HOME DOWNLOADS TOOLS HOW TO'S SOFTCAM.KEY FORUM LINKS
It is currently 28 Sep 2020, 05:17




Post new topic Reply to topic  [ 34 posts ]  Go to page 1, 2  Next
 Alma S-2300 HD Combo 
Author Message

Joined: 18 Dec 2012, 15:09
Posts: 45
Post Alma S-2300 HD Combo
Am instalat imagine cu emu prin USB.Receptorul a facut restart,a aparut noua interfata. Cand am dat clic pe MENIU receptorul a facut restart,in restart a ramas.Asta era la sfarsit de decembrie'12.
Astazi cu adaptor USB-RS232 am schimbat imaginea in dream 8000 folosind laptop.
Astazi cu cablu null-modem RS232 am schimbat imaginea in dream 7020s folosind calculatorul.
Ambele le-am facut ca verificare cabluri.
Cu adaptorul USB-RS232 schimb sateliti si/sau softul intr-un
aparat Satlook Micro+.Probabil ar conecta si alte aparate daca le-as avea.
La conserva asta nu-i bun nimic ce se foloseste in alte scopuri ?
Nu pot pune imagine prin niciunul din aceste cabluri,nici macar nu se vede conectarea receptorului Alma.
Parerea mea ii ca am dat banii degeaba pe conserva asta,am cam facut pariu pe un cal mort.M-am zgarcit la cateva sute de lei.
Cine face ca mine,ca mine sa pateasca.
Voi ce credeti ca as mai putea face ?


18 Jan 2013, 14:38
Profile Send private message
Online
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 66982
Location: On the barrel ...
Post Re: Alma S-2300 HD Combo
Pai hai s-o luam sistematic ...

- trebuie sa folosesti programul loader serial dedicat Alma s2200
- un cablu null-modem banal

daca in ferastra programului apare ca se conecteaza ... va merge !
In caz ca folosesti un adaptor usb-serial ...incearca sa folosesti un cablu
USB cat mai scurt sau chiar fara cablu intermediar

_________________
Ex computer guru !


18 Jan 2013, 14:57
Profile Send private message

Joined: 18 Dec 2012, 15:09
Posts: 45
Post Re: Alma S-2300 HD Combo
- un cablu null-modem banal ???!
eu am si confectionat un cablu null-modem,am lipit doar 2-3;3-2;5-5.
Dreamurile vad si aceasta conexiune cu calculatorul,Alma nu o vede.
La ce fel de cablu banal te referi ? Il pot confectiona eu ?


18 Jan 2013, 15:04
Profile Send private message
Online
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 66982
Location: On the barrel ...
Post Re: Alma S-2300 HD Combo
Se poate folosi si unul confectionat ... dar eu am preferat unul
null-modem cumparat ...si a mers !

_________________
Ex computer guru !


18 Jan 2013, 15:22
Profile Send private message

Joined: 18 Dec 2012, 15:09
Posts: 45
Post Re: Alma S-2300 HD Combo
Rezolvat.Am confectionat alt cablu null-modem,am lipit toate firele in mufele
RS232.A luat-o din"prima" folosind calculatorul.Prin cablul care are lipite doar 2-3;3-2 si 5-5 dreamurile se conecteza,Alma nu vrea.
Cu adaptorul USB-RS232 nu se conecteaza Alma la laptop,dreamurile se conecteaza.


20 Jan 2013, 14:44
Profile Send private message

Joined: 18 Dec 2012, 15:09
Posts: 45
Post Re: Alma S-2300 HD Combo
Vreau sa conectez Alma 2300 ca si client la dm 8000.Internetul s-a conectat,DHCP l-am scos pe manual.Eu dreamul il am cu EMU CCcam.Ce si cum sa configurez la Alma ca sa-l pot conecta ?


20 Jan 2013, 14:47
Profile Send private message
Online
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 66982
Location: On the barrel ...
Post Re: Alma S-2300 HD Combo
Daca ai instalat o versiune cu EMU ... din meniu ... network ... "0000" si
apoi buton ROSU !!! alegi client CCcam ...si completezi cele cerute !

_________________
Ex computer guru !


20 Jan 2013, 19:05
Profile Send private message

Joined: 18 Dec 2012, 15:09
Posts: 45
Post Re: Alma S-2300 HD Combo
Am facut cont no-ip.Am completat ce imi cere,nu vrea sa se instaleze.Cam asa se vede la mine,poate ceva nu configurez bine.

http://img811.imageshack.us/img811/8347/dscn0071g.jpg

http://img443.imageshack.us/img443/5239/dscn0072k.jpg

http://img248.imageshack.us/img248/79/dscn0073d.jpg


20 Jan 2013, 20:21
Profile Send private message
Online
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 66982
Location: On the barrel ...
Post Re: Alma S-2300 HD Combo
Gresesti ! "upgrade by network" nu are nimic comun cu sharingul !!!
Activeaza EMU asa cum ti-am scris mai sus !!! dupa care apesi butonul
ROSU ( edit ) ... si apare meniul de definire a serverelor la care vrei sa te
conectezi !

menu => tools => LAN settings ( code 0000 ) ... dupa care apare functia
Edit !

_________________
Ex computer guru !


20 Jan 2013, 21:23
Profile Send private message

Joined: 18 Dec 2012, 15:09
Posts: 45
Post Re: Alma S-2300 HD Combo
Am "legat"receptorul ca si client la dreamul meu.Receptorul dupa vreo 5 ore de functionare se misca chiar bine,nu incalzeste,o singura inghetare de imagine a facut.Nu stiu cum s-ar comporta cu un H-H,momentan rotesc antena cu montura polara.


21 Jan 2013, 18:30
Profile Send private message

Joined: 18 Dec 2012, 15:09
Posts: 45
Post Re: Alma S-2300 HD Combo
Am facut Favorite . Cum sa le salvez,apoi sa pot instala backup-ul la o viitoare instalare de imagine ?


21 Jan 2013, 18:32
Profile Send private message
Online
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 66982
Location: On the barrel ...
Post Re: Alma S-2300 HD Combo
Vezi ca este functie pentru salvarea bazei de date , exista si un editor care
o poate prelucra ! si evident ulterior se poate restaura !


Attachments:
AlmaEdit 3606.zip [420.77 KiB]
Downloaded 285 times

_________________
Ex computer guru !
21 Jan 2013, 18:49
Profile Send private message

Joined: 18 Dec 2012, 15:09
Posts: 45
Post Re: Alma S-2300 HD Combo
Bagai seama ca n-am sonor la Digi Sport 1,2,3.Dreamul are sonor pe aceste posturi. ??!!


21 Jan 2013, 20:56
Profile Send private message
Online
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 66982
Location: On the barrel ...
Post Re: Alma S-2300 HD Combo
Vezi ca ai canal de sunet in Engleza si Romana ... alege ROM si va merge !

_________________
Ex computer guru !


21 Jan 2013, 22:31
Profile Send private message

Joined: 18 Dec 2012, 15:09
Posts: 45
Post Re: Alma S-2300 HD Combo
Cum sa configurez Upgrade By Network la URL,User,Password ? Sau nu se poate folosi ?
Am incercat cu URL"http:alma.aatah.com"-server failed-!


24 Jan 2013, 21:44
Profile Send private message
Online
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 66982
Location: On the barrel ...
Post Re: Alma S-2300 HD Combo
Acela este un server privat ! merge si el cand merge ! si a fost util atunci
cind in FW Alma exista o anomalie relativa la upgrade de pe USB ! s-a
rezolvat ... intre timp ! asa ca foloseste corect si cu incredere aceasta cale !

_________________
Ex computer guru !


24 Jan 2013, 23:04
Profile Send private message

Joined: 18 Dec 2012, 15:09
Posts: 45
Post Re: Alma S-2300 HD Combo
Eu am conectata doar o linie C de la dreamul meu.
N-am reusit conectarea cu contul no-ip pus la URL.
Fac in fisierul CCcam al dreamului o linie C,in loc de
cont no-ip pun ip dreamului.Acest ip il pun la URL Alma,se conectaza imediat.
Daca as face conectarea internetului la ALMA prin stick
WiFi se va conecta contul no-ip pus la URL ?


28 Jan 2013, 00:44
Profile Send private message

Joined: 18 Dec 2012, 15:09
Posts: 45
Post Re: Alma S-2300 HD Combo
Daca pun linie C primita de la cineva se face conectarea in Alma cu contul primit.


28 Jan 2013, 03:00
Profile Send private message
Online
User avatar

Joined: 23 Jun 2009, 10:32
Posts: 66982
Location: On the barrel ...
Post Re: Alma S-2300 HD Combo
Asta inseamna ca serverul tau nu este vizibil din exterior ! fie contul de la
no-ip a expirat fie forward-ul pe portul serverului nu functioneaza !
Serverul tau trebuie sa aiba un IP static ! si acestui IP trebuie sa i se deschida
in router portul serverului ! Stickul WiFi nu schimba situatia !

_________________
Ex computer guru !


28 Jan 2013, 06:36
Profile Send private message

Joined: 18 Dec 2012, 15:09
Posts: 45
Post Re: Alma S-2300 HD Combo
Pe Alma S-2300 HD Combo se pot pune imagini de la Amiko 8300 ?
Stiti ceva despre asta ?


29 Jan 2013, 20:37
Profile Send private message
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 34 posts ]  Go to page 1, 2  Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.