HOME DOWNLOADS TOOLS HOW TO'S SOFTCAM.KEY FORUM LINKS
It is currently 05 Jul 2020, 12:50




Post new topic Reply to topic  [ 389 posts ]  Go to page Previous  1 ... 16, 17, 18, 19, 20  Next
 Exploatare - Amiko Viper 4K Combo (Hi3798MV200) 
Author Message
Online
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 62259
Location: On the barrel ...
Post Re: Exploatare - Amiko Viper 4K Combo (Hi3798MV200)
No ! No ! noi ardelenii suntem mai rabdatori !!! :lol:

_________________
Ex computer guru !


20 May 2020, 13:56
Profile Send private message
Online
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 62259
Location: On the barrel ...
Post Re: Exploatare - Amiko Viper 4K Combo (Hi3798MV200)
Iar s-a schimbat ceva in bootloader ! PueE2 a scos imagine !

_________________
Ex computer guru !


28 May 2020, 07:52
Profile Send private message

Joined: 20 Sep 2014, 17:44
Posts: 206
Post Re: Exploatare - Amiko Viper 4K Combo (Hi3798MV200)
vad ca nimeni nu a dezvoltat nimic de modul pip
receptorul stie modul picture in picture //conditia e ca programele sa fie pe aceias frecventa sau pe tunere diferite ///cablu-satelit sau t2-satelit ///
activarea pip / se deschide lista de programe pe ecran /meniu /play as picture in picture /// dupa care mai deschidem o data lista de programe si adaugam al doilea program (cu conditia sa fie pe aceias frecventa sau tuner diferit )////
dupa deschiderea celui de al doilea program avem posibilitatea de a madifica impartirea ecranului sau de a mari sau micsora imaginile ///////avind ambele ptograme pe ecran apasam /albastru apoi verde si va aparea meniul de setari pip ///cu tasta zero vom modifica modul de impartire ecran ///cu tasta program +/- se mareste sau micsoreaza /tastele stinga ,dreapta ,sus, jos ,se va muta ////dupa ce leati setat dupa dorinte ///programele de pe ecran se pot muta intre ele cu tasta stinga si automat se muta si audio ///


Attachments:
pip.rar [9.39 MiB]
Downloaded 18 times
06 Jun 2020, 17:38
Profile Send private message

Joined: 20 Sep 2014, 17:44
Posts: 206
Post Re: Exploatare - Amiko Viper 4K Combo (Hi3798MV200)
cu doua programe uhd in pip mers cam 3 ore si procesorul a stat undeva la 80-82 de grade nu a urcart mai sus


06 Jun 2020, 17:41
Profile Send private message

Joined: 20 Sep 2014, 17:44
Posts: 206
Post Re: Exploatare - Amiko Viper 4K Combo (Hi3798MV200)
setarile difera de la o imagine la alta //sunt pe openatv ///
mai e o problema la imaginea pur2 pe partea de satelit /am antena cu 10 lnb /pe opena merge fara probleme ,comutare rapida ,scanare rapida /pe pur daca transfer programele prin dreamboxedit ,imediat dupa transfer se misca bine dar dupa 15 minute incepe sa intirzie la comenzi chiar si 10 secunde / am incercat si restart dar degeaba / daca ma pun sa scanez din nou satelitii va dura o vesnicie ///de exemplu pe opena 16 est scanat in 6minute si pe pur doua ore si jumatate acum scanez thorul si de 19 minute a scanat 28 la suta /deci mai stau o ora/ o sa dau sa scaneze toata reteaua la noapte ,dar stiu sigur ca nu gata pina dimineata :P :P :P


06 Jun 2020, 18:10
Profile Send private message
Online
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 62259
Location: On the barrel ...
Post Re: Exploatare - Amiko Viper 4K Combo (Hi3798MV200)
Nooo ! asta chiar este o ciudatenie !
Fa un reset de FW sub PurE2 !
Eu zic sa nu mai faci transferul catre PurE2 ... sa faci o setare de
mana de la zero ! si apoi scanare si vezi ce se intampla !

_________________
Ex computer guru !


06 Jun 2020, 18:14
Profile Send private message

Joined: 20 Sep 2014, 17:44
Posts: 206
Post Re: Exploatare - Amiko Viper 4K Combo (Hi3798MV200)
acum am facut reset de fabrica pe pur2 si am bagat doar thorul la setari
si scanare sa vedem in cit timp il termina


06 Jun 2020, 18:23
Profile Send private message

Joined: 20 Sep 2014, 17:44
Posts: 206
Post Re: Exploatare - Amiko Viper 4K Combo (Hi3798MV200)
thor 41 de minute /886programe/mi se pare enorm de mult pentru o scanare a unui satelit ///am zis ca poate a fi de la diseq si am dat o scanare si fara diseq si acelas rezultat / curios ca opena scaneaza repede// asta e /cum spuneai rabdare :lol: :lol: :lol: ///


06 Jun 2020, 19:22
Profile Send private message
Online
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 62259
Location: On the barrel ...
Post Re: Exploatare - Amiko Viper 4K Combo (Hi3798MV200)
O sa-i dau vestea "buna" lui @Delfi !!! pe ce versiune de PurE2
si la ce data ? Sper ca nu ai NIT activ ... ca aia lungeste scanarea
desi niciodata chiar in halul acela !

_________________
Ex computer guru !


06 Jun 2020, 19:55
Profile Send private message

Joined: 20 Sep 2014, 17:44
Posts: 206
Post Re: Exploatare - Amiko Viper 4K Combo (Hi3798MV200)
normal ca fara nit ///am reusit alta figura ce am descoperit /dau scanare
manuala doar la un tp de pe satelit si dupa aceia dau tot manual scanare tot
satelitul cu scanare retea si surpriza 16 est scanat in 5 minute aproximativ /
acum vad ca scaneaza bine / precizez ca iam mai dat un reset de fabrica dupa
care am sters si cei doi sateliti ramasi dupa reset /astra19 si hotbird / nu se
sterg la reset ///acum am inceput sa scanez satelit dupa satelit si merge destul
de bine / sa vedem daca tot o sa intirzie comenzile dupa editare / versiunea e
6.5 din28-05-2020///o sa incerc si alta versiune / nui stres


06 Jun 2020, 20:12
Profile Send private message

Joined: 31 May 2009, 22:45
Posts: 28
Location: Pe langa constanta
Post Card Focus Sat
Am vreo 3 carduri Focus Sat care sant 0B00 si as vrea sa stiu daca se pot face
0B02 pentru ca am incarcat unul si nu vrea sa lucreze.Am sunat la ei si au zis
ca este activ dar la mine nu deschide.Receptorul este cel vechi kaon ksf
100sco.Cardurile nu au mai fost incarcate de ani buni.Cardul in oscam imi arata
ca este activ dar nu deschide nimic (adica imi arata subscribtia ca fiind ok).
Multumesc.


07 Jun 2020, 22:47
Profile Send private message YIM
Online
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 62259
Location: On the barrel ...
Post Re: Exploatare - Amiko Viper 4K Combo (Hi3798MV200)
Cred ca nu-i poti schimba CAID-ul ! dar eu nu sunt expert in carduri ...
Eu cred ca acel CAID de pe card este strans legat de versiunea de Conax
pe care o emuleaza softul cardului ! noile carduri stiu Conax V7 cele rosii
si Conax Contego cele mai noi ! ambele cu CAID=0B02

_________________
Ex computer guru !


08 Jun 2020, 05:37
Profile Send private message

Joined: 19 Jan 2017, 15:20
Posts: 53
Post Re: Exploatare - Amiko Viper 4K Combo (Hi3798MV200)
florin wrote:
setarile difera de la o imagine la alta //sunt pe openatv ///
mai e o problema la imaginea pur2 pe partea de satelit /am antena cu 10 lnb /pe opena merge fara probleme ,comutare rapida ,scanare rapida /pe pur daca transfer programele prin dreamboxedit ,imediat dupa transfer se misca bine dar dupa 15 minute incepe sa intirzie la comenzi chiar si 10 secunde / am incercat si restart dar degeaba / daca ma pun sa scanez din nou satelitii va dura o vesnicie ///de exemplu pe opena 16 est scanat in 6minute si pe pur doua ore si jumatate acum scanez thorul si de 19 minute a scanat 28 la suta /deci mai stau o ora/ o sa dau sa scaneze toata reteaua la noapte ,dar stiu sigur ca nu gata pina dimineata :P :P :P


iti recomand sa scanezi fiecare satelit cu blindscan..ii face mai repede asa
patesc si eu la cei 14 ai mei, daca ii scanezi automat stai vreo 6 ore ...ca sa
nu zic ..ca odata i-am dat si eu seara sa fie gata pana dimineazta .. :D :D
problema la mine nu era sa reinstalez cand cadea imaginea sa zic...era cand
scanam si aranjarea canelor favorite acolo e munca si rabdare ....numai asa
invatam...bafta.


08 Jun 2020, 09:29
Profile Send private message
Online
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 62259
Location: On the barrel ...
Post Re: Exploatare - Amiko Viper 4K Combo (Hi3798MV200)
Oare este "blindscan" pe Amiko Viper 4K ?
Eu nu sunt un partizan al scanarii ... "brute force" ! la ce bun ?
cate dintre canalele scanate se deschid ? la cate dintre ele va uitati !

_________________
Ex computer guru !


08 Jun 2020, 09:38
Profile Send private message

Joined: 19 Jan 2017, 15:20
Posts: 53
Post Re: Exploatare - Amiko Viper 4K Combo (Hi3798MV200)
mihaip wrote:
Oare este "blindscan" pe Amiko Viper 4K ?
Eu nu sunt un partizan al scanarii ... "brute force" ! la ce bun ?
cate dintre canalele scanate se deschid ? la cate dintre ele va uitati !


personal am o lista de max 200 numai sport , numai hd si ce este 4k...fiecare are cate o goanga. :D


08 Jun 2020, 09:46
Profile Send private message

Joined: 20 Sep 2014, 17:44
Posts: 206
Post Re: Exploatare - Amiko Viper 4K Combo (Hi3798MV200)
un oscam emu perfect functional si pwu,,cei drept mai vechi dar foarte simplu si fara atitea comenzi inutile si mult mai aerisit ////special pentru viper :lol: :lol: :lol: /// deocamdata doar opena si purE2 / se copie ftp fisierele in folderele mentionate ,se atribuie ce trebuie si dupa restart e functional ,,,se poate pune ce vreti pe el ,,


Attachments:
oscam purE2.rar [690.43 KiB]
Downloaded 32 times
oscam opena.rar [690.56 KiB]
Downloaded 31 times
13 Jun 2020, 11:45
Profile Send private message

Joined: 20 Sep 2014, 17:44
Posts: 206
Post Re: Exploatare - Amiko Viper 4K Combo (Hi3798MV200)
si vix


Attachments:
oscam vix.rar [690.13 KiB]
Downloaded 18 times
14 Jun 2020, 08:52
Profile Send private message

Joined: 20 Sep 2014, 17:44
Posts: 206
Post Re: Exploatare - Amiko Viper 4K Combo (Hi3798MV200)
hdf


Attachments:
oscam emu hdf.rar [692.46 KiB]
Downloaded 21 times
14 Jun 2020, 11:33
Profile Send private message

Joined: 27 Dec 2010, 23:25
Posts: 48
 Kodi 18 pe Viper4K (probleme)
Am folosit până acum Kodi pe Amiko Viper 4K fără probleme. După ce am făcut
update de la 18.6 la 18.7 nu mai vrea să meargă.
Am reinstalat și încercat pe OpenATV 6.3, 6.4, PurE2 6.5, HDF 6.5 și pe nici
una nu merge Kodi 18.7
În setări la Kodi, dacă este bifat HW Acceleration, după ce dau Play pur și
simplu crapă și iese afară din program. Dacă nu este bifat HW Acc, după ce
dau play procesorul urcă la 100% iar imaginea se sacadează la greu.

Image

Momentan, pe toate imaginile menționate mai sus este disponibil la download
doar Kodi 18.7
http://feeds2.mynonpublic.com/6.4/viper ... iper4k.ipk

A mai întâmpinat cineva această problemă?
Are cineva un kit de Kodi 18.6 ipk disponibil?


Last edited by WinRxp1024 on 24 Jun 2020, 17:23, edited 1 time in total.



24 Jun 2020, 17:21
Profile Send private message
Online
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 62259
Location: On the barrel ...
Post Re: Kodi 18 pe Viper4K (probleme)
Pai din cate citesc eu ... si bombane prietenul @Parpaneata ... 18.7
nu merge la nimeni ! pe nici o imagine ! baietii inca se joaca cu el !!!

_________________
Ex computer guru !


24 Jun 2020, 17:23
Profile Send private message
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 389 posts ]  Go to page Previous  1 ... 16, 17, 18, 19, 20  Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.