HOME DOWNLOADS TOOLS HOW TO'S SOFTCAM.KEY FORUM LINKS
It is currently 15 Oct 2019, 12:39




Post new topic Reply to topic  [ 160 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Next
 Exploatare - Amiko Viper 4K Combo (Hi3798MV200) 
Author Message
User avatar

Joined: 18 Jan 2013, 14:02
Posts: 448
Location: West
Post Re: Exploatare - Amiko Viper 4K Combo (Hi3798MV200)
vezi ca ai in Webif grab screenshot si bifezi rezolutie ,maxima si e cel mai perfect


08 Sep 2019, 15:47
Profile Send private message WWW
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 48183
Location: On the barrel ...
Post Re: Exploatare - Amiko Viper 4K Combo (Hi3798MV200)
Imagine noua PurE2 si OpenHDF ! de cele mai multe ori este suficient sa faceti
"software update" la cea existenta ...

_________________
Ex computer guru !


10 Sep 2019, 08:24
Profile Send private message

Joined: 20 Aug 2019, 17:00
Posts: 2
Post Re: Exploatare - Amiko Viper 4K Combo (Hi3798MV200)
Eu am o problema, orice imagine folosesc, daca dau pe un canal 4K, sa zicem pe Astra, apoi comut pe un canal care nu e 4K, receiverul nu mai are semnal. Abia la un restart GUI isi revine. Asa se manifesta si la voi? Am impresia ca OScam joaca un rol..


10 Sep 2019, 11:25
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 48183
Location: On the barrel ...
Post Re: Exploatare - Amiko Viper 4K Combo (Hi3798MV200)
Nu am mai vazut asa ceva ! nu cred ca are o legatura cu Oscam ...
ce fel de antena ai ? folosesti cumva un switch diseq ?

_________________
Ex computer guru !


10 Sep 2019, 12:45
Profile Send private message

Joined: 19 Jan 2017, 15:20
Posts: 40
Post Re: Exploatare - Amiko Viper 4K Combo (Hi3798MV200)
nivanescu wrote:
Eu am o problema, orice imagine folosesc, daca dau pe un canal 4K, sa zicem pe Astra, apoi comut pe un canal care nu e 4K, receiverul nu mai are semnal. Abia la un restart GUI isi revine. Asa se manifesta si la voi? Am impresia ca OScam joaca un rol..



la mine e ok, cu toroidala, am impresia ca ai setare ceva la diseq....verifica acolo...asa cum a zis si mihai, iar cu privire la oscam..el ajuta sa vezi programele nu are treaba cu semnalul, bafta.


12 Sep 2019, 11:02
Profile Send private message

Joined: 19 Jan 2017, 15:20
Posts: 40
Post Re: Exploatare - Amiko Viper 4K Combo (Hi3798MV200)
mihaip wrote:
Imagine noua PurE2 si OpenHDF ! de cele mai multe ori este suficient sa faceti
"software update" la cea existenta ...



dintre toate imaginile ..m-am oprit la OpenHDF....toate sunt stufoase si
necesita timp sa le inveti :) ...instalare - dezinstalare..asa se perfectioneaza
omul :)


12 Sep 2019, 11:05
Profile Send private message

Joined: 19 Jan 2017, 15:20
Posts: 40
Post Re: Exploatare - Amiko Viper 4K Combo (Hi3798MV200)
Miha, avem pe astra 19,2 ..un canal demo 8k...ele sunt mai multe de fapt..
si pe 42 est ...am sunet dar nu am imagine....poti sa imi zici ceva ce nu stiu
:) bine in afara ca este in teste :) ..sunt curios, ms.


12 Sep 2019, 11:16
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 48183
Location: On the barrel ...
Post Re: Exploatare - Amiko Viper 4K Combo (Hi3798MV200)
Da ! se adreseaza viitorului receptor ! ... Amiko Viper 8K !!! :lol: :roll:

_________________
Ex computer guru !


12 Sep 2019, 12:40
Profile Send private message

Joined: 19 Jan 2017, 15:20
Posts: 40
Post Re: Exploatare - Amiko Viper 4K Combo (Hi3798MV200)
eu zic daca tot se apuca sa faca ceva ..sa sara la 16 k..:)


12 Sep 2019, 13:13
Profile Send private message

Joined: 31 May 2009, 22:45
Posts: 13
Location: Pe langa constanta
Post Re: Amiko Viper 4K Combo
"Update si Recovery"

Nu vrea sa imi intre in aceasta functie sub nicio forma.Am apasat acel
buton dar imi apare pe afisajul lui decat boot si pe tv nimic si ramane asa.
Am incercat cu 3 stik uri diferite si nimic.Sa am asa noroc sa nu mearga
niciun stik? :D Ce stik recomandati?
Multumesc.


13 Sep 2019, 16:11
Profile Send private message YIM

Joined: 04 Aug 2019, 09:40
Posts: 14
Post Re: Exploatare - Amiko Viper 4K Combo (Hi3798MV200)
@popika

trebuie sa mearga
1) ai pe stick un folder "amiko" si 4 fisiere (apploader, bootargs,fastboot si usb_update) ?

2) inainte de a apasa pe recovery ai oprit alimentarea din switch-ul alaturat?
Dupa ce apesi, conecteaza aparatul si astepti 10-15 secunde pana apare updt pe display-ul frontal. Apoi mai astepti putin pana ai meniul de pornire pe tv.

3) ai incercat si alta imagine, sau incerca o imagine cu o versiune diferita, din alta data? Posibil ca imaginea sa fie descarcata cu erori, am patit-o si eu.


13 Sep 2019, 16:26
Profile Send private message

Joined: 31 May 2009, 22:45
Posts: 13
Location: Pe langa constanta
Post Re: Exploatare - Amiko Viper 4K Combo (Hi3798MV200)
Da am acele fisiere si incerc sa incarc aceiasi imagine(nu am incercat cu alta).Am vazut ca a mai avut cineva aceasta problema...asa ca ma duc sa iau un "snop" de stikuri :D
Am sa revin...


13 Sep 2019, 16:33
Profile Send private message YIM
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 48183
Location: On the barrel ...
Post Re: Exploatare - Amiko Viper 4K Combo (Hi3798MV200)
1) nu trebuie sa ai un SD card prezent in slot
2) desfaci arhiva si continutul complet ei i-l scrii pe un
stick formatat FAT32 !!!
3) cu stickul introdus si butonul apasat pui sub tensiune
4) mentii butonul 10-15 secunde pana apare "updt"

_________________
Ex computer guru !


13 Sep 2019, 17:16
Profile Send private message

Joined: 31 May 2009, 22:45
Posts: 13
Location: Pe langa constanta
Post Re: Exploatare - Amiko Viper 4K Combo (Hi3798MV200)
Am rezolvat...dar nu stiu cum :shock: .Cred ca nu tineam deajuns apasat pe
buton sau nu se dezarhiva cum trebuie pentru ca a mers cu un stik vechi
(chiar daca am mai luat alte 2).Sau poate imaginea (am luat alta)...nu
stiu.Acum voi revenii probabil cu alte intrebari (prostesti pentru multi)
pentru ca sant cam pe langa dar incercam :oops: :roll:


13 Sep 2019, 23:46
Profile Send private message YIM
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 48183
Location: On the barrel ...
Post Re: Exploatare - Amiko Viper 4K Combo (Hi3798MV200)
Nu te jena ! aici pe forum nimeni nu s-a nascut invatat ... toti am invatat
intreband si testand ... se invata foarte mult chiar si din greseli ! unii avem
zeci de receptoare la activ ... si tot mai invatam !!!

_________________
Ex computer guru !


14 Sep 2019, 05:44
Profile Send private message

Joined: 31 May 2009, 22:45
Posts: 13
Location: Pe langa constanta
Post Re: Exploatare - Amiko Viper 4K Combo (Hi3798MV200)
Am instalat viper4k-PurE2-6.3-20190913 si as vrea sa ma luminez pe cablu
pentru ca momentan am doar cablu de la cici tras la el si sant pierdut in detalii
complet.Adica ce ar trebui sa instalez ca sa fie bine?

Am mai citit un pic si sa rezolvat :geek:


14 Sep 2019, 23:23
Profile Send private message YIM

Joined: 04 Aug 2019, 09:40
Posts: 14
Post Re: Exploatare - Amiko Viper 4K Combo (Hi3798MV200)
@popika

ai rezolvat cu cablul, bravo!
deci a fost deschis la caserie duminica....!
;)


15 Sep 2019, 20:17
Profile Send private message

Joined: 04 Aug 2019, 09:40
Posts: 14
Post Re: Exploatare - Amiko Viper 4K Combo (Hi3798MV200)
Alya wrote:
Miha, avem pe astra 19,2 ..un canal demo 8k...ele sunt mai multe de fapt..
si pe 42 est ...am sunet dar nu am imagine....poti sa imi zici ceva ce nu stiu
:) bine in afara ca este in teste :) ..sunt curios, ms.



Se receptioneaza dar cam sacadat cu SmartDvb


15 Sep 2019, 20:37
Profile Send private message

Joined: 19 Jan 2017, 15:20
Posts: 40
Post Re: Exploatare - Amiko Viper 4K Combo (Hi3798MV200)
ma gandeam, cum ar fi acest viper 4k sa deschida si canalele 8k, cu un driver
la video ceva de genul, am vazut multe la viatza mea ...si nu ma mira sa apara
ceva ...sunt baietzi care se pricep la asa ceva..


16 Sep 2019, 10:08
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 48183
Location: On the barrel ...
Post Re: Exploatare - Amiko Viper 4K Combo (Hi3798MV200)
Pai sunt mai multe aspecte in discutie ! intai si intai ca tunerul trebuie sa
stie de "desfaca" un stream 8K si chispetul CPU deasemenea ! la asta nu ajuta
driverul ... ceea ce nu face chipsetul tunerului este extrem de greu de realizat
soft ... pentru ca se vede !
@Dingo ne spune despre un card pe PC si un soft care permite asta ...
ma rog se straduieste sa faca asta !

_________________
Ex computer guru !


16 Sep 2019, 10:32
Profile Send private message
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 160 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.