HOME DOWNLOADS TOOLS HOW TO'S SOFTCAM.KEY FORUM LINKS
It is currently 15 Oct 2019, 12:35




Post new topic Reply to topic  [ 847 posts ]  Go to page Previous  1 ... 39, 40, 41, 42, 43  Next
 Exploatare Amiko A5 Combo (open) 
Author Message

Joined: 13 Jun 2019, 10:12
Posts: 11
Post Re: Exploatare Amiko A5 Combo (open)
Salut Mihai, asa cum am mai scris in postarea de mai sus la mine nu merge actualizarea, am versiunea de software 1.0.16 si de cate ori dai actualizare spinner-ul se învârte 10 secunde si scrie " nu există actualizări disponibile"! Imi spui si mie te rog de unde sa descarc versiunea 1.0.17? Mulțam fain! :D


29 Aug 2019, 13:37
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 48183
Location: On the barrel ...
Post Re: Exploatare Amiko A5 Combo (open)
Merge actualizarea ! doar ca se refera la versiunea stabila de FW !!!
pe care tu o ai deja ... cu buton ALBASTRU ... se deschide o fereastra
unde se gasesc versiunile BETA ( de test ) de unde alegi 1.0.17 !!!
Ai grija ca dupa terminarea operatiei de upgrade la 1.0.17 ... si dupa
revenirea pe imagine , sa astepti vreo 15 secunde si nu butonezi ,
timp in care Androidul mai face niste manevre de subsol , si apoi sa
dai un "reboot" ... si totul va fi OK !

_________________
Ex computer guru !


29 Aug 2019, 14:14
Profile Send private message

Joined: 10 Dec 2017, 23:01
Posts: 5
Post Conectare Lan
Buna Seara, de doua zile m-am intors din vacanta si am constatat ca, receptoril meu Amiko 5, nu vrea sa se mai conecteze la Internet, prin LAN, imi zice ca e Imposibil de facut, functioneaza doar Wi-Fi, as vrea sa stiu daca e o problema a Decodorului, cred ca a cam trecut un an de cand il am si e fara garantie, si daca este vreo posibilitate de a se schimba in el placa sau numai blocul LAN.
Eu acum il folosesc Wi-Fi, dar pentru mine este mai stabila o conectare prin cablu.


01 Sep 2019, 00:23
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 48183
Location: On the barrel ...
Post Re: Exploatare Amiko A5 Combo (open)
Foarte probabil , in lipsa ta , sa fi fost o furtuna cu fulgere si de acolo
sa i se traga ! Ma mira ca routerul a scapat si merge Wi-Fi ! ar trebui
sa muti cablul in router in alta pozitie ...
Garantia aparatului este de 2 ani ! asa ca trimite-l la firma de la
care l-ai cumparat cu o copie a facturii si certificatului de garantie
... si vezi ce iese !

_________________
Ex computer guru !


01 Sep 2019, 06:04
Profile Send private message

Joined: 14 Dec 2015, 21:51
Posts: 255
Post Re: Exploatare Amiko A5 Combo (open)
La subtitrare au rezolvat problema cu mărimea dar au stricat altceva.
Desi e setat totul in Ro, la subtitrare imi apare none. Si are lipsuri.


01 Sep 2019, 12:45
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 48183
Location: On the barrel ...
Post Re: Exploatare Amiko A5 Combo (open)
Intrebare !!!

Unui prieten de la Sighet i se intampla caeva de neinteles pentru mine ...
cu orice receptor Enigma2 !!!

- scaneaza cablul RDS
- scanareas merge si rezulta 216 elemente
- dar ... in locul numelui apare ceva de forma "SID xxxxxxxx"

are cineva ideea de la ce se trage ? sub Android A5 totul este OK !!!
Fenomenul se intampla la fel cu receptoare diferite si locatii diferite !
zice el ca a vazut asta si la Constanta ...

P.S. am aflat ! in discutie sunt doar doua TP si anume cele in care
serverul judetean a injectat canalele locale ! o setare proasta ...

_________________
Ex computer guru !


01 Sep 2019, 14:43
Profile Send private message

Joined: 12 Oct 2015, 21:44
Posts: 12
Post Re: Exploatare Amiko A5 Combo (open)
salut am facut-o de oaie si eu
am citit ca ati patit tot felul de chesti cind ati facut update
de aceea am stat in banca mea
dar azi nevind ce face:))
am facut update de la 1.012 la 1.017 si imi apare pe ecran
home s-a oprit
deschide din nou aplicatie si tot asa
am apasat eu pe acolo si a intrat in kodi nu stiu cum!!
dar nu mai pot sa ii fac nimic
un sfat ceva
in imaginea E2 intra fara probleme


05 Sep 2019, 18:10
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 48183
Location: On the barrel ...
Post Re: Exploatare Amiko A5 Combo (open)
Din Kodi se iese simplu ... din meniu cobori la semnul de power !!!
Apoi asa cum am scris deja ... navighezi pana in Home ... si dai un
reset la valori de fabrica ! Daca nu poti naviga in meniu pana acolo ...
este mai complicat dar exista solutii !

_________________
Ex computer guru !


05 Sep 2019, 19:19
Profile Send private message

Joined: 12 Oct 2015, 21:44
Posts: 12
Post Re: Exploatare Amiko A5 Combo (open)
am iesit eu din kodi dar apoi nu mai pot sa fac nimica
altceva decit reset cu progamul burn card mai am de facut
mai imi dai o idee
Home s-a oprit deschideti din nou aplicatia
start oscam si tot asa
ma salvezi?


05 Sep 2019, 21:06
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 48183
Location: On the barrel ...
Post Re: Exploatare Amiko A5 Combo (open)
Pai eu zic sa-ti faci un card de recovery ... si s-o iei de la zero !
el va restaura versiunea 1.0.12 ... astepti 30 de secunde dupa
boot si fara sa instalezi nimic altceva faci upgrade la 1.0.17 ...
si eu zic ca va fi OK ! tot asa ... astepti 30s si apoi poti face ce
doresti !

_________________
Ex computer guru !


06 Sep 2019, 05:00
Profile Send private message

Joined: 12 Oct 2015, 21:44
Posts: 12
Post Re: Exploatare Amiko A5 Combo (open)
multumesc mult ma bucur ca existi
esti umarul pe care ne plingem fiecare cind patim ceva
o sa ma apuc miine de treaba sper sa o scot la capat
multumesc mult si week placut


06 Sep 2019, 22:01
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 48183
Location: On the barrel ...
Post Re: Exploatare Amiko A5 Combo (open)
Iata si o versiune de NetFlix a carei interfata de telecomanda este functionala !
pana si calitatea video este mult mai buna ... este un "build" din 2019 !!!
porneste in rezolutie mica ... dupa 20s de intelege cu serverul si de acolo
incolo este OK ! pare a fi un 720p ... Uneori mai aveti nevoie prin meniuri
de functia de "mouse" a RCU ... dar este un pas inainte ! Subtitrarea in
limba romana este functionala ... si dupa o jumate de ora totul pare a fi OK !

Descarcati de : Aici

Cred ca este functionala si pe A4 ... cel putin asa spun specificatiile !!!

_________________
Ex computer guru !


10 Sep 2019, 16:22
Profile Send private message

Joined: 03 Jul 2017, 16:29
Posts: 47
Post Re: Exploatare Amiko A5 Combo (open)
A fellow AMiko A5 user tried upgrading to Beta 1.0.17. He now cannot get to any Android menu.

He have tried 3 methods to recover the Android and all FAIL.
The box still boots on the 4GB micro SD card for E2.

1st METHOD ...FACTORY RECOVERY
Turn off the box,
With a paper clip, hold down the recovery button,
Now turn the power on hold pressed the recovery button for 15 seconds,
Release the button and wait for the equipment to power on and it´s done.

2nd METHOD ... SOFT RECOVERY
MicroSD card minimum 2GB, --------> I Used a 2GB with fresh format (all i had)
A recovery image, ---> link_droid_1.0.04_cis_s905D_20180402.img iso is about 1.3GB from https://mega.nz/#!i8lm1SaT!06GOntFNZgNb ... HiZMQvopxk
AMLogic Burn Card Maker tool ------> Attached
Process:
Put the MicroSD in the computer,
Open AMLogic Burn Card Maker,
Change the language to English of the program as shown in the image in below,
Choose the drive letter of the SD Card in Select SD-Card,
Leave all the visas as default as in the image and we chose the option of "formating SD Card",
Click Open to choose the .img recovery image and click on Make to burn MicroSD card.
Turn off the box,
Insert the Microsd card into the Amiko A5,
With something thin hold down the recovery button (in the back of the box),
Turn the power on and press the recovery button for 15 seconds,
Release the button and wait for the equipment to complete the entire procedure can take up to 3 minutes.

3rd METHOD (BRICKED)
Refer this link ..... https://www.mysatbox.tv/2018/08/amiko-a ... icked.html

What can this poor fellow try now, or has he done something to permanently brick his box ?


16 Sep 2019, 01:51
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 48183
Location: On the barrel ...
Post Re: Exploatare Amiko A5 Combo (open)
Is a known issue ! it was signaled to manufacturer ... does not appear
in all cases ! they tried to reproduce and ... does not show !!
The solution is ... "soft recovery"

- build a recovery SD card using BurnCardMaker and the appropriate image
- insert card , press the recovery micro switch , keep it and power on
- then wait the recovery process

_________________
Ex computer guru !


16 Sep 2019, 05:52
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 48183
Location: On the barrel ...
Post Re: Exploatare Amiko A5 Combo (open)
Vreau sa rezolvam problema asta ! sunt in contact cu @Jeff de la fabricant ,
am incercat sa reproducem situatia si ... nu s-a intamplat ! sau nu asa cum
a fost descrisa ... asa ca fac apel la voi ... sa scrieti care era contextul dinainte
de actualizare :

- aproximativ cati sateliti scanati aveati si numar de canale
- daca aveati grupuri favorite definite
- daca erau scanate si canale dvb-c si dvb-t2
- daca aveati aplicatii android nou instalate si testate
- daca o anume aplicatie android era frecvent folosita
- daca stingeti receptorul din meniu sau ... scoateti cablul !!!

nu neaparat toate acestea ! dar orice obisnuinta de utilizare care ne-ar
putea face lumina in ce se intampla ! si am putea reproduce incidentul ...

_________________
Ex computer guru !


16 Sep 2019, 08:52
Profile Send private message

Joined: 13 Jun 2019, 10:12
Posts: 11
Post Re: Exploatare Amiko A5 Combo (open)
Salut Mihai , salutări tuturor! Am văzut într-un post referitor la viper 4k cum
ca ar face lumina pe dvb-c, este posibil, si daca da cum se face procedura?
Am un exemplu: In Italia pe dvb-c face intr-adevar lumina cu oscam dar nu
stiu daca face pe cablu in Romania.Multumesc


16 Sep 2019, 17:59
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 48183
Location: On the barrel ...
Post Re: Exploatare Amiko A5 Combo (open)
Asta nu este un subiect de discutat pe forum !!! asa spune regulamentul !
Instaleaza-ti si tu un OscamNew ... si vezi ce se intampla !

_________________
Ex computer guru !


16 Sep 2019, 19:12
Profile Send private message

Joined: 13 Jun 2019, 10:12
Posts: 11
Post Re: Exploatare Amiko A5 Combo (open)
Ah...ok ,scuzele mele, din dorința de a afla....mai mult, mai nou mai....
am fost prea ca la tara! Acum am inteles. Scuze încă o dată!


16 Sep 2019, 21:50
Profile Send private message

Joined: 17 Sep 2019, 08:21
Posts: 1
Post Re: Exploatare Amiko A5 Combo (open)
Salut Mihai,

In legatura cu eroarea "aplicatia home s-a oprit!" pe android. Am incercat sa ii bag softul cu USB burning tool, am urmat instructiunile si imi da eroarea urmatoare. Uboot/temprature testing/get result/out of range. Undeva la 96-97%. Am atasat poza.


Attachments:
A5 COMBO.jpg
A5 COMBO.jpg [ 524.38 KiB | Viewed 360 times ]
17 Sep 2019, 10:02
Profile Send private message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 48183
Location: On the barrel ...
Post Re: Exploatare Amiko A5 Combo (open)
Este ciudata eroarea asta ! cred ca am vazut-o si eu candva la un K1Plus !
Eu zic sa reiei procedura in regim de "soft recovery" , adica cu un card creat
cu BurnCardMaker ... daca esueaza si atunci ... cred ca este o pana de Flash
EMMC !

_________________
Ex computer guru !


17 Sep 2019, 13:48
Profile Send private message
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 847 posts ]  Go to page Previous  1 ... 39, 40, 41, 42, 43  Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.