Joined: 23 Jun 2009, 10:32 Posts: 160348 Location: On the barrel ...
Re: Spuma zilelor ... jurnal de lectura !!!
UMORUL RUSESC !
*Nu poţi îngenunchea un popor deprins să se târâie.
*Nu-i greu să ademeneşti soţia altuia. Greu e să i-o dai înapoi.
*Prietenia care nu cunoaşte hotare se cheamă expansiune.
*Oficierea căsătoriei este o formalitate absolut necesară pentru pronunţarea divorţului.
*Alcoolism e atunci când nu vrei să bei, dar trebuie.
*Bărbaţii şi femeile sunt de acord într-o singură privinţă: n-au încredere în femei.
*Dacă munceşti din greu şi te remarci opt ore zilnic, ajungi şef şi munceşti şaisprezece ore.
*Banii pentru salariile şi pensiile mari... ajung întodeauna; Nu ajung banii pentru salariile şi pensiile mici.
*În viaţă, e loc şi pentru eroism. Totul e să te ţii departe de el.
*Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
*Avem un singur fel de a ne naşte şi milioane de feluri de a muri.
*Oglinda este lucrul care o ajută pe femeie să întârzie.
*Cei mai buni zece ani din viaţa unei femei sunt între 28 şi 30. (mail)
_________________ Ex computer guru !
12 Jan 2022, 07:51
mihaip
(mail)
12 Jan 2022, 07:58
mihaip
Novak Djokovic a recunoscut miercuri „erori” în actele sale de călătorie și în comportamentul său după o pretinsă infecție cu coronavirus, în timp ce se lupta să rămână în Australia și să lupte pentru cel de-al 21-lea Grand Slam record. Djokovic a recunoscut că a participat la evenimente, deși era testat pozitiv: "Își cere scuze pentru greșeală"
Eu cred ca balcanicul din Djokovici a iesit la suprafata !!! Noi ne-am obisnuit cu falsa ideie ca un mare sportiv este si un exemplu uman !!! nu este cazul mereu ... N-a fost nici Diego Maradona , Mike Tyson sau Boris Beker ! Raman la ideia ca daca Roger Federer era in situatia asta ... precis nu s-ar fi urcat in avionul de Melbourne !!!
Luminile reflectoarelor i-ti iau mintile !!! ambitiile ... la fel !!! (msn)
12 Jan 2022, 08:08
mihaip
Covid-19 i-a îndemnat pe șoferii bogați să cumpere mai multe Rolls-Royce decât oricând, deoarece i-a făcut să realizeze că viața este scurtă, a declarat luni producătorul de mașini de lux. (msn)
12 Jan 2022, 08:13
mihaip
Atacantul lui Liverpool Mohamed Salah insistă că nu cere „lucruri nebunești”, dar vrea să fie apreciat în noul său contract. Barfele susțin că Salah doreste un salariu săptămânal de peste 300.000 de lire sterline, care ar ruina structura salarială a Roșilor și ar reprezenta o abatere semnificativă, deoarece proprietarul, Fenway Sports Group, este reticent să acorde jucătorilor contracte astronomice si de lunga durata odată ce ajung la 30 de ani, varsta pe care Salah o face în iunie.
Mda ! Salah are aceasi problema pe care o avea Messi la Barcelona ! Greu fara el ... la fel de greu si cu el !!! Eu cred ca in curand Liverpool va avea si el o problema de reconstructie !!! Salah , Mane , Henderson , Milner ... toti sunt in aceiasi situatie !!! in varful de cariera , de forma si de performanta colectiva ! dar cu un vizibil , deja , bagaj de uzura ! (msn)
12 Jan 2022, 08:44
mihaip
Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Adrian Chesnoiu, a prezentat marţi programele de susţinere a producţiei de legume în spaţii protejate, iar printre cele mai importante modificări sunt și cele despre Programul Tomata 2022. Agricultorii din România au aflat astfel că vor exista două cicluri de producţie și că a fost alocat un buget de 225 de milioane de lei pentru producţia de legume în spaţii protejate (n.r. - aproximativ 45 de milioane de euro).
O sa spuneti ca m-am tzicnit ! ce-mi bag eu nasul in asta ? Anul trecut era la stiri un interviu cu un satean care avea si el un solar ! l-a intrebat reporteul ... daca a luat subventia ? Raspunsul omului a fost dezarmant ... domnule , io nu-mi bat joc de rosiii ! sa le indop cu chimicale sa cresca repede si sa fie coapte la 1 mai !!! am un pic de bun simt !!! (evz)
12 Jan 2022, 09:50
mihaip
Cum ar putea ocupa Rusia o Ucraină ostilă. ”Ar fi nevoie de o forță de contra- insurgență de 350.000 de militari” ! O invazie completă a Ucrainei ar provoca un război la o scară nemaivăzută din 2003, din Irak, iar acest lucru îi determină pe experții occidentali să se întrebe dacă o victorie durabilă a Rusiei ar putea fi posibilă.
Inainte de toate ... nu cred ca Rusia i-si doreste o Ukraina cu toata serparia de probleme care o rascolesc de 30 de ani incoace ! Rusia are niste obiective precise si realiste !!! Eu cred ca ar vrea teritoriul de la Donbas la Marea Neagra ! locuit de rusofoni , care i-ar asigura controlul strategic asupra Marii Negre ! si care ar scoate Ukraina definitiv din acest joc pentru ... oameni mari !!!
Ukraina si NATO stiu foarte bine care sunt obiectivele Rusiei ! Ukraina mizeaza ca NATO nu va permite transformarea Marii Negre intr-un ... lac rusesc ! Eu cred ca este o broasca raioasa pe care NATO va fi silit s-o inghita !!! (ziare)
12 Jan 2022, 10:00
mihaip
Justiție și revoluție, apropo de homosexualitate. A fost Dumnezeu la Sodoma? La numărul 350, din lista de 613 Porunci ale lui Dumnezeu, întocmită de Maimonide ( 12) în "Mishneh Torah", figurează Porunca de interdicţie a homosexualităţii, care este nefericit formulată: "Să nu ai relaţii sexuale cu un bărbat, după cum este scris «să nu te culci cu barbaţii»” (Leviticul, 18,22).
Iata ca in cartile sfinte , pacatele capitale erau mai altfel ! mai pe la sfarsitul listei ! sodomia era la mare pret ! la greci , chiar si la romeni , si in orice caz in Orientul Apropiat ! Atunci cand pe la Constantinopol si Niceea s-a rescris credinta crestina ... s-au trezit unii sa puna sodomia la index ! deh ... puritanii ! ortodoxii !!! desi pana mai ieri erau practicanti ... Cartile vechi vorbeau despre reincarnare ! conciliile au spus ... NUUUU ! daca vine unu si ne trimite acasa? sa nu le dam idei !
Conciliile ecumenice au fost un lung meci cu ... invingatori si invinsi ! in final acolo s-au rescris 4 carti !!! We agree to ... disagree ! dupa cum s-a vazut mai tarziu ... (ziare)
12 Jan 2022, 10:14
mihaip
Ultimele sondaje de opinie arată o erodare a încrederii turcilor în preşedintele Recep Tayyip Erdogan şi partidul său de guvernământ, după criza economică prin care trece țara. Cu o inflatie de 38% popularitatea lui Erdogan a sczut la 37% iar dupa unele sondaje chiar 27% ! Analistii spun ca este semnul sfarsitului unei epoci !
Sa fie un motiv de veselie ? vom vedea ! baza politica a lui Erdogan a fost populatia saraca islamist moderata ! care ar putea fi victima manipularilor islamist extreniste ! Din pacate orice structura democratica de opozitie a fost pulverizata de cei 19 ani de dictatura !!! camp deschis extremismului ...
Cauzele crizei din Turcia sunt profunde ! ele tin de o competitivitate fortata prin oportunism si pret minim ! Pandemia , lockdown-ul , criza lanturilor de aprovizionare , ascutirea competitiei , un pic de protectionaism , invazia chineza , umblatul cu curul in doua luntrii ... toate astea au rabufnit acum !!! si au dus la prabusirea monedei nationala ! speculatorii din Occident cumpara Turcia pe bani de nimic !!! cu amanuntul ... (ziare)
12 Jan 2022, 10:33
mihaip
(fb)
12 Jan 2022, 10:58
mihaip
Schimbarile climatice au afectat serios sporturile de iarna ! mai multe competitii importante au fost anulate s-au desfasurate pe zapada artificiala ! Sportivii sunt de parere ca zapada artificiala are caracteristici diferite de cea naturala si le pune secutitatea in pericol !!! (msn)
12 Jan 2022, 11:04
mihaip
Rezultatul lui ...Hai lasa ! anu' trecut mi-am pus cauciucuri de iarna si n-a fost cazul ! ca doar n-o fi foc !!!
(evz)
12 Jan 2022, 11:27
mihaip
Mi-aduc aminte de o celebra scena dintr-un film istoric clasic romanesc ... Columna ! am sarit cam brusc de la una la alta ...
12 Jan 2022, 11:32
mihaip
Hong Kong-ul va crea o lista de noi crime de securitate națională, a declarat liderul orașului miercuri, în timp ce a prezidat prima sesiune a unei noi legislaturi „doar pentru patrioti”, curățată de opoziția politică.
Fluieratul in "biserica" se pedepseste cu ani grei de exil in ... Tibet !!! (msn)
12 Jan 2022, 11:37
mihaip
Situatia Covid in Romania
Miercuri, 12 ianuarie, au fost înregistrate 8.600 de infectări noi și 44 de decese. Din totalul de 44 de pacienți decedați, 38 au fost nevaccinați și 6 vaccinați. numărul de persoane internate în secții cu COVID-19 este de 3.063, cu 40 mai mult decât în ziua anterioară. De asemenea, la ATI sunt internate 417 persoane, cu 2 mai mult decât în ziua anterioară. Dintre cei 417 pacienți internați la ATI, 33 au certificat care atestă vaccinarea.
(mai)
12 Jan 2022, 13:37
mihaip
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum