| Author |
Message |
|
mihaip
Joined: 23 Jun 2009, 10:32 Posts: 162621 Location: On the barrel ...
|
 Re: Spuma zilelor ... jurnal de lectura !!!
 În prezent, dacă cineva vrea să vadă dacă are diabet de tip 2, trebuie să se deplaseze la o clinică pentru analize de sânge. Conform unui studiu recent, totuși, o înregistrare vocală de 10 secunde pe smartphone poate oferi în curând rezultate imediate la fața locului. (newa)
_________________ Ex computer guru !
|
| 19 Oct 2023, 06:17 |
|
 |
|
mihaip
|
|
| 19 Oct 2023, 06:21 |
|
 |
|
mihaip
|
'Tu-i mama ei de Limba Romana! (fb)
|
| 19 Oct 2023, 06:23 |
|
 |
|
mihaip
|
 (google)
|
| 19 Oct 2023, 06:25 |
|
 |
|
mihaip
|
|
| 19 Oct 2023, 06:27 |
|
 |
|
mihaip
|
 Planul diabolic al Japoniei de a ataca SUA cu ciumă bubonică. Unul dintre aspectele mai puțin cunoscute din Al Doilea Război Mondial a fost planul japonezilor de a folosi arme biologice pentru a-i învinge pe americani. Cu toate că era un plan crud și inuman, japonezii au mai folosit anterior această tactică ... in 1940 , Japonia a bombardat regiunea Ningbo din estul Chinei cu ... purici infectati ! (fb-ag)
|
| 19 Oct 2023, 06:31 |
|
 |
|
mihaip
|
 Buuuna ... de dimineatza ! (fb)
|
| 19 Oct 2023, 06:32 |
|
 |
|
mihaip
|
|
| 19 Oct 2023, 06:39 |
|
 |
|
mihaip
|
 (fb)
|
| 19 Oct 2023, 06:42 |
|
 |
|
mihaip
|
 Orientul Mijlociu pe marginea ”abisului”: Arabii îi sprijină pe palestinieni, dar nimeni nu-i primește pe eventualii refugiati palestinieni ! nici Egipt si nici Iordania ! De ce ? pentru ca s-au invatat sa traiasca din donatiile generoase ! pentru ca sunt prolifici , pentru ca aduc cu ei fanatismul islamic ! si mai sunt ... (ziare)
|
| 19 Oct 2023, 07:10 |
|
 |
|
mihaip
|
 Arabia Saudită le-a cerut miercuri cetăţenilor săi să părăsească "imediat" Libanul, unde tensiunile cresc la graniţa cu Israelul. Acest anunt are semnificatia ca , pe deoparte Hezbolah este gata sa intre in lupta impotriva Israelului ! si pe de alta ca Israelul cu sprijinul navelor americane din zona vor face praf si pulbere sudul Libanului ! (ziare)
|
| 19 Oct 2023, 07:16 |
|
 |
|
mihaip
|
 Anchetatorii finlandezi au declarat marţi că investighează nava chineză NewNew Polar Bear şi o navă sub pavilion rusesc, Sevmorput, precum şi alte nave care erau prezente în zonă atunci când un gazoduct de sub Marea Baltică a fost avariat, la 8 octombrie, ca urmare a unei "activităţi externe" potenţial deliberate. Wow ! ce de mai aplauze si chicoteli complice acum 2 ani cand un comando din Ukraina a avariat gazoductul rusesc Nord Stream !!! acum cauta un tap ispasitor ca sa sporeasca oprobiul public impotriva ticalosilor de rusi ! sunt la fel de ticalosi ! Judecatorul ... - Ia spune tu Ioshka , cum a inceput bataia ? - Asa o inceput domnule ... ca shogorul o dat inapoi !!! (ziare)
|
| 19 Oct 2023, 07:23 |
|
 |
|
mihaip
|
 Senatorul USR Cristinel Berea a atras atenţia că joi se împlineşte termenul de adoptare tacită în Senat pentru un proiect de lege iniţiat care le-ar putea permite persoanelor autorizate să procure, în număr nelimitat, arme de pază şi apărare. "Barosanii" i-si vor putea costrui armate proprii !!! sub masca ... formatiuni de paza si protectie ! De la ce partid credeti ca este initiatorul ? Evident PSD ! Cum credeti ca si-au construit oligarhii din Ukraina armatele paramilitare ? Blestemul istoriei este ca ... nu i-i invata nimic pe urmasi ! (ziare)
|
| 19 Oct 2023, 07:30 |
|
 |
|
mihaip
|
 Banca Centrală Europeană a făcut miercuri, 18 octombrie, încă un pas spre lansarea versiunii digitale a euro, care va permite locuitorilor zonei euro să facă plăţi electronice în siguranţă şi gratuit, transmite Reuters. Deocamdata operatiunea este de ... "testare si experimentare" ! (ziare)
|
| 19 Oct 2023, 07:34 |
|
 |
|
mihaip
|
 Meciurile Israelului din luna octombrie au fost amânate, fiind stabilit oficial ca partida cu Elveția să se joace la 15 noiembrie. Încă nu a fost comunicată data meciului contra Kosovo, însă UEFA a refuzat categoric ca acesta să se joace în decembrie sau ianuarie, așa cum plănuia Federația de la Tel Aviv. (ziare)
|
| 19 Oct 2023, 07:37 |
|
 |
|
mihaip
|
 Președintele SUA la Tel Aviv: Israelul a aprobat intrarea de ajutoare pentru populația din Fâșia Gaza. Ajutoarele au fost blocate stiindu-se bine ca ele sunt de fapt la discretia ... Hamas ! Fasia Gaza "traieste" din ajutoare ... financiare si materiale provenind de la ONU si tarile arabe dar este 100% dependenta de energia electrica si apa care vin din ... Israel ! (ziare)
|
| 19 Oct 2023, 07:42 |
|
 |
|
mihaip
|
 Neymar a părăsit în lacrimi terenul, pe targă, iar scenariul cel mai negru s-a adeverit la câteva ore distanță. Brazilianul a fost diagnosticat cu ruptură la nivelul ligamentului încrucișat anterior. O astfel de accidentare i-l va tine inafara terenului cel putin 6 luni ! (sp)
|
| 19 Oct 2023, 07:55 |
|
 |
|
mihaip
|
:format(webp):quality(80)/https%3A%2F%2Fwww.prosport.ro%2Fwp-content%2Fuploads%2F2023%2F10%2FCristi-Borcea-la-CS-Dinamo-dupa-numirea-lui-Ionut-Lupescu-Anuntul-fostului-actionar-din-%E2%80%9EStefan-cel-Mare.jpg) Crsti Borcea s-ar putea alipi si el lui Ionut Lupescu proaspat numit in conducerea Academiei Clubului Dinamo ! Personajul Ionut Lupescu mi se pare unul supraevaluat ! l-am vazut recent ca invitat la o emisiune de sport ... a spus numai platitudini si a inceput fraze, pe care le-a lasat suspendate, din care nimeni n-a inteles nimic ! Asta le-o fi placut la el celor de la UEFA ? ca in rest nu prea vad ce ... poate ca a fost o simpla sinecura ! (psp)
|
| 19 Oct 2023, 08:01 |
|
 |
|
mihaip
|
 Primesc de doua zile , insistent , telefon de la un numar necunoscut : 0372 106 868se intampla ca cu acelasi prefix am mai fost sunat de Orange si Vodafone asa ca am raspuns ... si imediat apelantul a inchis ! Evident este cineva care spera sa sun eu inapoi ! doar ca nu-s nascut ... ieri dupamiaza ! Raspunsul poate insemna o "cotizatie" in pusculitza apelantului !!! Interesandu-ma cine este apelantul aflu ca apartine Vodafone ! cu care eu nu mai am o relatie contractuala , dupa 20 de ani ... nu mai vreau sa aud de ei ! Cineva a decis sa ma sicaneze si ... l-am blocat !!! De ce mi-am reziliat contractul cu Vodafone ? Pentru ca in ultinii 2-3 ani , mi-au anulat succesiv acele mici avantaje de vechi client , 20 de ani , mi-au impus abonamente scumpe cu Internet , Mesagerie si minute incluse , pe care nu le folosesc ! avantaj ... Vodafone ! si mi-au dublat abonamentul desi foloseam doar circa 25% din resursele sale ! Eu folosesc telefonul doar ca ... sa sun si sa fiu sunat ! foarte putin Mesageria si deloc Internet ! Cum Vodafone mi-a raspuns printr-o ridicare din umeri ! a decis sa-i parasesc !
|
| 19 Oct 2023, 12:52 |
|
 |
|
mihaip
|
 (fb)
|
| 19 Oct 2023, 12:56 |
|
 |
|