HOME DOWNLOADS TOOLS HOW TO'S SOFTCAM.KEY FORUM LINKS
It is currently 15 Oct 2019, 12:35




Post new topic Reply to topic  [ 847 posts ]  Go to page Previous  1 ... 39, 40, 41, 42, 43
 Exploatare Amiko A5 Combo (open) 
Author Message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 48183
Location: On the barrel ...
Post Re: Exploatare Amiko A5 Combo (open)
In urma sesizarilor de pe Forum , si a unui unic test in care mi s-a produs
si mie o situatie ciudata la un upgrade 1.0.12 la 1.0.15 , am facut in total 5
teste !!! am sesizat fabricantul , care a incercat diferite configuratii de date
si nu a putut reproduce incidentul !
Pentru ca i-am promis lui @Jeff , fabricantul chinez , un test care sa releve
natura ciudateniei de la update 1.0.12 la 1.0.17 am facut azi acest test !

- restaurare in mod "soft recovery" a versiunii 1.0.12 !
- importul unor "settings" E2 ... in cazul meu DrHans (28,23,19,13)
- scanarea completa dvb-c RDS Digi
- reorganizarea listei dvb-c cu editorul propriu
- lansarea executiei Kodi , YouTube si NetFlix
- un soft restart al imaginii
- upgrade online de la 1.0.12 la 1.0.17 ...
- si totul a fost OK !

Concluzia mea este ca situatia de eroare descrisa , exista ! dar este
generata de anumite configuratii de date, sau ramasite ale lor , prezente
in Flash EMMC ! si care au alterat eventual date sistem neutilizate frecvent
de versiunile precedente !
Cum rezulta acestea ? pot sa-mi imaginez cateva modele ...

- inchiderea receptorului prin ... scoaterea alimentarii
- caderi accidentale de tensiune
- instalarea si testarea unor aplicatii Android , acestea lasa urme chiar
daca sunt dezinstalate ! trebuie sterse si datele lor inainte de dezinstalare
- instalarea unor "settings" E2 cu numar exagerat de mare de canale,
sa zicem 10.000 sau peste si grupuri SAT si FAV
- scanarea excesiva ... foarte multi sateliti scanati total

Toate situatiile enumerate sunt posibile si nu fac parte din ceea ce eu cred
ca este o exploatare rationala ... ci mai degraba una la limita ! ori crapa
calul ori se rupe seaua !!! din pacate unele din aceste situatii nici nu au
solutii de prevenire ... poate doar un "FW reset" inainte de upgrade !

_________________
Ex computer guru !


17 Sep 2019, 16:07
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 48183
Location: On the barrel ...
Post Re: Exploatare Amiko A5 Combo (open)
Attachment:

_________________
Ex computer guru !


21 Sep 2019, 08:14
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 48183
Location: On the barrel ...
Post Re: Exploatare Amiko A5 Combo (open)
Relatia client - server de card local
am decis sa republic aceasta postare data fiind
frecventa intrebarilor pe acesta tema !!!


Prin definitie OScam Amiko A4/A5 Combo este server in LAN
pentru cardul local !!! Referinta la acest server se face prin :

IP_Amiko_A4_Combo,12000

unde IP_A4_Combo este IP-ul receptorului server !!!

Server : Amiko A4 Combo
Client : Amiko A3 Combo


Vom folosi pentru exemplificare cardul TVR montat in A4 Combo in calitate de
server de card si un receptor A3 Combo in calitate de client al acestuia.

Image

- activam interfata web a lui A4 Combo

Image

- verificam existenta serverului CCcam

Image

- adaugam ca user pe A3 Combo in calitate de client

Username : Client_A3_Combo
Password : amiko


Image

- verificam prezenta clientului in lista

Acum trecem pe A3 Combo a carui interfata web este activata deja

Image

- adaugam un nou reader de tip client CCcam

Image

- definim readerul client la serverul LAN de pe A4 Combo

Image

- verificam prezenta sa in lista de readere

Si acum momentul adevarului ....

Image

- verificam pe server si vedem clientul A3_Combo conectat

Image

- verificam pe clientul A3 Combo si vedem canalul deschis

Image

... verificam si televizorul si ... Bingo !

_________________
Ex computer guru !


22 Sep 2019, 11:40
Profile Send private message

Joined: 30 Jun 2014, 16:15
Posts: 41
Post Re: Exploatare Amiko A5 Combo (open)
Salutare.Poate cineva sa explice va rog pas cu pas cum facem update la oscam


27 Sep 2019, 09:28
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 48183
Location: On the barrel ...
Post Re: Exploatare Amiko A5 Combo (open)
Trebuie sa faci asa :

- ai nevoie de un client FTP : TotalCommander sau WinSCP ... mai sunt si altii !
- te loghezi pe receptor si te duci cu destinatia in /var/bin
- executabilul publicat , scos din arhiva , i-l transferi acolo
- prin clientul FTP schimbi atributele in 755 sau 777
- din meniul Oscam New alegi noul executabil si-l pornesti

_________________
Ex computer guru !


27 Sep 2019, 10:50
Profile Send private message

Joined: 30 Jun 2014, 16:15
Posts: 41
Post Re: Exploatare Amiko A5 Combo (open)
Merci mult.Problema e ca nu stiu la ce anume trebuie sa schimb
atributele si cum se face acest lucru..
Scuze ,gata m am lamurit. Merci mult


27 Sep 2019, 13:03
Profile Send private message

Joined: 12 Mar 2019, 10:49
Posts: 2
Post Re: Exploatare Amiko A5 Combo (open)
este un nou beta disponibil 10.18


30 Sep 2019, 10:35
Profile Send private message
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 847 posts ]  Go to page Previous  1 ... 39, 40, 41, 42, 43


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.