HOME DOWNLOADS TOOLS HOW TO'S SOFTCAM.KEY FORUM LINKS
It is currently 01 Apr 2020, 11:38




Post new topic Reply to topic  [ 39 posts ]  Go to page 1, 2  Next
 Un nou receptor --- Amiko Impulse 
Author Message
Online
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 56744
Location: On the barrel ...
Post Un nou receptor --- Amiko Impulse
Noul receptor , Amiko Impulse , este mebru al unei mici familii : un receptor
satelit prezentat in doua variante ... cu si fara interfata Wi-Fi incorporata si
respectiv un receptor combo DVB-C/T2.

Image

Din punct de vedere tehnic ...

Main Processor: Dual Core ALI 494MHz / 337MHz
Flash Memory: 64MBits
DDR RAM: 1024Mbits

... cu siguranta un receptor sprinten ! si nu prea scump ...

_________________
Ex computer guru !


17 Sep 2015, 06:12
Profile Send private message

Joined: 25 May 2009, 14:52
Posts: 137
Post Re: Un nou receptor --- Amiko Impulse
Flash Memory: 64MBits/8=8MB
DDR RAM: 1024Mbits/8=128MB :lol:


17 Sep 2015, 23:06
Profile Send private message

Joined: 23 Aug 2015, 13:04
Posts: 5
Post Re: Un nou receptor --- Amiko Impulse
ma intereseaza acest receptor...Cum se comporta in cccam?


18 Oct 2015, 14:33
Profile Send private message

Joined: 28 May 2009, 23:10
Posts: 7
Post Re: Un nou receptor --- Amiko Impulse
mihai nu te supara ai testat gama asta de amiko impulse ?
si daca da ce parere ai ca eu am achizitionat unul de satelit si sincer cred ca mai e de lucru la soft sau ma insel cumva


03 Nov 2015, 16:16
Profile Send private message
Online
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 56744
Location: On the barrel ...
Post Re: Un nou receptor --- Amiko Impulse
Regret ... dar nu am facut teste ! am anuntat doar aparitia si caracteristicile !
dar eu zic sa ai un pic de rabdare pana se strang reactiile utilizatorilor si precis
softul se va imbunatati ! incepe prin a scrie systematic si pe larg ce nu-ti place !!!
eu promit sa transmit mai departe ... si vom vedea !

_________________
Ex computer guru !


03 Nov 2015, 16:23
Profile Send private message

Joined: 04 Oct 2010, 23:09
Posts: 17
Post Re: Un nou receptor --- Amiko Impulse
Ce se mai stie de acest Amiko Impulse T2/C ,se merita pentru cablu digi ?


11 Dec 2015, 09:06
Profile Send private message

Joined: 28 May 2009, 23:10
Posts: 7
Post Re: Un nou receptor --- Amiko Impulse
buna Mihai ai uncercat E2 pe careva amiko cu noile SW ca inca nu am reusit sa fac e2 stick sal si vada


30 Dec 2015, 11:20
Profile Send private message
Online
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 56744
Location: On the barrel ...
Post Re: Un nou receptor --- Amiko Impulse
Faci o imensa confuzie ! nu exista Enigma2 pentru receptoare Amiko bazate
pe chipseturi ALI !!! poate daca te referi la settings de tip E2 ... asta da ! de la
noile versiuni de FW ... am si postat un demo !

_________________
Ex computer guru !


30 Dec 2015, 12:01
Profile Send private message

Joined: 28 May 2009, 23:10
Posts: 7
Post Re: Un nou receptor --- Amiko Impulse
mersi sa stii ca eu nu am inteles bine


31 Dec 2015, 00:24
Profile Send private message

Joined: 06 Sep 2015, 15:46
Posts: 11
Post Re: Un nou receptor --- Amiko Impulse
Salutare stie cineva cum se face recover la impulse sat? nu are mufa de rs232! am pus din greseala DB utilizator de Mini combo si ba blocat la pornire :(


29 Feb 2016, 02:33
Profile Send private message
Online
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 56744
Location: On the barrel ...
Post Re: Un nou receptor --- Amiko Impulse
Vezi ca are un JACK ... ala este o interfata seriala ! doar trebuie sa stii in ce
conventie este cu 3 sau 4 contacte !

_________________
Ex computer guru !


29 Feb 2016, 10:21
Profile Send private message

Joined: 06 Sep 2015, 15:46
Posts: 11
Post Re: Un nou receptor --- Amiko Impulse
salut mihai! e modelu fara jack rs232 :(


29 Feb 2016, 23:23
Profile Send private message

Joined: 06 Sep 2015, 15:46
Posts: 11
Post Re: Un nou receptor --- Amiko Impulse
are pe placa 2 mufe!


01 Mar 2016, 01:06
Profile Send private message

Joined: 25 May 2009, 14:52
Posts: 137
Post Re: Un nou receptor --- Amiko Impulse
Posibil(nu am receptorul) sa fie scart to rs232.


01 Mar 2016, 04:18
Profile Send private message
Online
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 56744
Location: On the barrel ...
Post Re: Un nou receptor --- Amiko Impulse
wow ! rusinica ... :oops: ... chiar nu mi-a trecut prin minte c-ar putea fi asa !
trimite-l la un service ... la Cluj s-au Oradea ... se rezolva !

_________________
Ex computer guru !


01 Mar 2016, 06:59
Profile Send private message

Joined: 06 Sep 2015, 15:46
Posts: 11
Post Re: Un nou receptor --- Amiko Impulse
asa o sa fac multunesc! o zi placuta :)


01 Mar 2016, 12:17
Profile Send private message

Joined: 13 May 2009, 21:34
Posts: 20
Post Re: Un nou receptor --- Amiko Impulse
de unde se poate cumpara?
ub link ceva


31 Oct 2016, 22:30
Profile Send private message

Joined: 28 May 2009, 23:10
Posts: 7
Post Re: Un nou receptor --- Amiko Impulse
salut Mihai am o nedumerire cu acest receptor
adica cu ultimul soft de aici mi se restarteaza pe anumite tp uri pe hotbird si astra 19 cel putin aici am vazut
buton albastru ip tv nu merge
ip tv merge mai rau la mine ca pe 2.3.65
francezii de pe astra 19 sub orice critica
stii sa ma ajuti cumva


14 Nov 2016, 11:17
Profile Send private message
User avatar

Joined: 16 Nov 2016, 17:15
Posts: 6
Post Re: Un nou receptor --- Amiko Impulse
Salutare, o intrebare vizavi de varianta T2/C: inregistrarile facute se pot vedea si pe calculator sau sunt criptate? Mentionez ca doresc sa il folosesc pentru posturile de cablu (DVB-C) ale RCS-RDS, multumesc!


29 Dec 2016, 15:19
Profile Send private message

Joined: 17 Dec 2016, 19:22
Posts: 4
Post Re: Un nou receptor --- Amiko Impulse
cestmoi wrote:
Salutare, o intrebare vizavi de varianta T2/C: inregistrarile facute se pot vedea si pe calculator sau sunt criptate? Mentionez ca doresc sa il folosesc pentru posturile de cablu (DVB-C) ale RCS-RDS, multumesc!


Salut, detin varianta T2/C cu wifi cu ultimul soft 2.3.09_emu.
Poti selecta din meniu daca vrei sa fie criptate sau nu inregistrarile (dar la canalele codate inregistrarile sunt criptate chiar daca dezactivezi criptarea inregistrarii din meniu).
Insa pentru inregistrari e recomandat un hdd extern, pe stick imi spune ca e viteza mica pentru canalele HD.
Plus ca are niste formate ciudate de inregistrare, poti selecta numai TS sau PS, si face niste fisiere uriase, cam 1gb pe ora la canal SD, din ce am testat eu.

Eu am intalnit o problema pe partea de internet, nu merge clientul FTP. Detin un ruter cu port usb, are server FTP si am un hdd extern conectat la ruter.
Serverul FTP il pot accesa din telefonul cu android, de pe PC-ul cu windows 7, si de pe tableta cu windows 10, deci e functional.
La receptor, dupa setarile de rigoare, dau conect, apare mesajul "Conectare la server pentru preluare lista fisiere", care dispare dupa 1 secunda si nu se intampla nimic. Daca dau pe butonul portocaliu care zice ca este Lista descarcate nu se intampla nimic. Iar pe stickul conectat la receptor nu apare nici o lista de descarcare sau orice alt fisier in directorul "Download" care este "Calea de descarcare" specificata de mine.
Am incercat si cu diverse servere free de aici http://techie-buzz.com/collections/50-f ... books.html
La fel se intampla. Am facut si un server pe PC cu filezilla si tot la fel.
Daca mai detine altcineva acest model va rog sa faceti un test la aplicatia FTP, daca se poate. Multumesc.


30 Dec 2016, 13:16
Profile Send private message
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 39 posts ]  Go to page 1, 2  Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.