|
It is currently 20 Aug 2026, 17:03
|
View unanswered posts | View active topics
Spuma zilelor ... jurnal de lectura !!!
| Author |
Message |
|
mihaip
Joined: 23 Jun 2009, 10:32 Posts: 162626 Location: On the barrel ...
|
 Re: Spuma zilelor ... jurnal de lectura !!!
 Cu o echipa incropita , Barcelona a jucat doar o repriza ! Partida a fost decisa de doua executii ale lui Jude Bellingham ! care pana la acel moment facuse figuratie in teren ! (google)
_________________ Ex computer guru !
|
| 29 Oct 2023, 05:58 |
|
 |
|
mihaip
|
 De remarcat surpriza de la Stuttgart ! Bayern a marcat de 8 ori intr-o repriza ! (google)
|
| 29 Oct 2023, 06:01 |
|
 |
|
mihaip
|
 Juventus a castigat in prelungiri un meci pe care la dominat total ! (google)
|
| 29 Oct 2023, 06:05 |
|
 |
|
mihaip
|
|
| 29 Oct 2023, 06:11 |
|
 |
|
mihaip
|
 Groenlanda , teritoriu care tine de Danemarca , cea mai mare insula din lume , nu va mai trece duminică la ora de iarnă pentru prima dată, alegând însă să-şi schimbe fusul orar . (ziare)
|
| 29 Oct 2023, 07:22 |
|
 |
|
mihaip
|
 Echipa engleză Bournemouth a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia Burnley, în etapa a 10-a din Premier League. La Bournemouth a debutat în Premier League şi portarul român Andrei Ionuţ Radu. (ziare)
|
| 29 Oct 2023, 07:26 |
|
 |
|
mihaip
|
 Echipa italiană Parma a învins sâmbătă, în deplasare, scor 3-1, formaţia Ascoli, în etapa a 11-a din Serie B. Dennis Man a marcat de două ori pentru oaspeţi. (ziare)
|
| 29 Oct 2023, 07:40 |
|
 |
|
mihaip
|
 Oficiali de la Aeroportul din Frankfurt spun că vor începe să ofere servicii de check-in biometric , prin scanare faciala , pentru toți călătorii, în următoarele câteva luni. Acesta procedura ar scurta dramatic timpul de stat la coada ! (msn)
|
| 29 Oct 2023, 10:21 |
|
 |
|
mihaip
|
 (google)
|
| 29 Oct 2023, 10:24 |
|
 |
|
mihaip
|
 Ciobanii din Baiesti , Hunedoara , 1927. (fb)
|
| 29 Oct 2023, 11:19 |
|
 |
|
mihaip
|
 Calea Victoriei , Bucuresti, 1944 (fb)
|
| 29 Oct 2023, 11:21 |
|
 |
|
mihaip
|
 (fb)
|
| 29 Oct 2023, 12:34 |
|
 |
|
mihaip
|
 (fb)
|
| 29 Oct 2023, 12:36 |
|
 |
|
mihaip
|
|
| 29 Oct 2023, 13:01 |
|
 |
|
mihaip
|
 (fb)
|
| 29 Oct 2023, 13:01 |
|
 |
|
mihaip
|
 Beniamin Netanyahu anunţă declanşarea celei de-a doua faze împotriva Hamas şi avertizează că va fi un război "lung şi dificil" . IDF a avertizat că acum consideră oraşul Gaza un "câmp de luptă" şi le-a ordonat rezidenţilor "să plece imediat" spre sud. Ieri si in cursul noptii au fost bombardate 450 de tinte din Fasia Gaza. Ieri , in marile capitale europene , au avut loc marsuri de sustinere a cauzei palestiniene ! cele mai mari la Londra si Paris. Multimea are o atitudine confuza se fereste sa separe Cauza de Hamas ! la fel si Recep Tayp Erdogan ! Cele mai importante succese in promovarea Cauzei le-a obtinut pe cale politica OEP lui Arafat , atat pe planul recunoasterii cat si al creerii unui Stat Palestinian ! Hamas a uzurpat cauza, a instaurat o dictatura militara , a confiscat toate fondurile de ajutorare a populatiei , atat cele venind dinspre ONU cat si dinspre tarile arabe, transformand Gaza intr-o cazemata a terorismului ! Sub conducerea OEP (Organizatia pentru Eliberarea Palestinei) , zeci de mii de tineri au fost trimisi la studii in intreaga Europa ! se poate spune ca natiunea palestiniana este intre cele mai educate din zona ! Praful s-a ales de toate astea ! Hamas a adus fanatismul religios militant la putere , pozitia ireductibila de dusman de moarte a Israelului ! Razboiul cel "sfant" fara de sfarsit ! Mai devreme sau mai tarziu, o infruntare decisiva era de asteptat ! (ziare)
|
| 29 Oct 2023, 13:22 |
|
 |
|
mihaip
|
Cu cât gândesc mai mult, cu atât mă întreb dacă-mi folosește la ceva. [Platon] * * * Dacă ieșim împreună la un grătar, înseamnă că suntem prieteni de mici…?! * * * Doar românii, la întrebarea: „Ce faci?”, îți răspund: „Nimic, sunt la muncă” . * * * Rugăciunea serii: „Doamne, ia de pe mine câteva kilograme și dă-le celor nevoiași!” * * * Românii sunt precursorii operațiilor de schimbare a sexului. Așa se explică vorba aia din bătrâni: „Te-ai dus bou și te-ai întors vacă.” * * * Nu știu dacă se observă, dar eu fac sport extrem. Extrem de rar… * * * Inteligența: Normală: Înțelegi multe lucruri… Subtilă: Înțelegi aproape toate lucrurile. Excepțională: Reușești să te prefaci că nu ai înțeles nimic. * * * Dacă justiția română lucra la Nuremberg, Hitler lua 2 ani cu suspendare, Himmler o amendă, iar Goering primea despăgubiri… * * * Proverb ardelenesc: „Românul are minte multă, da’ nu tătă-i bună!” * * * Cercetătorii ardeleni au descoperit că oricâtă mâncare le-ai da musafirilor, tot se îmbată. * * * Am și eu o întrebare… De unde știu pastilele unde te doare? * * * – Draga mea, fac paste carbonara. – Nu pune bacon, ou, cașcaval și smântână, să fie light! – Paste să pun, sau bem numa’ apa în care fierb? * * * Mii de pensionari italieni au intrat în depresie că le-au fugit tinerele soții înapoi în România. * * * Soția ideală trebuie să arate în așa fel, încât să creadă toți că e amantă. * * * Reporterul și Pista bacsi: – Pista bacsi, ai băut vreodată țuică rea? – Da. – Și cum o fost? – Bună. * * * Soțul a venit seara acasă cam băut și cu hainele murdare de noroi. Dimineața, după ce s-a trezit, îi spune soției: – Mi-ai curățat pantalonii? – Curățat. – Dar vestonul? – Și vestonul. – Dar pantofii? – Dar ce, și-n pantofi aveai bani? * * * Odată am fost și eu pe drumul cel bun, dar a fost aglomerație și m-am întors! * * * Până acum bunica umblă după mine să-i bag ața în ac… acum mă caută să-i bag parola de la wi-fi… * * * Poveste adevărată. În 2016, un bărbat de 70 de ani din Kansas a jefuit o bancă pentru a fi arestat și a scăpa astfel de soția lui. A fost condamnat la arest la domiciliu. * * * Într-un restaurant din București un domn se adresează unui tip beat: – De ce beți atât de mult? Conform statisticilor, de la alcool moare fiecare al cincilea bucureșten! – Mi se rupe, eu sunt din Cluj. * * * Soția: – Dragule, fă-mi un compliment! Soțul: – Ai un bărbat extraordinar! * * * (mail)
|
| 29 Oct 2023, 14:08 |
|
 |
|
mihaip
|
 Englezii sunt convinsi ca unul dintre secretele fericirii sta in ... gradinarit ! chiar daca asta se reduce la o planta de apartament ! efectele cele mai vizibile se manifesta asupra persoanelor aflate la varsta pensiei !  (msn)
|
| 29 Oct 2023, 15:01 |
|
 |
|
mihaip
|
 Eddie Niketiah (Arsenal) si-a luat ieri mingea acasa ! a fost autorul unui "hat trick" ... prin traditie , mingea devine trofeu de autor ! (msn)
|
| 29 Oct 2023, 15:07 |
|
 |
|
mihaip
|
 (fb)
|
| 29 Oct 2023, 15:11 |
|
 |
|