|
|
|
FAQ
• Search • Members • Login
|
|
It is currently 10 Sep 2026, 02:49
|
View unanswered posts | View active topics
| Author |
Message |
|
mihaip
Joined: 23 Jun 2009, 10:32 Posts: 163360 Location: On the barrel ...
|
 Re: Imagini OpenBH OE 6.0
Situatia lui Edision Mio/Mio+ abandonat de OpenVIX s-a propagat ca un cutremur in imaginile care i-l au ca model de constructie ( OpenBH, OpenSpa si OpenHDF ) ! Imaginea se poate construi corect sub OE 6.0 peste tot unde exista vechile recipe OE dar este evident ca nu mai este intretinuta !
Cu alte cuvinte ... se construieste o imagine standard , fara un server de pluginuri. Se poate construi complet si acesta dar doar cu gazduire privata ! Imaginii i se poate asocia un subset de feed-server ... un cadou din partea OE ! (drivere, settings, skinuri de baza ). De asemenea i se poate asocia oricarei imagini OE ... "feedul secret" de softcamuri al OpenATV ! Asta vedeti in Edisionul meu !
- enigma2-settings-feed.conf - oe-alliance-3rdparty-feed.conf - oe-alliance-picon-feed.conf - cortexa15hf-neon-vfpv4-3rdparty-secret-feed.conf
_________________ Ex computer guru !
|
| 07 Sep 2026, 09:55 |
|
 |
|
Fabian
|
Salut,pai prietenul nostru Parapanteata il cam lauda cred prea mult Oricum,vad ca pe PurE2 are suport ok.
_________________ Globo 4100c
|
| 07 Sep 2026, 13:28 |
|
 |
|
mihaip
|
Cred ca Sergiu i-l lauda pe merit ! a avut dezamagiri cu alte marci din categoria pomul laudat si a revenit la prima iubire ... Edision ! Cat despre mine ... eu am din toate ! si VU+ si Dream si tot la Edision revin cu admiratie ! Eu zic ca a meritat fiecare banutz cheltuit !
De acord ! PurE2 sunt intre ultimii mohicani ! inca au suport pentru mai toate masinile clasice ! dar nu le este deloc simplu sa le tina in viata ! Imaginea lor insa ... s-a cam "prafuit" ! altadata era dinamica si aducea mereu ceva nou ! acum , fac si ei , ca si altii ... ce pot !
|
| 08 Sep 2026, 07:43 |
|
 |
|
antenutze
|
Quote: Cat despre mine ... eu am din toate ! si VU+ si Dream si tot la Edision revin cu admiratie ! Eu zic ca a meritat fiecare banutz cheltuit ! ai uitat sa ne spui cand te-a dezamagit Mut@nt HD51 
|
| 08 Sep 2026, 12:10 |
|
 |
|
mihaip
|
Ai dreptate ! niciodata !
|
| 08 Sep 2026, 12:42 |
|
 |
|