|
|
|
FAQ
• Search • Members • Login
|
|
It is currently 11 Jun 2026, 01:05
|
View unanswered posts | View active topics
Mediaplayer (HDMI) - ChromeCast HD / 4K
| Author |
Message |
|
mihaip
Joined: 23 Jun 2009, 10:32 Posts: 159944 Location: On the barrel ...
|
 Re: ChromeCast HD / 4K
Cred ca vi s-a parut excesiv entuziasmul meu dupa ce am reusit instalarea si punerea in functiune a lui TiviMate pe ChromeCast ! Trebuie sa va spun ca disciplina Google si lumea inchisa a AndroidTV mi-au scos peri albi ! nu mai era cazul dar asa vine vorba !
Am incercat sa pun pe ChromeCast cam 10 aplicatii mediaplayer, nici una nu a functionat ! Google este promotorul aplicatiilor de streaming pay-tv ... NetFlix, Disney , Prime Video (Amazon) , AppleTV , Hulu si altii ! si nu incurajeaza playere orientate catre surse video alternative ! asa ca reusita cu TiviMate mi s-a parut iesita din tipare ! si mai ales blocheaza instalarea aplicatiilor din surse externe scrise ciobaneste !
Totusi , prin magazinul oficial de aplicatii AndroidTV al Chromecast , mai gasesti cate ceva ... VLC , Plex si iata chiar si un TiviMate ! Marturisesc ca nu auzisem de el ! Multzam @Chris !
_________________ Ex computer guru !
|
| 28 Nov 2024, 11:02 |
|
 |
|