liste de canale ... tot era
ceva ! deci ramine sa gasesti singur solutia ...

_________________
Ex computer guru !


31 Jul 2019, 07:14
Profile Send private message

Joined: 14 Dec 2015, 21:51
Posts: 255
Post Re: Exploatare - Amiko A4 Combo - topic deschis !!!
Cate canale are lista pe care vrei sa o salvezi ?


31 Jul 2019, 08:07
Profile Send private message
User avatar

Joined: 18 Jun 2019, 13:36
Posts: 15
Post Re: Exploatare - Amiko A4 Combo - topic deschis !!!
1720 kanale tv si cablu UPC fara radio
si fara liste favorite.
E greu sa le ordonez din nou.Am testat inainte si salva dar nu mai retin pana la cati sateliti sau programe.Asa ca problema nu e actuala.
Nu salveaza 100% ci la 2% sare si termina treaba. Fisierele salvate nu le deschide dreambox-edit.La un amarat de dm500s nu intampin asa ceva.
Image


31 Jul 2019, 11:58
Profile Send private message
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1590 posts ]  Go to page Previous  1 ... 76, 77, 78, 79, 80  Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.