|
It is currently 16 Jan 2026, 03:24
|
View unanswered posts | View active topics
OFF-TOPIC la "Curiozitatea zilei..."
| Author |
Message |
|
antenutze
|
 Re: OFF-TOPIC la "Curiozitatea zilei..."
 Quote: „Eu cred că interesul domnului Iohannis acum este de a-și termina liniștit mandatul și de a pleca la o funcție internațională, nu stă el în România, că suntem prea proști noi pentru el, nu-l merităm. Deci cred că asta-l interesează. Din acest motiv, o să meargă, o să spună din nou că noi facem orice pentru Ucraina, mă rog, ce trebuie spus ca să te promoveze la nivel internațional. Moștenirea domnului Iohannis nu poate să o arunce toată pe Ciolacu”.
„Într-un fel i-am zis: «șțiți, domnu’ președinte, aveți un mare avantaj, tot ce e bine în România o să se contabilizeze la dumneavoastră, tot ce e rău la mine». Nu cred că a înțeles ce am vrut eu să-i transmit.
(evz)
Ce observ eu la pulifricienii astia români e ca atunci cand sunt la putere fura si fac numai rahaturi si cand sunt pe bara vin la tembeliziuni si explica cum ar trebui facute lucrurile bine. Pai sa nu-i scuipi in ochi sau intre ?... unde s-o nimeri 
|
| 03 Jul 2023, 11:47 |
|
 |
|
antenutze
|
 Ministerul Dezvoltarii  sau Relatii Externe
|
| 17 Jul 2023, 13:29 |
|
 |
|
antenutze
|
 Eva asta a belit sarpele si si-a facut poseta 
|
| 05 Aug 2023, 16:25 |
|
 |
|
antenutze
|
Se mai intampla si la case mariPrezentatoarea BBCului matinal, Maryam Moshiri, si-a inceput emisiunea astfel:  Chiar daca degetul mijlociu era destinat colegilor de platou acestia in revanse au difuzat in direct gestul punand-o pe prezentatoare intr-o postura cel putin jenanta fata de telespectatorii care urmareau emisiunea. Aceasta si-a cerut scuzele de rigoare dar gestul in direct ramane ca rahatul lipit de pantof.
|
| 08 Dec 2023, 19:57 |
|
 |
|
mihaip
Joined: 23 Jun 2009, 10:32 Posts: 153809 Location: On the barrel ...
|
Cu ani in urma , vreo 20 , urmaream din curiozitate un Feed TVR , se vede ca eram cu cateva minute inaintea inceperii transmisiei efective cu Iuliana Marciuc la un pupitru de stiri si zgomot difuz de platoru ! Cand deodata ... "Ce piz... masii a-ti facut ba aicea ? " spuse blonda rascolind printre cablurile care o inconjurau !
_________________ Ex computer guru !
|
| 09 Dec 2023, 05:54 |
|
 |
|
antenutze
|
ce open-pli, egami, si alte bazaconii, asta-i imaginea perfecta, are biblioteca completa si merge sigur in multi-butt  
|
| 18 Dec 2023, 14:59 |
|
 |
|
parpaneata
|
Se pare ca tot made in China e receptorul ! 
_________________ Edision Mio 4k plus, Vu+ Zero 4k, Samsung UE49MU6452, Samsung QE55Q82RATXXH
|
| 18 Dec 2023, 19:15 |
|
 |
|
antenutze
|
 Quote: Dragutza din imagine este sportiva de performata ... face hokey !!!(psp) Numai atat ?...
|
| 29 Dec 2023, 20:30 |
|
 |
|
antenutze
|
mihaip wrote: Yahoo Android ... a murit !Incepand de ieri , aplicatiile Yahoo de pe Android , atat cele ale Microsoft cat si cele scrise de terte parti , au primit mesaje de dezactivare care le-au deconectat de la serverele Yahoo ! Practic , toate puntile soft intre Google ( Android ) si Microsoft (Yahoo ) au fost taiate ! Serviciul Yahoo continua sa existe ! dar nu si pentru Android ! nimic nu s-a pierdut de pe serverul real dar el nu mai este accesibil din Android ! ... Yahoo a murit mai demult atunci cand au vrut sa scoata bani de pe urma mesageriei Yahoo si au scos o parte din optiunile pe care le aveau, printre care si redirijarea mesajelor, etc Le vreti pe toate ? bagati mana-n buzunar si cat mai adanc. Evident ca si eu ca multi altii aveam o adresa mail in Yahoo care dintr-o data a devenit greu de utilizat. Atunci mi-am dat seama ca ce este gratuit nu e tocmai asa si am rezolvat problema cumparandu-mi numele meu de domeniu unde am in plus posibilitatea a 4 adrese mail personale. In felul asta nu mai am probleme nici cu spam nici sa stau cu càciula-n mana la asa zisi ofertanti gratis si ma costa doar 15€/an dar am adresele mele de mail personalizate si o gramada de posibilitati de configurare.
|
| 29 Feb 2024, 22:46 |
|
 |
|
mihaip
|
Aici mai sunt niste nuante ! pentru care insa nu am suficiente date si discutia ar putea aluneca usor catre aspecte tehnice plictisitoare ...
- Microsoft este una din marile tinte ale hackerilor ! asta desi au in fatza cel mai tare serviciu antipiraterie din cate exista ! poarta favorita ... Android ! de care se face vinovat chiar Microsoft care a deschis dezvoltatorilor portile catre nucleul Windows nepermis de larg ! Este posibil ca in aceasta decizie radicala sa fi cantarit securitatea viitoarei versiuni ... Windows 12 ! - Intre Google si Microsoft relatiile care la un anumit moment pareau amicale , momentul nucleului Chromium pentru Edge , par sa se fi racit simtitor ! este greu sa fii "prieten" cu Google care in fapt urmaraste din start sa te fure ! care nu respecta nici o regula si care calca cu senintate orice intelegere sau lege ! - S-a dovedit in timp , ca desi au trebuit sa faca fata unui permanent asalt al acuzatorilor de "lipsa de transparenta" ... sistemele de operare Apple , sunt bine merci ! cu alte cuvinte ... li s-a rupt de durerea celor care prin "trasparenta" deschid larg portile hackerilor ! Apple este clar un model de mare companie de software ... demn de urmat ! - Intre Google si Microsoft s-au strans elementele unei lupte pentru suprematie in AI ! suprematie insemnand bani ... foarte multi bani ! bani de investit dar si de castigat ! posibil ca Microsoft sa fi simtit deja nevoia unei delimitari a ... liniei frontului ! intre amatorismul preferat al hackerilor din Android , si rigorile celui mai popular sistem de operare profesionist ... Windows ! Popularitatea are pretul ei ... daca ceva crapa, crapa la sute de milioane de posibile victime !!! crapa la unii care te-au platit ca sa nu crape ! deci trebuie sa iei masuri in aceasta directie si Microsoft le-a luat ! - in final , in SUA, Microsoft este un ... bun strategic ! face parte din infrastructura strategica soft de aparare antipiraterie a SUA ! loc in care nici Google si nici Amazon n-au fost priviti cu destula incredere ! zeci de milioane de calculatoare ale oficialilor Administratiei , serviciilor publice , sanatatii , educatiei si apararii ruleaza Windows ! acesta trebuie securizat , fara menajamente si fata de oricine ... inspecial Google si Amazon ! si pentru asta trebuie sa fii destul de mare si sa ai coaie !
|
| 01 Mar 2024, 00:13 |
|
 |
|
antenutze
|
Bla, Bla despre EV Se tot vorbeste de EV (masini electrice) si mi-am mai spus parerea cu privire la acest subiect, de altfel aceiasi ca a lui Mihai din topicurile scrise pe "PROMO". De fapt ce incearca guvernele de prin statele lumii cu acest subiect este sa reduca poluarea si sa descongestioneze traficul avand acces la masini numai o parte privilegiata din populatie si anume cei bogati. Saracimea poate merge linistita cu mijloacele de transport in comun sau cu bicicleta si am sa explic: - Au anuntat cu surle si trambite ca din 2025 vor fi numai EVuri, sa presupunem ca este si realizabila aceasta idiotenie ce ar insemna; -In primul rand la achizitie un EV este mult mai scump decat una pe combustibil conventional deci deodata se face o diferentiere deoarece cei saraci nu au bani de asa ceva dar asta nu e tot, de regula cei cu mijloace materiale reduse locuiesc in apartamente la bloc si de aici si imposibilitatea de a incarca EVul peste noapte. Statiile electrice destinate acestui scop sunt f putine si timpii de incarcare destul de mari deci va fi un fel de batalie pe locurile de incarcat. Alt aspect important ar fi reteaua electrica actuala incompatibila cu un necesar de electricitate atat de mare la anumite ore din zi (de regula cand vin oamenii de la servici), deci pana nu se rezolva problema de infrastructura electrica nu se poate trece la reincarcarea in masa a EVurilor. As da un exemplu de pe strada unde locuiesc eu, recent au facut o singura borna de incarcare in conditiile in care sunt zeci de case, fara garaje, deci cine sa-si incarce primul? sau cand iti poate venii randul?, asta e praf in ochi si nicidecum o solutie. Deci dupa parerea mea guvernantii ar vrea sa spuna prin aceste mesaje: trecem la masini electrice, circulam noi bogatii ca avem si bani sa le cumparam si garaje sa le tinem si sa le incarcam iar voi restul luati-o cu metroul, bicicleta sau pe jos. Eu sunt prea batran sa mai poata sa mi se intample si gainaria asta dar pentru cei tineri batuti cu ecologia-n cap poate devenii o problema in viitor. Totusi ca sa fiu corect, de vre-o luna conduc o masina Toyota Hybrid (cutie automatica) si pot spune ca este un bun compromis, nu trebuie incarcata la vreo priza, aceasta se face in mers, masina demareaza initial pe electric (daca bateria are suficienta putere si de regula are) si se ajuta cu motorul pe benzina cand se apasa mai tare pedala de acceleratie sau in panta. Consumul benzinei a scazut simtitor fata de o masina normala (cam 4L/ 100Km), deci este un avantaj si o poluare mai putina mai ales la demaraje. Nu eram invatat sa conduc masina cu cutie automata, am incercat in trecut si nu ma convins, ba mai mult mi-am lipit mucii de parbiz odata folosind piciorul stang cum nu trebuia, dar acum la noile cutii auto este o placere sa le conduci, chiar daca un prieten mi-a zic ca: "este ca o masina de handicapat  ".
|
| 21 Apr 2024, 11:40 |
|
 |
|
antenutze
|
Quote: Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ.
Mai Nea Marcele ! inainte de toate , expert in asta era Liviu Dragnea ! si omul chiar avea niste idei despre regionalizare ! nu vorbea dupa auz impartind saracia in mod egal ! Mai ramine doar sa introduceti cartelele de ulei si zahar !
Cine-i harnic si munceste are tot ce vrea ! cine-i lenes si chiuleste, are tot asa ! Numai ca varianta originala este: "Cine-i lenes si chiuleste, are tot ce vrea, cine-i harnic si munceste are p*** mea!"
|
| 26 Apr 2024, 12:40 |
|
 |
|
antenutze
|
Quote: Wow ! o veste bomba din Premier ! nemultumite de performata VAR si mai ales de evidentele manipulari ale unor rezultate prin VAR ! cluburile vor pune la vot in adunarea generala EPL ... renuntarea la VAR ! OK sa presupunem ca se renunta la VAR si asta ce inseamna ca s-au rezolvat toate problemele din fotbal ?... hai sa fim seriosi, au sa ramana aceiasi arbitri corupti care vor favoriza pe unii sau pe altii in functie de ordinele primite. Ce, au memoria scurta, nu isi mai aduc aminte ca aceleasi acuzatii de acum erau aduse inainte de VAR ? Fenomenul din fotbalul actual este coruptia la nivel inalt, cu VAR sau fara VAR ea va fi aceiasi. Banii multi care se invart in fotbal a facut din acest sport o oportunitate de castiguri enorme pentru o ceata de "mafioti" care trag sforile dupa cum le convin. Ce regula din fotbal a fost introdusa in ultimul timp in folosul fotbalului ? totul a fost studiat, gandit si regandit pentru a se putea fura si a avea rezultatele dorite de cei care trag sforile. Daca se dorea un sport corect se introduceau regului clare si stricte pentru VAR, respectate de toata lumea cu sanctiuni drastice pentru cei care le incalcau, nu un regulament lasat la interpretarea unuia sau altuia dupa cum ii convine. Si cum pestele de la cap se impute trebuiesc cautati vinovatii in curtea FIFA, UEFA & Co, au mai fost scuturati cu ceva timp inainte dar noii veniti se pare ca nu au invatat nimic din asta, ba mai mult sunt mai corupti decat cei vechi.
|
| 16 May 2024, 12:46 |
|
 |
|
mihaip
|
Total de acord !
- baietii de la Wolves vor sange si razbunare ! ca au dreptate ... cu siguranta ca au ! si Liverpool au fost furati cu tot cu VAR ... ca-n codru ! - VAR a fost introdus pentru ochii publicului ! mimandu-se corectitudinea absoluta ! in realitate publicul a vazut limpede ca VAR , nefind automat si depinzand de judecata arbitrilor operatori ca si de cea din teren ... este manipulat ! - VAR are un efect pervers ! arbitrul din teren , tusierii inspecial , se feresc sa ia decizii care ar putea fi contestate de VAR si care i-ar descalifica ! - infractiuni evidente si care presupun decizii , uneori drastice , sunt lasate pe seama judecatii VAR ! la bunul sau plac !
Despre coruptia din fotbal am tot scris ! fotbalul actual este un bussines de mafioti ! in care FIFA si UEFA trag sforile sub strictul control al impresarilor !
|
| 16 May 2024, 13:27 |
|
 |
|
antenutze
|
Daca va aduceti aminte la inceput VAR a fost introdus ca test ca sa vada mafiotii daca il pot folosii in furtisagurile lor si dupa o scurta perioada si-au dat seama ca este o metoda de furat cu acoperire la public. Regulile VARului au fost lasate dinadins neclare, la latitudinea si interpretarea unor arbitrii, corupti la randul lor, din camera VAR.
Arbitrul central tot a ramas pionul principal al desfasurarii ostilitatilor care cand are chef nu consulta VARul motivand ca a vazut el mai bine din teren. La randul lor tusierii care normal au prevazut sa lase faza sa contiunue, nesemnalizand un ofside evident, uneori o fac alteori ridica imediat fanionul oprind atacuri uneori nefondat, tot in functie de preferinte.
Si nu in ultimul rand apare VARul care decide cam ce vrea, ba ca a fost o neregula cu vo 3, 4 faze inainte, lucru nepermis de regulament, trecand peste decizia arbitrului central care nu a semnalizat nimic, ori acorda cate un penaltii controversat sau se fac ca nu vad ceva ce se vede si din avion.
Cum am mai spus o optiune de furat cu acte in regula si cu acoperire pentru public in plus de un arbitraj in mare masura manjit de interesele papusarilor care trag sforile in fotbal.
Este foarte adevarat ca VARul da posibilitatea unor arbitrii corupti sa gaseasca motivele legale de anulare sau validare a unor faze pe care cu ochiul liber centralul nu le putea observa dar pentru mine este un instrument de furat mai sofisticat care acopera magariile celor implicati.
Daca s-ar fi dorit ceva corect regulile trebuiau sa fie complete si clare si cu sanctiuni dure pentru cei ce nu le respecta. Si daca este sa merg pe aceiasi linie erau cateva masuri de bun simt care ar fi redus in mare masura posibilitatea deciziilor controversate a arbitrilor, una dintre ele fiind scoaterea jocului la ofside.
Dar cei care decid niciodata nu isi vor suprima parghiile furtaciunilor din teren. Totusi ce este adevarat ca echipele mici au tot interesul sa ceara scoaterea VAR-ului deoarece este putin probabil ca vor fi avantajate in comparatie cu cele mari (vorbesc aici de resursele financiare ale cluburilor si relatiile si cotizatiile patronilor catre cine influenteaza rezultatele din teren)
|
| 16 May 2024, 19:12 |
|
 |
|
antenutze
|
Quote: Diana Șoșoacă ne va reprezenta în Parlamentul European. Voturile din diaspora au făcut diferența ... si au facut pragul de 5% ! Imbecili din toate tarile ... uniti-va ! si s-au unit ! (ziare)
Cu parere de rau aici e cu totul alta poveste si vizitele Sosoacai la Ambasada Rusiei si-au spus cuvantul. Cam tot asa a castigat si AUR cand a intrat in Parlamentul Romaniei, dar poate unii vor pricepe mai tarziu... un mic cadou pentru mancatorii de KKT rusesc.
|
| 10 Jun 2024, 16:49 |
|
 |
|
antenutze
|
Quote: Principalii producători auto europeni par din ce în ce mai îngrijorați de amenințarea reprezentată de vehiculele electrice chinezești cu preț redus, dar sunt optimiști că își pot apăra cota de piață . In 2023 chinezii au vandut in Europa 300.000 de EV fata de 150.000 cu un an in urma ! Masinile chinezesti au intrat pe piata europeana la niste preturi care le fac foarte atragatoare mai ales pentru caracteristicile lor si pentru ce ofera ca optiuni. De putin timp am studiat problema si dupa ce voi face un test drive pe la sfarsitul acestei luni (cand va fi disponibil modelul ales), daca acesta va fi concludent ma bate gandul sa optez si eu pentru o chinezarie hybrida. Uitati-va putin pe situl MG Motor si veti vedea niste masini interesante la preturi fara concurenta. 
|
| 11 Jun 2024, 17:57 |
|
 |
|
mihaip
|
Avem un hacker schizofrenic care posteaza cretinitati pe forum ! au mai fost si altii acum vreo 6-7 ani ! s-au plictisit ! Asta se logheaza cu credetialele unui utilizator vechi si inactiv si pune linkuri catre site-uri cu "fetitze" ! O sa incep sa-i public IP-urile de la care face manevra !!! s-ar putea sa-i trimit si Politia acasa ! asa ca o gluma buna ...
|
| 13 Sep 2024, 09:38 |
|
 |
|
antenutze
|
Quote:  Don Carlo Ancelotti a explicat infrangerea de aseara ! cu toata posesia superioara vedetele din teren Jude Bellingham, Vinicius Junior, si Endrick au fost absenti in momentele importante ! dupa pauza au fost introdusi M'Bappe si Modric ... fara efectul scontat ! este un semnal de alarma ! Vad ca nimeni nu pune sau nu vrea sa puna degetul pe adevarata problema a Realului din meciul de aseara si anume: OBOSEALA. Realul a avut un meci greu la mijlocul saptamanii trecute cu Atletico, o echipa artagoasa si uneori chiar dura pe care l-au terminat la egalitate (1-1), solicitand jucatorii echipei la un efort fizic substantial dar si psihic datorat egalului din prelungiri. Asta sa vazut in meciul de aseara pentru ambele echipe spaniole care au platit pentru efortul depus in meciul din campionat. S-a vazut clar din meciul celor doua ca nu pot face fata unui joc sustinut la trei zile, indiferent de pregatirea fizica a vedetelor lor. PS. Sincer nu imi pare rau ca nu sunt fan al celor doua
|
| 03 Oct 2024, 15:43 |
|
 |
|
mihaip
|
UEFA nu se mai satura de bani ! cluburile nu zic nici ele nu ! iar jucatorii platiti regeste , fortati la limita , legati prin contracte , au inceput sa maraie si incep sa resimta oboseala ! Eu zic ca in 2-3 luni se va ajunge din nou la infermeriile pline si jucat cu ... ce se mai gaseste prin curte ! Fotbalistii unui club de elita pot ajunge lejer la 70-75 de partide pe an ! niste roboti umani !
|
| 03 Oct 2024, 16:56 |
|
 |
|