HOME DOWNLOADS TOOLS HOW TO'S SOFTCAM.KEY FORUM LINKS
It is currently 19 Sep 2021, 02:32
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
 Coolstream ZEE 
Author Message
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 87036
Location: On the barrel ...
Post Coolstream ZEE
Datoram acest material lui Ferenc Molnar ...

Receptorul Coolstream ZEE , este o varianta mai simpla a receptorului Coolstream HD1 aparut cu ceva timp in urma. Configurarea sa soft este absolut identica cu cea a modelului de baza. Carcasa este una de dimensiuni medii, cu colturiile rotunjite, simpla si destul de eleganta. Pe panoul frontal se afla numai un singur buton ... on/off, i n jurul caruia se lumineaza un led rosu, aratand , ca receptorul este pornit. Pe panoul frontal mai gasim un port USB, si 2 sloturi cartele Conax, care prin configurari pot citi si cartele Viacces ( am incercat cartela TVR si a mers ).


Image


Ambalajul receptorului are un design placut , creaza o senzatie de calitate asa cum de regula apreciaza si clientii ... ambalajul contribuie la crearea primei impresii si ... vinde marfa !
Telecomanda este asemanatoare cu cea de la Optibox Kaola, functioneaza fara probleme, si prin reflexie de pe perete. Functiile butoanelor se pot configura dupa gustul nostru, daca dorim acest lucru.

Image


Partea posterioara a receptorului contine cam tot ce ne trebuie, lipsa scartului nu este o problema avand RCA, HDMI, E-SATA pt. un harddisc ... poate lipseste un intrerupator principal de retea.

Image

Receptorul vine echipat cu o imagine Neutrino, care este simpla, foarte comoda ca utilizare, si poate cel mai important lucru este ca se ,,miscaā€¯ foarte repede! Softul se poate instala direct prin net, receptorul se conecteaza direct la un server dedicat acestor receptoare. Receptorul cauta canalele foarte repede iar comanda motorului prin USALS este precisa. Se poate configura lista de sateliti actuala prin fisierul : satellites-xml, ( ftp:/var/tuxbox/config), de pe http://www.satellites-xml.eu.
Calitatea imaginii atat SD cat si la programele HD este foarte buna ... EPG-ul functioneaza corect si este foarte detaliat iar schimbarea canalelor este aproape instantanee . Bineinteles Coolstream Zee functioneaza si in sharing ... ca orice receptor pe care se poate instala un Oscam. Instructiuni detaliate pentru acest receptor se gases pe site-ul oficial http://www.coolstream.to, dar sunt in limba germana.
Receptorul Coolstrean ZEE ESTE considerat ca un etalon, cea ce priveste calitatea imaginii ... panoul frontal este minimalist, evident asta pentru reducera costurilor de fabricatie, fratii lui mai mari HD-1, si Neo sunt dotati cu tot ce trebuie pentru un panou frontal complet ... insa panoului spate nu avem nimic sa-i reprosam. Imaginea Neutrino HD are o organizare logica , usor de asimilat si ceea este foarte important ... in spatele ei se afla o echipa de dezvoltare solida! Receptorul Coolstream ZEE, este un receptor stabil, suportul Linux contine nenumarate posibilitati de dezvoltare, inbunatatire si adaugare de functii noi. Iata si o sumara fisa tehnica : procesor ARM-CPU 1176 SoC CX24500 , frecventa 600 MHz , RAM 384 MB DDR2-667 , Flash 32 MB ... cifre nu foarte impresionante dar perfect adaptate necesitatilor unui receptor din acesta clasa.

Molnar Ferenc

_________________
Ex computer guru !


20 Apr 2014, 09:22
Profile Send private message
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.